[XOne] Xbox Live Vragen [Deel 3] - Korte vragen/Connectie problemen?

Discussie in 'Games' gestart door Fardo, 11 jan 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60  Fardo's Xbox 360 Live Tips

  [​IMG]

  Ondanks dat ik weinig problemen verwacht. Post ik hier toch enkele tips hoe je het beste je Xbox 360 op live kan aansluiten. Tevens vertel ik je aan de hand van enkele voorbeelden welke opttie voor jou het beste is en waarom.

  Op verschillende Fora sta ik bekend als de Xbox Live Guru. Ik heb mijn kennis op gedaan door mijn werksaamheden (ik ben IT'er) en ik heb deelgenomen aan de Xbox Live Beta test Europa. Ik heb op het forum van xboxworld vaak mensen uit de brand geholpen.

  Voor we beginnen geef ik al vast de eerste tip. Raak niet in paniek! Geen stress en vooral geen zorgen. Iedereen komt op Live al kost het bij de 1 meer moeite dan bij de andere. Mocht je problemen krijgen post dan zoveel mogelijk info. Dan kan ik jof iemand anders je het snelst helpen.

  De directe connectie
  [​IMG]
  De directe connectie is de goedkoopste oplossing. Echter is deze oplossing niet de beste oplossing. Immers ga je een hoop coole dingen missen als je computer niet verbonden is aan je xbox 360. Tevens werkt deze oplossing niet voor iedereen, omdat vaak een modem aan een MAC adres is gekoppeld en dit MAC adres maar aan 1 machine word uitgegevn. Natuurlijk zijn er manieren om dit te omzijlen, maar er zijn makkelijkere oplossingen.

  Wat heb je nodig?
  • UTP modem
  • Xbox 360
  • Breedbandverbinding
  Wat moet je doen?
  1. Als je je modem aan je computer hebt aangesloten
  2. Schakel je computer uit
  3. Schakel je modem uit
  4. Sluit de UTP kabel aan op de ethernet port van de xbox 360
  5. Zet je modem aan
  6. Wacht even
  7. Zet je Xbox 360 aan
  Als het goed s kan je nu direct gamen. Wil je je weer je pc gebruiken moet je het zelde ritueel uitvoeren.

  Zijn er problemen?

  Het meest voorkomende probleem is een dns error of DHCP error. Wat kan je hier aan doen. Ga naar je computer. Start --> uitvoeren (run) --> cmd . Er opent nu een dos prompt. Tik dan het volgende in. Ipconfig /all . Noteer de volgende gevens: Ip adres, Subnet Mask, Gateway, DHCP, DNS (1,2), Physical Adres (dit is het mac adres). Zet deze gegevens in je Xbox 360. Als het goed is kan je dan gamen. Lukt het dan is je modem niet geschikt voor een directe connectie. Kies of voor een router of voor ICS

  Internet delen (ICS) gebruiken

  [​IMG]
  Internet delen (ICS) is de op 1 na goedkoopste oplossing, maar het vereist wel wat kennis om dit te installeren en goed draaiende te krijgen. Je kiets voor een ICS verbindig als jeXbox 360 en de PC (waar de modem op aangesloten is) relatief dicht bij elkaar staan of dat je een USB modem hebt. Persoonlijk is dit niet de beste oplossing. Je PC moet namelijk aan staan als je gaat gamen en ICS geeft relatief de meeste problemen.

  Wat heb je nodig?
  • UTP modem / USB Modem
  • Xbox 360
  • UTP (Cross) Kabel*
  • Breedbandverbinding
  • PC met 1 of 2de netwerk kaarten** of een hub/switch**
  *Als je je xbxo 360 op een 2de netwerk aan sluit moet je gebruik maken van een cross UTP kabel. Echter als je gebruik maakt van een hub/swicth moet je een normale UTP (RJ45) kabel gebruiken.

