Xbox LIVE Vragen [Deel 6] - Korte vragen/Connectie problemen?

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door Melbuuln, 20 apr 2010.

  1. omin STYX

    omin STYX Member

    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    hallo kort vraagje:
    ik heb een paar mappacks gekocht op mijn huidige profiel
    ik ben van plan dit profiel te deleten en een nieuwe aan te maken.
    behoud ik mijn mappacks gwn of houd dit in dat ik ze dan opnieuw moet kopen?
     
  2. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.066
    Leuk Bevonden:
    60
    Hangt er van af:

    1. Als je deze op de xbox speelt waar je ze gedownload hebt. Kan je de map packs met een ander account (zonder dat je ingelogd met je oude account) spelen

    2. Als je op een andere xbox gaat spelen kan je map packs alleen gebruiken als je ingelogt bent met je oude account op xbox live (dus je moet een live verbinding hebben)

    Het is niet raadzaam om je oude account weg te gooien.
     
  3. Stoeipoesss

    Stoeipoesss Member

    Berichten:
    56
    Leuk Bevonden:
    0
    Kan iemand mijn nog een tip geven?
     
  4. DiaL

    DiaL XBW Senior

    Berichten:
    2.605
    Leuk Bevonden:
    12
    Eerst en vooral, een harde restart van je router kan nooit kwaad om de zoveel tijd.

    Nadien indien je het probleem blijft ondervinden;
    Het kan nl. zijn dat je ook op je PC('s) een korte onderbreking ondervindt die echter amper/niet merkbaar is maar nog wel genoeg om even je xbox live verbinding te onderbreken.

    Indien je geen timed out reply zou krijgen, verwissel eens even de ethernetkabel van je PC met die van je xbox.

    Indien je wel een of enkele timed out ping replies krijgt op je PC op ongeveer het moment van je XBL disconnect, kan je dan eens proberen je xbox rechtstreeks op je modem aan te sluiten & te kijken of het probleem volhardt?
     
  5. koennn

    koennn Science Fiction Fan

    Berichten:
    1.974
    Leuk Bevonden:
    0
    Waar kan je op de Xbox.com website vinden waar je 'automatisch verlengen van gold abbonement' uitschakeld? Heb al even rondgekeken maar ik kon het niet vinden.
     
  6. DiaL

    DiaL XBW Senior

    Berichten:
    2.605
    Leuk Bevonden:
    12
    Selecteer als je ingelogd bent in de drop down box op xbox.com My account, ga vervolgens naar de link Membership level en daar staat dan Automatic renewal ON/OFF. Normaal kan je die ON/OFF togglen door erop te klikken aangezien het een URL zou moeten zijn. Of als dit niet zo is verander dan gewoon eronder je abbo naar Redeem code i.p.v. een van de andere (jaar-/3mnd-/mndlijkse) opties.
     
  7. fakamartyy

    fakamartyy Member

    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Hallo,
    Ik heb eergister een nieuwe xbox elite gehaald van mediamarkt.
    Maar ik weet niet hoe ik hem op internet moet aansluiten, aangezien wij thuis draadloos internet hebben, en dus volgens mij geen modem.
    Zou iemand mij dus a.u.b. willen uitleggen wat ik moet doen/hoe ik het moet aansluiten om online te kunnen spelen.

    PS. ik heb wel ethernet kabel erbij gekregen.

    Groetjes,
     
  8. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    Als jij internet thuis hebt dan heb je ook een modem ;)

    Omdat jullie draadloos internet hebben dan heb je een gecombineerde modem/router gekregen.
    Als je onderop de modem/router kijkt dan zie je daar 4 lege LAN-poorten met de tekst LAN 1 , LAN 2 , LAN 3 en LAN 4.
    Hierin druk je de ethernetkabel die bij de Elite zit en de andere kant druk je natuurlijk achterin de Xbox360.

    Er zijn nog een paar andere mogelijkheden om online te gaan met de Xbox360.
    1. Draadloze adapter G en N , alleen de originele Xbox360 adapters kan je gebruiken.
    2. Homeplugs ( internet via het stopcontact ).
    3. Via een computer of laptop die draadloos in verbinding staat met de modem/router die beneden staat.

    Voor optie 3 moet je de startpost van de volgende thread even goed doorlezen.
    [X360]Xbox Live NAT Probleem - downloaden, gamen met vrienden, etc. [Deel 3]
    Lees even het stukje over ICS of Network Bridging goed door.
     
  9. Makstra

    Makstra Member

    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Het Probleem

    Wat is het probleem (korte omschrijving)?:
    Ik heb een ethernet kabel naar mijn Interactieve Tv ontvanger van KPN lopen. Ik wil die kabel opsplitsen in 2 kabels? Hoe doe ik dat? Via een RJ45 hub, splitter of switch? De interactieve tv heeft altijd internet signaal nodig. De Xbox alleen als ik aan het gamen ben.
    Welke provider?:
    KPN
    Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?:
    Adsl geloof ik
    Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?:
    Geen idee
    Modem

    Welk merk modem heb je?:
    Thomson
    Modem type?:
    SpeedTouch 780
    USB/ Ethernet?:
    Ethernet

    Internet Delen / ICS

    Werk je net ICS (Ja/Nee)?:
    Ja
    Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?:
    Windows
    Router

    Welk merk router heb je?:
    Router en modem in 1
    Welk router type?:
    nvt
    Welke firmware?:
    nvt
    Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?:
    Nog helemaal niet.

    De Foutmelding
    Wat is de exacte foutmelding?:
    nvt.
    Wat heb je geprobeerd?:
    nvt.
    Waar stopt de test?:
    nvt.
    Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info):
    nvt.

    Alvast bedankt.

    // Makstra
     
    Laatst bewerkt: 14 jun 2010
  10. Kwakmannie

    Kwakmannie Active Member

    Berichten:
    824
    Leuk Bevonden:
    0
    Zijn er hier mensen die gebruik maken van homeplugs?
    Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

    edit: hoeveel kost zoiets?
     
    Laatst bewerkt: 15 jun 2010
  11. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.066
    Leuk Bevonden:
    60
    Laatst bewerkt: 15 jul 2010
  12. Kwakmannie

    Kwakmannie Active Member

    Berichten:
    824
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb je voorbeeld van een goed setje van 2 rond die prijs.
    Liefs lager, natuurlijk.:p
     
  13. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    Voor € 50 heb je al een 85Mpbs setje van Sweex.
    Powerline 85 Adapter Kit
     
  14. boelmeister

    boelmeister Member

    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Het Probleem

    Wat is het probleem (korte omschrijving)?: ik wil met mijn xbox media center connecten. Mijn xbox wil mijn computer niet zien.
    Welke provider?: kpn
    Wat voor soort (kabel, adsl, sdsl, etc)?: kabel
    Wat zijn je up en download snelheden (Kbits/sec) ?: god verschilt, redelijk snel

    Modem

    Welk merk modem heb je?: zyxel
    Modem type?: p 2602hw d1a
    USB/ Ethernet?: ethernet

    Internet Delen / ICS

    Werk je net ICS (Ja/Nee)?: nee
    Welke Firewall heb je (Zone Alarm/Mc Afee/ Windwos/ Norton/ etc)?: vista firewall

    Router

    Welk merk router heb je?: zyxel (het is all in one ding)
    Welk router type?: p 2602hw d1a
    Welke firmware?: die erbij zat
    Hoe is je xbox aangesloten (Ethernet/Draadloos)?: ethernet

    De Foutmelding
    Wat is de exacte foutmelding?: Computer is not listed
    Wat heb je geprobeerd?: Poorten opengezet in firewall computer, poorten openzetten in firewall
    Waar stopt de test?: met proberen de computer te zoeken met media center connection info
    Wat zijn de suggesties van de xbox 360? (zie more info): poorten openzetten

    Als je iemand niet kan zien of horen

    Wat staat er bij NAT?:
     
  15. DiaL

    DiaL XBW Senior

    Berichten:
    2.605
    Leuk Bevonden:
    12
  16. fakamartyy

    fakamartyy Member

    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Hallo, ik heb xbox 360 elite en speel call of duty online
    Maar bij mijn Nat type staat strict. Hoe kan je dat veranderen tot OPEN?

    Alvast bedankt.
     
  17. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    Dan hebben we wel meer informatie nodig!

    In de startpost vindt je een lijstje kopieer deze even naar een nieuwe post en vul deze dan vervolgens in.

    Voorbeeld zie de post van boelmeister van 00:57 ;)
     
  18. SilverLie

    SilverLie Lurkt

    Berichten:
    184
    Leuk Bevonden:
    1
    Ok,
    Een vriend van me heeft al een tijd het probleem dat hij geen parties kan joinen en ook geen lobby invites.
    Zijn NAT staat op Open, hoe kan hij dit oplossen?

    Edit:
    Al opgelost
     
    Laatst bewerkt: 20 jun 2010
  19. fakamartyy

    fakamartyy Member

    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik begrijp het niet.
    Welke startpost? En waar kan ik die vinden?

    Groetjes,

    Groetjes,
     
  20. Stephan123

    Stephan123 Active Member

    Berichten:
    2.780
    Leuk Bevonden:
    1
    Startpost is post nummer 1 van dit topic :)
     

Deel Deze Pagina