1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Windows 8 (deel 2)

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door Excess-Denied, 23 mei 2013.

  1. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Ik gebruik sinds, laten we zeggen, 2005/2006 niks meer. Nog nooit problemen gehad.

    Als je slim bent krijg je niet eens wormpjes. :+
     
  2. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.340
    Leuk Bevonden:
    7
    Heb je wel geluk hoor. Ik kom echt nog wel eens virussen tegen in (Torrent bestanden. ) Weet niet of je download torrent? En soms zit er zo'n kut virus tussen, die erg moeilijk te verwijderen is.

    Owja, pas nog 1 gehad van "een " politie = Maak je bedrag over en je PC word gedeblokkeerd. Ik denk dat sommige hier wel die virus kennen?

    [​IMG]
     
    Laatst bewerkt: 20 okt 2013
  3. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    18.157
    Leuk Bevonden:
    4.136
    Politie virus, gelijk geld overgemaakt, had helaas geen nut :'-(

    :+
     
  4. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Ik zie trouwens dat ik blijkbaar vergeten was Windows Defender uit te schakelen. :+ Maar volgens de geschiedenis is er in al die tijd precies 0 problemen geweest.
    Hoppa, uitgeschakeld.

    En nee, ik download niks. Het is geen geluk, het is gewoon geen weirde dingen doen. :p
     
  5. Joene90

    Joene90 Active Member

    Berichten:
    3.970
    Leuk Bevonden:
    1
    Om Clerks 2 te quoten
     
  6. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.340
    Leuk Bevonden:
    7
    _O_
     
  7. Willem

    Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

    Berichten:
    13.173
    Leuk Bevonden:
    686
    Damn... weet niet wat er is maar krijg de update niet op m'n laptop. Op geen enkele manier lukt het. Weet iemand nog iets?

    Op m'n tablet is het wel gewoon gelukt en draait prima.
     
  8. Reckuuza

    Reckuuza #THEGREATRESET2030 #WORDWAKKER #ONELASTRIDE

    Berichten:
    9.581
    Leuk Bevonden:
    14.100
    Ik word dus echt helemaal gek van die Thuisgroep shit in mn verkenner.
    Spring er elke x automatisch naartoe.
    Hoe de F haal ik dit weg??
     
  9. Joene90

    Joene90 Active Member

    Berichten:
    3.970
    Leuk Bevonden:
    1
    Configuratiescherm - thuisgroep al geprobeerd? Ik heb 'm niet ingesteld, maar ik zou daar eens kijken.
     
  10. Reckuuza

    Reckuuza #THEGREATRESET2030 #WORDWAKKER #ONELASTRIDE

    Berichten:
    9.581
    Leuk Bevonden:
    14.100
    Laatst bewerkt: 20 okt 2013
  11. Joene90

    Joene90 Active Member

    Berichten:
    3.970
    Leuk Bevonden:
    1
    Haha, hopen dat het zo blijft. Windows heeft wel eens vaker van dat soort dingetjes, dat je iets uit kan zetten dat dan vrolijk weer terug springt. Mijn zus had laatst Ask search in m'n toolbar gezet, ik had hem gewoon via configuratiescherm verwijderd maar dat stomme ding bleef er staan. Moest hem uiteindelijk via IE ook nog uitzetten.
     
  12. Reckuuza

    Reckuuza #THEGREATRESET2030 #WORDWAKKER #ONELASTRIDE

    Berichten:
    9.581
    Leuk Bevonden:
    14.100
    Nou hij staat er dus WEER.
    Prachtig OS hoor dat W8.
    Dit soort shit wordt nu wel erg hinderlijk
     
  13. Joene90

    Joene90 Active Member

    Berichten:
    3.970
    Leuk Bevonden:
    1
    Heb je hem wel helemaal uitgezet dan, en niet tijdelijk disabled? (ik weet niet of dat kan hoor, ik gok maar wat... maar ik heb er nooit last van) En wat staat er dan precies? W7 had ook gewoon homegroup hoor.
     
  14. Nightbringer

    Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.896
    Leuk Bevonden:
    556
    Ik mis nu wel met dual-screen dat ik in het andere scherm klick terwijl ik start open heb dat hij hem dan sluit. :'-(
     
  15. Hybrid

    Hybrid Well-Known Member

    Berichten:
    33.413
    Leuk Bevonden:
    5.824
    http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-21-windows-8-1-causing-mouse-lag-that-badly-affects-games

    http://www.reddit.com/r/windows/comments/1oor43/windows_81_warning_for_gamers_issues_with/
     
  16. Woods

    Woods Why so serious?

    Berichten:
    900
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik was al enige tijd opzoek naar een tablet maar zag nooit het nut van Android of Ios tablets en zocht door naar volwaardige W8 tablets/hybrides maar deze waren voorheen vrij prijzig. Nu zag ik dat Asus de T100 uitbrengt met 8.1. voor slechts €350 met mooie specs. Wat vinden jullie dr van?

    http://tweakers.net/nieuws/91257/as...book-met-atom-quadcore-en-windows-81-uit.html
     
  17. Joene90

    Joene90 Active Member

    Berichten:
    3.970
    Leuk Bevonden:
    1
    Leuk prijsje :)
     
  18. Willem

    Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

    Berichten:
    13.173
    Leuk Bevonden:
    686
    Echt wtf... 8)

    Een paar dagen geleden mijn Surface RT ge-updatet naar W8.1. Maar omdat ik W8 Enterprise heb, heb ik dat nog niet kunnen doen met m'n laptop...

    En nu moet ik zelfs Windows weer activeren. 8) Maar als ik naar PC-instelingen ga en daar op Activeren druk, óf de weblink naar de hulppagina wil volgen, gebeurt er niets. FFS.
     
  19. Nightbringer

    Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.896
    Leuk Bevonden:
    556
    Heb je wel je pc helemaal geupdate? Dit moest ik ook eerst doen met m'n Surface (pro) en m'n Pc.
     
  20. Willem

    Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

    Berichten:
    13.173
    Leuk Bevonden:
    686
    Ja, maar ligt aan het feit dat 't Enterprise is.
     

Deel Deze Pagina