  ** Je hebt een 2de netwerk kaart nodig als je een UTP (ethernet modem hebt) je kan ook een hub/switch gebruiken.
  [​IMG]
  Een hub/switch verdeeld het verkeer. Als je je modem dan op de hub/switch aan sluit kan het data verkeer geregeld worden. Een hub is geen router (Politie agent de het internet verkeer kan regelen) dus moet je wel Internet delen gaan gebruiken.

  Verschil tussen Cross en Normal UTP kabels

  Over het algemeen bevelen wij het gebruik van een 'rechttoe rechtaan' Ethernet-kabel van Category 5 (Cat 5) aan om je Xbox rechtstreeks op je modem aan te sluiten (Category 6 is niet geschikt).

  De meeste breedbandmodems op de markt gebruiken een standaard (rechttoe rechtaan) verbinding. Sommige breedbandmodems maken echter gebruik van een 'crossover'-verbinding. Je hebt dan een speciale 'crossover'-kabel nodig. (De Xbox Systeemlinkkabel is een voorbeeld van een dergelijke crossover-kabel..... Of Xbox <--> computer)

  Crossover-kabels en 'rechttoe rechtaan'-kabels zijn beide RJ-45-netwerkkabels. Het verschil tussen een normale Ethernet-kabel en een crossover-kabel is vaak moeilijk te zien, omdat de kabels er aan de buitenkant haast hetzelfde uitzien en aanduidingen vaak ontbreken op beide modellen kabels.

  De makkelijkste manier om het verschil tussen een crossover-kabel en een 'rechttoe rechtaan'-kabel te zien is door de beide uiteinden van de kabel met de koperverbindingen zichtbaar te bekijken, en de volgorde (van links naar rechts) van de gekleurde draden in de connectors van doorzichtig plastic te vergelijken. Bij een standaard 'rechttoe rechtaan' Ethernet-kabel hebben de gekleurde draden dezelfde volgorde aan beide uiteinden van de kabel. Bij een crossover-kabel is de volgorde van de gekleurde draden aan beide uiteinden van de kabel verschillend.

  'Rechttoe rechtaan'- kabeluiteinden
  [​IMG]


  Crossover- kabeluiteinden (system link kabel)

  [​IMG]

  Wat moet je doen?

  Windows XP Als je de internetverbinding wilt delen met Internet-verbinding delen, moet op de host-computer een netwerkadapter zijn geconfigureerd voor een verbinding met het interne netwerk, en moet een netwerkadapter of modem zijn geconfigureerd voor verbinding met internet.
  1. Meld je aan op de pc als Administrator (beheerder) of als Owner (eigenaar).
  2. Bij Windows XP wordt Internet-verbinding delen automatisch geladen tijdens de installatie.
  3. Klik op Start in de taakbalk, klik met de rechtermuisknop op Mijn netwerklocaties en klik op Eigenschappen.
  4. Klik met de rechtermuisknop opLAN-verbinding. Klik op Eigenschappen in het snelmenu en klik op de tab Geavanceerd.
  5. Schakel onder Internet-verbinding delen het selectievakje Andere netwerkgebruikers mogen via de Internet-verbinding van deze computer verbinding maken in.
  6. Klik op OK.
  7. De internetverbinding wordt gedeeld met je Xbox.
  Als je je internet verbinding gedeeld hebt kan je je xbox 360 aansluiten. Als jhet goed is ben je gelijk verbonden aan Xbox Live en kan je gamen.

  Zijn er problemen?

  Het meest voorkomende probleem zijn DNS problemen. Vaak is dan ICS niet goed geinstalleerd. Installeer deze dan opnieuw. Lukt het dan nog niet. Richt dan je PC opnieuw in en probeer het opnieuw. Waarschijnlijk lukt het dan wel! Als je een melding krijgt als "Check Cable" heb je vermoedelijk een verkeerde netwerk kabel gebruikt. Vervang deze voor de juiste kabel.

  Router gebruiken
  [​IMG]

  De beste manier om je internet verbinding te delen is door gebruik te maken van een router. Het grote voordeel is dan dat je PC niet aan hoeft te staan als je wilt gaan gamen. Tevens geeft deze oplossing de minste problemen. Budget routers geven vaak meer problemen dan de wat duurdere routers. Maar meestal kan je met een poep en een zucht on-line komen.

  Wat heb je nodig?
  • UTP modem / USB Modem
  • Xbox 360
  • UTP Kabels
  • Breedbandverbinding
  • PC
  • Router
  Wat moet je doen?
  1. Sluit de Xbox 360 aan zorg dat er geen dvd in de lade zit.
  2. Schakel je router en Xbox 360 uit.
  3. Sluit de ethernet kabels aan.
  4. Wacht 30 seconden en zet de router aan
  5. Zet de Xbox 360 aan. .
  6. Op de System Blade, selecteer Network Settings.
  7. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  8. Als je de melding krijgt Xbox Live Connected is het gelukt!
  Zijn er problemen?

  Noteer de foutmelding. Druk op Y. Noteer de waardes druk op A en noteer de andere waardes. Post deze gegevens in het forum. Verder geeft een router connectie weinig problemen

  Draadloze router gebruiken
  [​IMG]

  Een wireless router is de duurste oplossing. Deze oplossing gebruik je als je een grote afstand wilt overbruggen en geen ethernet kabels wilt gebruiken. Als je straks video's wilt streamen met behulp van Windows XP Media Center heb je een stabiel netwerk nodig. Microsoft vermeld dat je dan naast 802.11G ook 802.11A moet hebben draaien (je hebt dan dus een router 802.11 G+A nodig). De Wireless network adapter van de Xbox 360 ondersteund zowel G als A. B word niet meer ondersteund, omdat deze verbinding instabiel is

  Wat heb je nodig?

  • Wireless Router
  • Wireless Bridge of Wireles adapter
  • WEP of WPA gegevens van je netwerk
  Wat moet je doen?

  1. Ga naar je pc configuratie scherm
  2. Daar zie je Wirelessnetwerk configureren (Wireless Connect now) (groene golfjes)
  3. Druk op deze knop ...
  4. Maak een bootdisk (kopier deze naar je USB device .. mp3 speler)
  5. Connecteer deze bootdisk aan je xbox 360
  6. Ga naar setup van je xbox 360
  7. selecteer connect now!
  8. Je wirelles netwerk is nu goed opgezet (je WPA of WEP key word gelijk goed gezet ... geen tik fouten meer!!)

  Of probeer dit:
  1. Op je pc ga je administratie of confuguratie pagina van je wireless router. (zie de handleiding)
  2. Scrhijf de gegevens van je wireless netwerk op (SSID), channel, en de security key (WEP key of WPA)
  3. Voor je de connectie gaat aanmaken. controleer dat er geen disk in de lade zit.
  4. Schakel je Xbox 360 uit.
  5. Connecteer de wireless adapter of bridge:
  6. Schakel de xbxo 360 aan en eventueel ook de wireless bridge
  7. Op de System Blade, selecteer Network Settings.
  8. Klik op Windows Connect
  9. Selecteer Edit Settings.
  10. Op de Basic Settings tab, selecteer Wireless Mode
  11. Is je wireless network name (SSID) op het scherm te zien? * Ja, selecteer deze. Anders je de handleiding van je router raadplegen. De SSID naam word dan niet uitgezonden (Broadcast).
  12. Asl je netwerk beveiligd is met met een WEP key of WPA password. Ga dan naar de wireless security setting en vul de gegevens in
  13. Test Xbox Live.
  14. Als je de melding krijgt Xbox Live Connected is het gelukt!
  Zijn er problemen?

  Noteer de foutmelding. Druk op Y. Noteer de waardes druk op A en noteer de andere waardes. Post deze gegevens in het forum. Verder geeft een router connectie weinig problemen. Met een draadloos netwerk kunnen ook de antennes verkeerd afgesteld zijn. Controleer of je niet te veel packet loss hebt.

  Installeer Media Connect en Media Center

  Als alles gelukt is kan je Media Connect 2.0 op je pc installeren en eventueel de setup voor Windwos Media Center uitvoeren. Download de benodigde files via www.xbox.com/pcsetup . Lees ook eventueel ook mijn artikel over Windows Media Center

  Mogelijke problemen?

  Het kan zijn dat je sommige vrienden niet kan horen of niet tegen hun kan spelen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je poorten open moet zetten of dat je internet verbinding niet goed genoeg is. Ik kan je helpen deze problemen op te lossen, maar ik heb dan wel de volgende info nodig. Zie ook de connectivity wizard: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/webconnectivitywizard.htm

  [​IMG]

  [​IMG]


  Vragen die beantwoord moeten worden, zodat ik jullie het beste kan helpen.

  Het Probleem

  Wat is het probleem (korte omschrijving)?:
  Welke provider?:
  Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?:
  Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?:

  Modem

  Welk merk modem heb je?:
  Modem type?:
  USB/ Ethernet?:

  Internet Delen / ICS

  Werk je net ICS (Ja/Nee)?:
  Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:

  Router

  Welk merk router heb je?:
  Welk router type?:
  Welke firmware?:
  Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?:

  De Foutmelding
  Wat is de exacte foutmelding?:
  Wat heb je geprobeerd?:
  Waar stopt de test?:
  Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):

  Als je iemand niet kan zien of horen

  Wat staat er bij NAT?:

  HTML:
  [b][size="4"]Het Probleem[/size][/b]
   
  [b]Wat is het probleem (korte omschrijving)?:[/b]
  [b]Welke provider?:[/b]
  [b]Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?:[/b]
  [b]Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?:[/b]
   
  [size="4"][b]Modem[/b][/size]
   
  [b]Welk merk modem heb je?:[/b]
  [b]Modem type?:[/b]
  [b]USB/ Ethernet?:[/b]
   
  [size="4"][b]Internet Delen / ICS[/b][/size]
   
  [b]Werk je net ICS (Ja/Nee)?:[/b]
  [b]Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:[/b]
   
  [size="4"][b]Router[/b][/size]
   
  [b]Welk merk router heb je?:[/b]
  [b]Welk router type?:[/b]
  [b]Welke firmware?:[/b]
  [b]Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?:[/b]
   
  [size="4"][b]De Foutmelding[/b][/size]
  [b]Wat is de exacte foutmelding?:[/b]
  [b]Wat heb je geprobeerd?:[/b]
  [b]Waar stopt de test?:[/b]
  [b]Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):[/b]
   
  [b][size="4"]Als je iemand niet kan zien of horen[/size][/b]
   
  [b]Wat staat er bij NAT?:[/b]
  HTML code er bij gezet, zodat jullie het makkelijker kunnen invullen
  Welke poorten moeten er open staan?
  Port: 1900
  Naam: UPnP Framework
  Protocol: UDP
  Scope: My network (subnet) only
  Port: 2290
  Naam: Remote Media Center Experience
  Protocol: TCP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Port: 3376
  Naam: Media Center Extender Service
  Protocol: UDP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Port: 5555
  Naam: Media Streaming (Media Connect)
  Protocol: TCP
  Scope: My network (subnet) only
  Port: 7777
  Naam: Network Validation
  Protocol: UDP
  Scope: My network (subnet) only
  Port: 88
  Naam: Xbox Live 1
  Protocol: TCP / UDP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Port: 3074
  Naam: Xbox Live 2
  Protocol: TCP /UDP
  Scope: Any computer (including those on the Internet)
  Hoe kan ik mijn poorten forwarden naar mijn Xbox 360?
  Geef je Xbox 360 een statisch adres en check deze site voor meer informatie. Hoe je je router kan instellen: http://www.portforward.com/routers.htm
  Handige tips van ms als je een firewall gebruikt

  Windows
  McAfee
  Symantec
  Zone Labs
  Microsoft Tips
  http://support.microsoft.com/search/default.aspx?qu=360&range=21-40

  Silver = Voice chat en heel soms gamen maar niet aan toernooien mee doen ... Wil je op Live gamen (elk weekend) dan heb je een Gold account nodig. Content downloaden kan alleen met een Gold Account tenzij het speciale updates zijn ...Gold Account gaat het zelfde kosten als een Live abbo nu ... als je over gaat op de xbox 360 word je huidige Live account een Gold Account. Siver is gratis ... Gold niet
  Tevens kan je met je silver account MMO's spelen (soms tegen betaling)
  Je kan ook premium content downloaden (kopen)
  What is Xbox Live Silver?
  The Xbox Live Silver service means you can connect your Xbox 360 console to a broadband Internet connection and get functionality right out of the box without having to pay any amount of money.
  With Xbox Live Silver you can:
  Create an online Gamer Profile
  Access the Xbox Live Marketplace
  Engage in voice and text messaging
  Talk to a single friend at a time using voice chat
  Receive video messages from Gold level members
  Access massively multiplayer online games (additional fees may apply)
  What is Xbox Live Gold?
  The Xbox Live Gold is similar to the current paid Xbox Live service. The Xbox Live Gold service delivers the complete online connection package. With Xbox Live Gold you have all the features of Silver level, and additionally:
  Play multiplayer games online
  Video chat
  Multiplayer online tournaments
  Participate in Xbox Live online programming, such as Game with Fame, Play and Win, and Prime Time activities.
  De prijs
  Xbox 360 Live 12 month Value Pack ($69,99)
  [​IMG]
  • Full-year subscription + Headset
  • Xarcade Game - Billiards
  • $20 - game rebate*
  • 200 Marketplace Points
  Xbox 360 Live 3-month Value Pack ($39,99)
  [​IMG]
  • 3-month sub card + Headset
  • Xarcade Game - Joust
  • $10 - game rebate*
  • 100 Marketplace Points
  Xbox 360 Live 12 Month +1 Month free Subscription Card ($49,99 / € 49.99 )
  [​IMG]
  Xbox 360 Live 3 Month Subscription Card ($19,99 /€ 19.99 )
  [​IMG]
  Xbox 360 Live 1 Month Subscription Card ($7,99)
  [​IMG]
  De huidige Xbox Live starter:
  Xbox Live 12 Month Starter Kit w/ Project Gotham Racing 2 and Arcade ($69,99)
  [​IMG]
  Xbox Live 12 Month Subscription Card ($49,99)
  [​IMG]
  [​IMG]

  Wat is Xbox Live Marketplace?
  Jouw ultieme gameshop op Xbox Live voor extra content, trailers, leuke arcadegames, kaart- en bordspelletjes, demo's en meer voor de Xbox 360.
  Xbox Live Marketplace is ongeveer de belangerijkste locatie van de online service op de Xbox 360, waarschijnlijk komen sommige functies wel bekend voor oude Xbox beheerders, zoals content download en Xbox Live Arcade.

  Hoe werkt Xbox Live Marketplace?
  Ten eerste is het erg toegankelijk, zodra je bent ingelogged met Xbox Live kan je gelijk naar de Marketplace, Silver of Gold maakt niet uit, beiden hebben toegang tot Xbox Live Marketplace.
  Ten tweede Xbox Live Marketplace accepteerd geen geld, alles wordt betaald met Microsoft Points, dit zijn prepaid kaarten die gewoon in de winkel te koop zijn

  Wat kan je nou precies krijgen op Xbox Live Marketplace
  Je kan genoeg dingen downloaden op Xbox Live Marketplace voor ieder wat wel anders, onder andere:
  - Demo's en trailers
  Heb je een leuke game gezien of komt die binnekort uit, maar weet je niet of je 'm wilt kopen, download dan de trailer of speel de demo om er zeker van te zijn.
  - Skins en thema's
  Maak je interface wat meer pikanter door skins en themes te downloaden die de uiterlijk voor je menu, gamer profile veranderen en meer!
  - Gamecontent
  Voor de meeste gamers is dit de rede om lid te zijn van Xbox Live Marketplace, niet alleen omdat de content de game plezier verlengt met content, maar ook omdat het zo simpel is om te downloaden en te verwijderen.
  - Xbox Live Arcade
  Ook wel bekend voor oude Xbox beheerders, oude classics die compleet te downloaden zijn, geschikt voor alle gamers, jong en oud.

  Als je nou per ongeluk je content verwijdert hebt, bijvoorbeeld een killer map voor Perfect Dark Zero, kan je die altijd makkelijk opnieuw downloaden via Download History, gratis natuurlijk.

  [​IMG]

  Check voor meer informatie over de laatste updates en nieuwtjes op Xbox.com.
  Heb je verder nog vragen over Xbox Live Marketplace of wil je iets kwijt erover is dit de thread.

  [​IMG]
  Wat zijn Microsoft Points?
  Microsoft Points is het nieuwe betaalmiddel voor de next-gen Xbox console dat voor iedereen toegangkelijk is, bij de oude Xbox console was het zo, als je geen credit card had dan had je geen premium content, maar nu kan je dan een prepaid kaart kopen in de winkel met een bepaalde waarde.

  Wat kan ik nou precies doen met Microsoft Points?
  Natuurlijk kan je premium content via Xbox Live Marketplace kopen onder andere skins, levels, maps voor multiplayer games, volledige versies van Xbox Live Arcade games.
  In de toekomst is de verwachting dat de User-to-User transactie mogelijk zou moeten zijn, dit houdt in dat je bijvoorbeeld een skin voor Project Gotham Racing 3 kan verkopen doormiddel met Microsoft Points.

  Hoe kom ik aan die Microsoft Points?
  Er zijn meerdere manieren om aan Microsoft Points te komen:
  - Voor mensen met een creditcard kan je ze simpelweg via Xbox Live Marketplace kopen.
  - Als je nou geen creditcard hebt kan je altijd nog een prepaid/gift kaart kopen bij de lokale retailer.
  - Natuurlijk kan je ze ook gewoon winnen met promoties of krijgen bij speciale events waar ze dan worden uitgedeeld.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]
  Deel 2
   
 2. Xxmost0wantedxX

  Xxmost0wantedxX Active Member

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb vandaag een crossover kabel gekocht en wil nu via me pc met me xbox360 op live komen. maar dit lukt niet.
  Ik heb 2 internet kaarten in me pc zitten.
  Het internet op me pc doet het gewoon.
  maar als ik de crossover kabel in die andere internet kaart stop en zo met me xbox verbind kan me xbox geen ip vinden.
  Ik heb ook al de 2 LAN-verbindingen gebridged.
  Als ik dan test connection doe op het dashboard staat er dat die geen IP kan vinden ofzo er staat wel: cables connected..
  Wie kan me hierbij helpen??????????

  Fardo hoe bedoel je het vragenlijstje op pagina 1? waar kan ik dit vinden?
   
 3. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  Dit lijstje (staat in de startpost)

  Het Probleem

  Wat is het probleem (korte omschrijving)?:
  Welke provider?:
  Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?:
  Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?:

  Modem

  Welk merk modem heb je?:
  Modem type?:
  USB/ Ethernet?:

  Internet Delen / ICS

  Werk je net ICS (Ja/Nee)?:
  Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:

  Router

  Welk merk router heb je?:
  Welk router type?:
  Welke firmware?:
  Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?:

  De Foutmelding
  Wat is de exacte foutmelding?:
  Wat heb je geprobeerd?:
  Waar stopt de test?:
  Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):

  Als je iemand niet kan zien of horen

  Wat staat er bij NAT?:

  -----------------------------------------
  Hoe is je pc aangesloten op internet?
   
 4. El_Thijs

  El_Thijs Active Member

  Berichten:
  4
  Leuk Bevonden:
  0
  Het Probleem

  Wat is het probleem (korte omschrijving)?: Via m'n eigen PC kan ik niet op Live. Ik draai windows 2000. Mijn zus hangt ook aan mijn PC met haar eigenste PC en kan gewoon internetten.
  Welke provider?: @Home.
  Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?: Kabel
  Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?: Up: 140KB/sec, Down: net geen 1MB/sec.

  Modem

  Welk merk modem heb je?: Motorola
  Modem type?:
  USB/ Ethernet?: Ethernet

  Internet Delen / ICS

  Werk je net ICS (Ja/Nee)?: Ja.
  Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?: Sygate Personall Firewall.

  Router

  Welk merk router heb je?: Geen.
  Welk router type?: Geen.
  Welke firmware?: Geen.
  Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?: Geen.

  De Foutmelding
  Wat is de exacte foutmelding?: Hij loopt alle tests door, maar bij Xbox Live zegt hij Failed.
  Wat heb je geprobeerd?: Proberen poorten te forwarden maar dat lukt niet echt.
  Waar stopt de test?: Bij Xbox Live (Failed).
  Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):

  Als je iemand niet kan zien of horen

  Wat staat er bij NAT?: Komt de test niet eens.

  Ik gebruik een cross cable omdat dit nodig is. Hij loopt overal dus netjes doorheen maar bij Xbox Live kapt ie ermee.
   
 5. LostBoyz

  LostBoyz JWT

  Berichten:
  274
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen m.b.t. de verschillende providers. Momenteel heb ik Casema 4mbit (kabelverbinding) en Live draait op zich wel aardig maar ik betaal gezien de huidige tarieven teveel voor deze snelheid (32,95).

  Ik twijfel nu of ik moet overstappen op ADSL (bijv Tiscali)

  Draait Live beter met een ADSL verbinding?
   
 6. pietlut

  pietlut Active Member

  Berichten:
  881
  Leuk Bevonden:
  0
  Nou speelde ik zojuist Gears of War en ik was de host. Ik krag 4x het beeld dat de connectie tussen de spelers niet goed was enz. Dat ligt hem waarschijnlijk aan mij dus. Maar kan je dat ook goed krijgen via instellingen ofzo. Ik weet niet veel van wat ik heb maar me provider is Multikabel via de kabel. We hebben een router en daar is mijn xbox 360 direct op aangesloten met een kabel en dan nog 4 draadloze laptops. Toen ik aan het spelen was stond er maar 1 draadloze laptop aan dus dan moet het toch nog steeds goed gaan op me xbox?? Ik hoop dat je jullie me kunnen helpen!
   
 7. El_Thijs

  El_Thijs Active Member

  Berichten:
  4
  Leuk Bevonden:
  0
  Nevermind, het bleek me firewall te zijn! Het werkt nu!
   
 8. Bassie

  Bassie No lollygaggin'

  Berichten:
  4.234
  Leuk Bevonden:
  33
  ey, ik heb meerdere problemen met XBox Live.

  1: Er staat heel vaak als ik een spel wil spelen op XBox Live dat ik geen connectie kan maken met de host. Dat is vooral met Gears of War, en af en toe ook met andere spellen. Maar hoe kan dat? Wat kan ik eraan doen.

  2: Als ik iemand wil toevoegen in mijn Friends-list, dan moet ik een wachtwoord invullen, mijn "Windows Live ID". En we weten het wachtwoord niet meer. Kan je dat ergens veranderen?

  3: Als ik op het dashboard naar XBox Live Controls wil, dan lukt het niet. Ik krijg altijd deze melding:

  Can't connect to XBox Live. Please try again later. For more info, go to www.xbox.com/support.

  En dit krijg ik terwijl ik al ingelogd ben met XBox Live.


  Dit had ik al gemaild naar XBox.com. Maar geen nuttig antwoord gekregen ofzo. Dus misschien kunnen jullie me helpen?
   
 9. El_Thijs

  El_Thijs Active Member

  Berichten:
  4
  Leuk Bevonden:
  0
  Is je Windows Live ID niet hetzelfde als waarmee je inlogt op Live Messenger?
   
 10. Dorksided

  Dorksided joebob

  Berichten:
  92
  Leuk Bevonden:
  0
  Dag mensen,

  Ik ga even jullie hulp inroepen want mijn xbox live is zeer irritant aan het doen de laatste tijd.

  Ik weet niet of het iets met elkaar te maken heeft maar er was hier maandag en dinsdag een storing met het internet en toen het er eindelijk weer was ging ik even xbox live proberen.

  Ik kreeg toen een bericht voor een update dus ik klik op het knopje en ga updaten maar toen liep me xbox vast.

  Daarna nog een keer geprobeerd en hij zegt dat hij de update niet kan uitvoeren.

  Nog een keer proberen en meneer loopt weer vast.
  Toen heb ik het ook maar boos opgegeven.

  Vandaag ging ik er weer fris tegen aan en eerst wilde de update weer niet downloaden, maar uiteindelijk is het gelukt.

  Maar nu als ik op xbox live wil connect hij niet meer dus ik druk op "test connection" en daar loopt hij telkens op vast en nu weet ik niet meer hoe ik verder moet.

  Help will be much appreciated :)
   
 11. xboxlol

  xboxlol Active Member

  Berichten:
  1.651
  Leuk Bevonden:
  40
  Ben bang dat je de xbox klantenservice moet bellen, want als hij crasht tijdens een update, kan dat veel problemen geven. Houdt er rekening mee dat je hem waarschijnlijk moet opsturen.
   
 12. Dorksided

  Dorksided joebob

  Berichten:
  92
  Leuk Bevonden:
  0
  Aaawh dammit, nouja dat maar even gaan doen dan.

  Thanks voor je reactie :)
   
 13. Magneto 360

  Magneto 360 XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.478
  Leuk Bevonden:
  0
  heb geen kabel verbinding gehad dus kan je geen advies daarover geven....

  heb zelf adsl en het draait als een zonnetje i.c.m met live , echt nooit problemen........

  dat je teveel betaalt staat als een paal boven water.......voor die 4 Mbit betaal je nu 15.- euro bij bijvoorbeeld Tiscali.....
   
 14. Phoebe85

  Phoebe85 Active Member

  Berichten:
  86
  Leuk Bevonden:
  0
  mijn xbox live werkt
  heb aangesloten op me router.

  ik heb bij spel rainbow six vegas vaak groene bolletjes soms ook geel of rood dat wil toch zeggen dat me signaal niet goed is ?

  kan ik beter wireless werken of gewoon met utp?
   
 15. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  Geel en rood kan ook betekenen dat de verbinding met jou tegenstander slecht is (kan dus aan hun liggen), maar ook aan jou
  UTP is de beste oplossing
   
 16. Mika Kimi

  Mika Kimi McLaren Mercedes

  Berichten:
  1.507
  Leuk Bevonden:
  0
  Voor de zekerheid plaats ik 'm hier ook even. :)

   
 17. D. Dwight

  D. Dwight Active Member

  Berichten:
  114
  Leuk Bevonden:
  0
  Het Probleem

  Wat is het probleem (korte omschrijving)?: IPadress Failed
  Welke provider?: XS4ALL
  Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?: ADSL
  Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?: D 350, U 100

  Modem

  Welk merk modem heb je?: Speedtouch
  Modem type?: 510 v4.2
  USB/ Ethernet?: Ethernet

  Internet Delen / ICS

  Werk je net ICS (Ja/Nee)?: Ja
  Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:

  Router

  Welk merk router heb je?: Connectux2 (of is dat software)
  Welk router type?:
  Welke firmware?:
  Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?: Ethernet

  De Foutmelding
  Wat is de exacte foutmelding?: Bij verbinding testen stop hij bij IPadress en geeft die: failed aan

  Wat heb je geprobeerd?: Alles IP's handmatig ingevoerd (gateway, netmask enz.) kep nog niet geprobeert poorten open te zetten, of een ip aangemaakt voor de 360, want ik heb geen idee hoe/waar dat moet.
  Waar stopt de test?: bij IPadress
   
 18. xbox3604life

  xbox3604life Active Member

  Berichten:
  409
  Leuk Bevonden:
  0
  hoe kan ik xbox live opzeggen beste vrinden?
   
 19. unitbuster

  unitbuster Active Member

  Berichten:
  106
  Leuk Bevonden:
  0
  een maat van me wil een xbox 360 3 maanden gold card op een xbox1 gebruiken kan dat??
   
 20. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.066
  Leuk Bevonden:
  60
  bellen met de helpdesk

  Nee dat kan niet voor de Xbox 1 heb je een credit card nodig en een originele starter kit
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina