[XOne] Xbox 360 Live [Vragen] - Deel 2

Discussie in 'Games' gestart door Fardo, 30 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60  Fardo's Xbox 360 Live Tips

  [​IMG]

  Ondanks dat ik weinig problemen verwacht. Post ik hier toch enkele tips hoe je het beste je Xbox 360 op live kan aansluiten. Tevens vertel ik je aan de hand van enkele voorbeelden welke opttie voor jou het beste is en waarom.

  Op verschillende Fora sta ik bekend als de Xbox Live Guru. Ik heb mijn kennis op gedaan door mijn werksaamheden (ik ben IT'er) en ik heb deelgenomen aan de Xbox Live Beta test Europa. Ik heb op het forum van xboxworld vaak mensen uit de brand geholpen.

  Voor we beginnen geef ik al vast de eerste tip. Raak niet in paniek! Geen stress en vooral geen zorgen. Iedereen komt op Live al kost het bij de 1 meer moeite dan bij de andere. Mocht je problemen krijgen post dan zoveel mogelijk info. Dan kan ik jof iemand anders je het snelst helpen.

  De directe connectie
  [​IMG]
  De directe connectie is de goedkoopste oplossing. Echter is deze oplossing niet de beste oplossing. Immers ga je een hoop coole dingen missen als je computer niet verbonden is aan je xbox 360. Tevens werkt deze oplossing niet voor iedereen, omdat vaak een modem aan een MAC adres is gekoppeld en dit MAC adres maar aan 1 machine word uitgegevn. Natuurlijk zijn er manieren om dit te omzijlen, maar er zijn makkelijkere oplossingen.

  Wat heb je nodig?
  • UTP modem
  • Xbox 360
  • Breedbandverbinding
  Wat moet je doen?
  1. Als je je modem aan je computer hebt aangesloten
  2. Schakel je computer uit
  3. Schakel je modem uit
  4. Sluit de UTP kabel aan op de ethernet port van de xbox 360
  5. Zet je modem aan
  6. Wacht even
  7. Zet je Xbox 360 aan
  Als het goed s kan je nu direct gamen. Wil je je weer je pc gebruiken moet je het zelde ritueel uitvoeren.

  Zijn er problemen?

  Het meest voorkomende probleem is een dns error of DHCP error. Wat kan je hier aan doen. Ga naar je computer. Start --> uitvoeren (run) --> cmd . Er opent nu een dos prompt. Tik dan het volgende in. Ipconfig /all . Noteer de volgende gevens: Ip adres, Subnet Mask, Gateway, DHCP, DNS (1,2), Physical Adres (dit is het mac adres). Zet deze gegevens in je Xbox 360. Als het goed is kan je dan gamen. Lukt het dan is je modem niet geschikt voor een directe connectie. Kies of voor een router of voor ICS

  Internet delen (ICS) gebruiken

  [​IMG]
  Internet delen (ICS) is de op 1 na goedkoopste oplossing, maar het vereist wel wat kennis om dit te installeren en goed draaiende te krijgen. Je kiets voor een ICS verbindig als jeXbox 360 en de PC (waar de modem op aangesloten is) relatief dicht bij elkaar staan of dat je een USB modem hebt. Persoonlijk is dit niet de beste oplossing. Je PC moet namelijk aan staan als je gaat gamen en ICS geeft relatief de meeste problemen.

  Wat heb je nodig?
  • UTP modem / USB Modem
  • Xbox 360
  • UTP (Cross) Kabel*
  • Breedbandverbinding
  • PC met 1 of 2de netwerk kaarten** of een hub/switch**
  *Als je je xbxo 360 op een 2de netwerk aan sluit moet je gebruik maken van een cross UTP kabel. Echter als je gebruik maakt van een hub/swicth moet je een normale UTP (RJ45) kabel gebruiken.

  ** Je hebt een 2de netwerk kaart nodig als je een UTP (ethernet modem hebt) je kan ook een hub/switch gebruiken.
  [​IMG]
  Een hub/switch verdeeld het verkeer. Als je je modem dan op de hub/switch aan sluit kan het data verkeer geregeld worden. Een hub is geen router (Politie agent de het internet verkeer kan regelen) dus moet je wel Internet delen gaan gebruiken.

  Verschil tussen Cross en Normal UTP kabels

  Over het algemeen bevelen wij het gebruik van een 'rechttoe rechtaan' Ethernet-kabel van Category 5 (Cat 5) aan om je Xbox rechtstreeks op je modem aan te sluiten (Category 6 is niet geschikt).

  De meeste breedbandmodems op de markt gebruiken een standaard (rechttoe rechtaan) verbinding. Sommige breedbandmodems maken echter gebruik van een 'crossover'-verbinding. Je hebt dan een speciale 'crossover'-kabel nodig. (De Xbox Systeemlinkkabel is een voorbeeld van een dergelijke crossover-kabel..... Of Xbox <--> computer)

  Crossover-kabels en 'rechttoe rechtaan'-kabels zijn beide RJ-45-netwerkkabels. Het verschil tussen een normale Ethernet-kabel en een crossover-kabel is vaak moeilijk te zien, omdat de kabels er aan de buitenkant haast hetzelfde uitzien en aanduidingen vaak ontbreken op beide modellen kabels.

  De makkelijkste manier om het verschil tussen een crossover-kabel en een 'rechttoe rechtaan'-kabel te zien is door de beide uiteinden van de kabel met de koperverbindingen zichtbaar te bekijken, en de volgorde (van links naar rechts) van de gekleurde draden in de connectors van doorzichtig plastic te vergelijken. Bij een standaard 'rechttoe rechtaan' Ethernet-kabel hebben de gekleurde draden dezelfde volgorde aan beide uiteinden van de kabel. Bij een crossover-kabel is de volgorde van de gekleurde draden aan beide uiteinden van de kabel verschillend.

  'Rechttoe rechtaan'- kabeluiteinden
  [​IMG]


  Crossover- kabeluiteinden (system link kabel)

  [​IMG]

  Wat moet je doen?

  Windows XP Als je de internetverbinding wilt delen met Internet-verbinding delen, moet op de host-computer een netwerkadapter zijn geconfigureerd voor een verbinding met het interne netwerk, en moet een netwerkadapter of modem zijn geconfigureerd voor verbinding met internet.
  1. Meld je aan op de pc als Administrator (beheerder) of als Owner (eigenaar).
  2. Bij Windows XP wordt Internet-verbinding delen automatisch geladen tijdens de installatie.
  3. Klik op Start in de taakbalk, klik met de rechtermuisknop op Mijn netwerklocaties en klik op Eigenschappen.
  4. Klik met de rechtermuisknop opLAN-verbinding. Klik op Eigenschappen in het snelmenu en klik op de tab Geavanceerd.
  5. Schakel onder Internet-verbinding delen het selectievakje Andere netwerkgebruikers mogen via de Internet-verbinding van deze computer verbinding maken in.
  6. Klik op OK.
  7. De internetverbinding wordt gedeeld met je Xbox.
  Als je je internet verbinding gedeeld hebt kan je je xbox 360 aansluiten. Als jhet goed is ben je gelijk verbonden aan Xbox Live en kan je gamen.

  Zijn er problemen?

  Het meest voorkomende probleem zijn DNS problemen. Vaak is dan ICS niet goed geinstalleerd. Installeer deze dan opnieuw. Lukt het dan nog niet. Richt dan je PC opnieuw in en probeer het opnieuw. Waarschijnlijk lukt het dan wel! Als je een melding krijgt als "Check Cable" heb je vermoedelijk een verkeerde netwerk kabel gebruikt. Vervang deze voor de juiste kabel.

  Router gebruiken
  [​IMG]

  De beste manier om je internet verbinding te delen is door gebruik te maken van een router. Het grote voordeel is dan dat je PC niet aan hoeft te staan als je wilt gaan gamen. Tevens geeft deze oplossing de minste problemen. Budget routers geven vaak meer problemen dan de wat duurdere routers. Maar meestal kan je met een poep en een zucht on-line komen.

  Wat heb je nodig?
  • UTP modem / USB Modem
  • Xbox 360
  • UTP Kabels
  • Breedbandverbinding
  • PC
  • Router
  Wat moet je doen?
  1. Sluit de Xbox 360 aan zorg dat er geen dvd in de lade zit.
  2. Schakel je router en Xbox 360 uit.
  3. Sluit de ethernet kabels aan.
  4. Wacht 30 seconden en zet de router aan
  5. Zet de Xbox 360 aan. .
  6. Op de System Blade, selecteer Network Settings.
  7. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  8. Als je de melding krijgt Xbox Live Connected is het gelukt!
  Zijn er problemen?

  Noteer de foutmelding. Druk op Y. Noteer de waardes druk op A en noteer de andere waardes. Post deze gegevens in het forum. Verder geeft een router connectie weinig problemen

  Draadloze router gebruiken
  [​IMG]

  Een wireless router is de duurste oplossing. Deze oplossing gebruik je als je een grote afstand wilt overbruggen en geen ethernet kabels wilt gebruiken. Als je straks video's wilt streamen met behulp van Windows XP Media Center heb je een stabiel netwerk nodig. Microsoft vermeld dat je dan naast 802.11G ook 802.11A moet hebben draaien (je hebt dan dus een router 802.11 G+A nodig). De Wireless network adapter van de Xbox 360 ondersteund zowel G als A. B word niet meer ondersteund, omdat deze verbinding instabiel is

  Wat heb je nodig?

  • Wireless Router
  • Wireless Bridge of Wireles adapter
  • WEP of WPA gegevens van je netwerk
  Wat moet je doen?

  1. Ga naar je pc configuratie scherm
  2. Daar zie je Wirelessnetwerk configureren (Wireless Connect now) (groene golfjes)
  3. Druk op deze knop ...
  4. Maak een bootdisk (kopier deze naar je USB device .. mp3 speler)
  5. Connecteer deze bootdisk aan je xbox 360
  6. Ga naar setup van je xbox 360
  7. selecteer connect now!
  8. Je wirelles netwerk is nu goed opgezet (je WPA of WEP key word gelijk goed gezet ... geen tik fouten meer!!)

  Of probeer dit:
  1. Op je pc ga je administratie of confuguratie pagina van je wireless router. (zie de handleiding)
  2. Scrhijf de gegevens van je wireless netwerk op (SSID), channel, en de security key (WEP key of WPA)
  3. Voor je de connectie gaat aanmaken. controleer dat er geen disk in de lade zit.
  4. Schakel je Xbox 360 uit.
  5. Connecteer de wireless adapter of bridge:
  6. Schakel de xbxo 360 aan en eventueel ook de wireless bridge
  7. Op de System Blade, selecteer Network Settings.
  8. Klik op Windows Connect
  9. Selecteer Edit Settings.
  10. Op de Basic Settings tab, selecteer Wireless Mode
  11. Is je wireless network name (SSID) op het scherm te zien? * Ja, selecteer deze. Anders je de handleiding van je router raadplegen. De SSID naam word dan niet uitgezonden (Broadcast).
  12. Asl je netwerk beveiligd is met met een WEP key of WPA password. Ga dan naar de wireless security setting en vul de gegevens in
  13. Test Xbox Live.
  14. Als je de melding krijgt Xbox Live Connected is het gelukt!
  Zijn er problemen?

  Noteer de foutmelding. Druk op Y. Noteer de waardes druk op A en noteer de andere waardes. Post deze gegevens in het forum. Verder geeft een router connectie weinig problemen. Met een draadloos netwerk kunnen ook de antennes verkeerd afgesteld zijn. Controleer of je niet te veel packet loss hebt.

  Installeer Media Connect en Media Center

  Als alles gelukt is kan je Media Connect 2.0 op je pc installeren en eventueel de setup voor Windwos Media Center uitvoeren. Download de benodigde files via www.xbox.com/pcsetup . Lees ook eventueel ook mijn artikel over Windows Media Center

  Mogelijke problemen?

  Het kan zijn dat je sommige vrienden niet kan horen of niet tegen hun kan spelen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je poorten open moet zetten of dat je internet verbinding niet goed genoeg is. Ik kan je helpen deze problemen op te lossen, maar ik heb dan wel de volgende info nodig. Zie ook de connectivity wizard: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/webconnectivitywizard.htm

  [​IMG]

  [​IMG]


  Vragen die beantwoord moeten worden, zodat ik jullie het beste kan helpen.

  Het Probleem

  Wat is het probleem (korte omschrijving)?:
  Welke provider?:
  Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?:
  Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?:

  Modem

  Welk merk modem heb je?:
  Modem type?:
  USB/ Ethernet?:

  Internet Delen / ICS

  Werk je net ICS (Ja/Nee)?:
  Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:

  Router

  Welk merk router heb je?:
  Welk router type?:
  Welke firmware?:
  Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?:

  De Foutmelding
  Wat is de exacte foutmelding?:
  Wat heb je geprobeerd?:
  Waar stopt de test?:
  Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):

  Als je iemand niet kan zien of horen

  Wat staat er bij NAT?:

  HTML:
  [b][size="4"]Het Probleem[/size][/b]
   
  [b]Wat is het probleem (korte omschrijving)?:[/b]
  [b]Welke provider?:[/b]
  [b]Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?:[/b]
  [b]Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?:[/b]
   
  [size="4"][b]Modem[/b][/size]
   
  [b]Welk merk modem heb je?:[/b]
  [b]Modem type?:[/b]
  [b]USB/ Ethernet?:[/b]
   
  [size="4"][b]Internet Delen / ICS[/b][/size]
   
  [b]Werk je net ICS (Ja/Nee)?:[/b]
  [b]Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:[/b]
   
  [size="4"][b]Router[/b][/size]
   
  [b]Welk merk router heb je?:[/b]
  [b]Welk router type?:[/b]
  [b]Welke firmware?:[/b]
  [b]Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?:[/b]
   
  [size="4"][b]De Foutmelding[/b][/size]
  [b]Wat is de exacte foutmelding?:[/b]
  [b]Wat heb je geprobeerd?:[/b]
  [b]Waar stopt de test?:[/b]
  [b]Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):[/b]
   
  [b][size="4"]Als je iemand niet kan zien of horen[/size][/b]
   
  [b]Wat staat er bij NAT?:[/b]
  HTML code er bij gezet, zodat jullie het makkelijker kunnen invullen
  Welke poorten moeten er open staan?
  Port: 1900
  Naam: UPnP Framework
  Protocol: UDP
  Scope: My network (subnet) only
  Port: 2290
  Naam: Remote Media Center Experience
  Protocol: TCP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Port: 3376
  Naam: Media Center Extender Service
  Protocol: UDP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Port: 5555
  Naam: Media Streaming (Media Connect)
  Protocol: TCP
  Scope: My network (subnet) only
  Port: 7777
  Naam: Network Validation
  Protocol: UDP
  Scope: My network (subnet) only
  Port: 88
  Naam: Xbox Live 1
  Protocol: TCP / UDP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Port: 3074
  Naam: Xbox Live 2
  Protocol: TCP /UDP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Hoe kan ik mijn poorten forwarden naar mijn Xbox 360?
  Geef je Xbox 360 een statisch adres en check deze site voor meer informatie. Hoe je je router kan instellen: http://www.portforward.com/routers.htm
  Handige tips van ms als je een firewall gebruikt

  Windows
  McAfee
  Symantec
  Zone Labs
  Microsoft Tips
  http://support.microsoft.com/search/default.aspx?qu=360&range=21-40

  Silver = Voice chat en heel soms gamen maar niet aan toernooien mee doen ... Wil je op Live gamen (elk weekend) dan heb je een Gold account nodig. Content downloaden kan alleen met een Gold Account tenzij het speciale updates zijn ...Gold Account gaat het zelfde kosten als een Live abbo nu ... als je over gaat op de xbox 360 word je huidige Live account een Gold Account. Siver is gratis ... Gold niet
  Tevens kan je met je silver account MMO's spelen (soms tegen betaling)
  Je kan ook premium content downloaden (kopen)
  What is Xbox Live Silver?
  The Xbox Live Silver service means you can connect your Xbox 360 console to a broadband Internet connection and get functionality right out of the box without having to pay any amount of money.
  With Xbox Live Silver you can:
  Create an online Gamer Profile
  Access the Xbox Live Marketplace
  Engage in voice and text messaging
  Talk to a single friend at a time using voice chat
  Receive video messages from Gold level members
  Access massively multiplayer online games (additional fees may apply)

  What is Xbox Live Gold?
  The Xbox Live Gold is similar to the current paid Xbox Live service. The Xbox Live Gold service delivers the complete online connection package. With Xbox Live Gold you have all the features of Silver level, and additionally:

  Play multiplayer games online
  Video chat
  Multiplayer online tournaments
  Participate in Xbox Live online programming, such as Game with Fame, Play and Win, and Prime Time activities.
  De prijs
  Xbox 360 Live 12 month Value Pack ($69,99)
  [​IMG]
  • Full-year subscription + Headset
  • Xarcade Game - Billiards
  • $20 - game rebate*
  • 200 Marketplace Points
  Xbox 360 Live 3-month Value Pack ($39,99)
  [​IMG]
  • 3-month sub card + Headset
  • Xarcade Game - Joust
  • $10 - game rebate*
  • 100 Marketplace Points
  Xbox 360 Live 12 Month +1 Month free Subscription Card ($49,99 / € 49.99 )
  [​IMG]
  Xbox 360 Live 3 Month Subscription Card ($19,99 /€ 19.99 )
  [​IMG]
  Xbox 360 Live 1 Month Subscription Card ($7,99)
  [​IMG]
  De huidige Xbox Live starter:
  Xbox Live 12 Month Starter Kit w/ Project Gotham Racing 2 and Arcade ($69,99)
  [​IMG]
  Xbox Live 12 Month Subscription Card ($49,99)
  [​IMG]
  [​IMG]

  Wat is Xbox Live Marketplace?
  Jouw ultieme gameshop op Xbox Live voor extra content, trailers, leuke arcadegames, kaart- en bordspelletjes, demo's en meer voor de Xbox 360.
  Xbox Live Marketplace is ongeveer de belangerijkste locatie van de online service op de Xbox 360, waarschijnlijk komen sommige functies wel bekend voor oude Xbox beheerders, zoals content download en Xbox Live Arcade.

  Hoe werkt Xbox Live Marketplace?
  Ten eerste is het erg toegankelijk, zodra je bent ingelogged met Xbox Live kan je gelijk naar de Marketplace, Silver of Gold maakt niet uit, beiden hebben toegang tot Xbox Live Marketplace.
  Ten tweede Xbox Live Marketplace accepteerd geen geld, alles wordt betaald met Microsoft Points, dit zijn prepaid kaarten die gewoon in de winkel te koop zijn

  Wat kan je nou precies krijgen op Xbox Live Marketplace
  Je kan genoeg dingen downloaden op Xbox Live Marketplace voor ieder wat wel anders, onder andere:
  - Demo's en trailers
  Heb je een leuke game gezien of komt die binnekort uit, maar weet je niet of je 'm wilt kopen, download dan de trailer of speel de demo om er zeker van te zijn.
  - Skins en thema's
  Maak je interface wat meer pikanter door skins en themes te downloaden die de uiterlijk voor je menu, gamer profile veranderen en meer!
  - Gamecontent
  Voor de meeste gamers is dit de rede om lid te zijn van Xbox Live Marketplace, niet alleen omdat de content de game plezier verlengt met content, maar ook omdat het zo simpel is om te downloaden en te verwijderen.
  - Xbox Live Arcade
  Ook wel bekend voor oude Xbox beheerders, oude classics die compleet te downloaden zijn, geschikt voor alle gamers, jong en oud.

  Als je nou per ongeluk je content verwijdert hebt, bijvoorbeeld een killer map voor Perfect Dark Zero, kan je die altijd makkelijk opnieuw downloaden via Download History, gratis natuurlijk.

  [​IMG]

  Check voor meer informatie over de laatste updates en nieuwtjes op Xbox.com.
  Heb je verder nog vragen over Xbox Live Marketplace of wil je iets kwijt erover is dit de thread.

  [​IMG]
  Wat zijn Microsoft Points?
  Microsoft Points is het nieuwe betaalmiddel voor de next-gen Xbox console dat voor iedereen toegangkelijk is, bij de oude Xbox console was het zo, als je geen credit card had dan had je geen premium content, maar nu kan je dan een prepaid kaart kopen in de winkel met een bepaalde waarde.

  Wat kan ik nou precies doen met Microsoft Points?
  Natuurlijk kan je premium content via Xbox Live Marketplace kopen onder andere skins, levels, maps voor multiplayer games, volledige versies van Xbox Live Arcade games.
  In de toekomst is de verwachting dat de User-to-User transactie mogelijk zou moeten zijn, dit houdt in dat je bijvoorbeeld een skin voor Project Gotham Racing 3 kan verkopen doormiddel met Microsoft Points.

  Hoe kom ik aan die Microsoft Points?
  Er zijn meerdere manieren om aan Microsoft Points te komen:
  - Voor mensen met een creditcard kan je ze simpelweg via Xbox Live Marketplace kopen.
  - Als je nou geen creditcard hebt kan je altijd nog een prepaid/gift kaart kopen bij de lokale retailer.
  - Natuurlijk kan je ze ook gewoon winnen met promoties of krijgen bij speciale events waar ze dan worden uitgedeeld.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]


   
 2. Tecnomic

  Tecnomic Guest

  Weer mooi werk Fardo :D

  Maar hoeveel kosten die MS points nou allemaal precies ?
   
 3. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  36.665
  Leuk Bevonden:
  313
  meestal zo een 25 euro
   
 4. EgYoWns

  EgYoWns 7

  Berichten:
  1.235
  Leuk Bevonden:
  0
  Kijk daar heb ik iets aan! :)
   
 5. RobbertN

  RobbertN Banned

  Berichten:
  3.722
  Leuk Bevonden:
  0
  Vraagje, hebben die slechte feedbacks ook effect op je Live of wat dan ook?
   
 6. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  nee .. alleen op je reputatie
   
 7. RobbertN

  RobbertN Banned

  Berichten:
  3.722
  Leuk Bevonden:
  0
  Jha dat had ik door.
  Maar niet op mij 5 sterretjes.
   
 8. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  36.665
  Leuk Bevonden:
  313
  jawel hoor ;)
  maar niet als je meer positieve / geen feedback hebt, dan dat je negatieve feedback hebt :)
   
 9. EgYoWns

  EgYoWns 7

  Berichten:
  1.235
  Leuk Bevonden:
  0
  92% avoid mij: omdat ik te goed, ben :) 8% mag mij :)
   
 10. RobbertN

  RobbertN Banned

  Berichten:
  3.722
  Leuk Bevonden:
  0
  Hier effe mijne:

  Communications:
  Trash talk: 0%
  Language: 25%
  Disruptive: 0%

  Behavior:
  Agressive: 0%
  Unsporting: 50%
  QuitEarly: 0%

  60% preferred you or did not submit a review about you

  40% avoided you: See Details for more info.

  Oke ik snap it nie.
   
 11. likwit_

  likwit_ Active Member

  Berichten:
  3
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo,

  ik heb een probleem met xbox live...na het testen van mijn connectie : test connection

  krijg ik bij XBOX LIVE : FAILED

  als ik dan de fouten bekijk staat er dit:

  W: 0000 - 000B
  X: 0000 - F001
  Y: 0C88 - 1CE0
  Z: 0000 - 0000

  fardo....help _O_ :)
   
 12. likwit_

  likwit_ Active Member

  Berichten:
  3
  Leuk Bevonden:
  0
  volgens mij loop ik achter met nieuws....vandaag maintance ? klopt dat dat t daardoor komt?
   
 13. karf

  karf Real Fake Blood

  Berichten:
  1.459
  Leuk Bevonden:
  0
  let op!
  Iedereen die vandaag niet op Live kan is dat normaal.
  Niemand kan tot ongeveer 0:00 op Live komen. Als het weer werkt zou ik het hier even melden en als jullie dan nog steeds problemen hebben helpt Fardo je verder.

  Karf
   
 14. JeePee

  JeePee Guest

  Nou, mijn Xbox is weer lekker bezig.
  Ik kan me nu niet aanmelden op Live.
  Als ik naar Test Connection ga staat er dan alles ok is, maar wanneer ik weer naar PGR3 ga is mijn 360 heel eigenwijs. Ben net een half uur bezig geweest om mij aangemeld te krijgen, maar dat is dit keer niet gelukt (Ik heb wel vaker dat ik mij niet kan aanmelden, maar na een reboot lukt dit meestal wel :confused:) Heeft er iemand enig idee wat de reden kan zijn dat ik mij niet kan aanmelden, terwijl wél al mijn connecties goed zijn?
   
 15. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  geen idee .. wat staat er bij NAT
   
 16. JeePee

  JeePee Guest

  'Open'
   
 17. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  dat is goed .. misschien heb je een trage internet connectie?
   
 18. VonSun

  VonSun Active Member

  Berichten:
  14
  Leuk Bevonden:
  0
  Heeyz,

  Nog een keer, over dat onderhoud, het is voorbij, ik heb niks aan mijn instellingen verandert, en bij de test Failed hij bij Xbox Live.
  Als ik dan die codes bekijk krijg ik deze,

  W 0000-000B
  X 0000-002D
  Y 0C88-1C00
  Z 0000-0000

  Iemand idee waar het aan licht?

  Gr lars
   
 19. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  met die codes kan ik niets ... hoe ziet jouw setup er uit .. kan je de vragen lijst van post 1 pagina 1 gebruiken?
   
 20. Rem

  Rem knauf

  Berichten:
  345
  Leuk Bevonden:
  0
  Dit hier was mijn probleem fardo als je nog weet...

  Wie o wie kan mij helpen1??
  Ik heb bij sommige games als ik ze download van de marketplace dat ie stopt op de 57% bv..
  Dat heb ik nu bij tombraider gehad en nu heb ik het ook weer bij graw!!!!??
  Dan komt er aaan ene in beeld te staan:
  Sorry this downlao could not complete!! Please try again later..


  Heeft iemand hier nog meer last van!??
  Zoja als je weet hoe je ervan afkomt laat het me dan GRAAAG weten!!

  w: 0000- 0021
  X: 0000- 000D
  Y: 20A8- 4800
  Z: 0000- 0000

  Dit zijn de setting bij NAT. (MODERATE)

  Fardo kun je me hier mee helpen!???
  Nou heb ik gekeken als al me poorten goed staan, en dat staan ze dus wel...
  WEeet jij mischien wat er nog meer kan wezen!????
  Word er niet goed van zieje..|:-

  Alvaste bedankt!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina