1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] xbox live zonder creditcard. JA het kan !!! (in amerika dan)

Discussie in 'Games' gestart door obi-wan, 21 okt 2004.

 1. PLOP

  PLOP Niet meer actief

  Berichten:
  204
  Leuk Bevonden:
  0
  deze topic zuigt, waar blijft de Mod. die de shit dichtgooit, jullie zijn zwaar zielig bezig mensen... :mad:
   
 2. midnightwarrior

  midnightwarrior .

  Berichten:
  465
  Leuk Bevonden:
  0
  pff sinds wanneer is de mening van iemand met veel posts belangrijker dan een newbie... ( niet slecht bedoelt tegenover fardo :eek: )

  Edit:
  ff ontopic, weet iemand miss wanneer dit ook kan in europa?
   
  Laatst bewerkt: 10 nov 2004
 3. Pim

  Pim XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  5.887
  Leuk Bevonden:
  76
  waarschijnlijk komt t voorlopig neit.
  Europa is nog lang niet zo ver gevorderd met de CC in vergelijking met een land als amerika. Frankrijk is echter wel har dop weg, en Neerland begint ook steeds meer met CC te werken.

  een CC kost toch maar 18€ per jaar, dus het is voor iedereen mogelijk!
   
 4. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.130
  Leuk Bevonden:
  143
  Voorlopig komt er nog geen andere manier van betaling ... dit komt o.a. door de europese wetgeving .. we zijn dus verdoemd tot de cc
   
 5. Curare

  Curare Xbox junk

  Berichten:
  76
  Leuk Bevonden:
  0
  ja wel klote opzich.
  Bij visa hebben ze ook een soort van prepaid achtige kaart.
  Maar die hebben ze dan wel in een heleboel europese landen maar alsnog niet in nederland maar daar word aangewerkt volgens hun helpdesk(mailtje gestuurd)
   
 6. JKI

  JKI Ik wil bolletje

  Berichten:
  2.680
  Leuk Bevonden:
  0
  dus je kan voorlopig alleen nog maar op live met n creditcard? jmmr, want ik ken niemand die dr een heeft
   
 7. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.130
  Leuk Bevonden:
  143
  jeb voorlopig alleen met cc
   
 8. JKI

  JKI Ik wil bolletje

  Berichten:
  2.680
  Leuk Bevonden:
  0
  waarom heb je eigenlijk een creditcard nodig?? is daar een goede rede voor?
   
 9. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.130
  Leuk Bevonden:
  143
  Tijdens het maken van een account moet je creditcard gegevens invullen in je Xbox. Deze gegevens staan niet op de Xbox zelf, maar op de streng beveiligde informatieservers van Microsoft. Niemand zal via jouw account achter deze gegevens kunnen komen, of bij deze servers de informatie kunnen achterhalen.

  Voor een Xbox Live-account moet je ten minste 18 jaar oud zijn en beschikken over een geaccepteerde creditcard (Visa, MasterCard of American Express). Verder moet je de Gebruiksvoorwaarden lezen en accepteren. Als je ten minste 14 jaar oud bent, kan een ouder of voogd zich voor je aanmelden - maar deze moet dan wel bereid zijn de kosten die met de creditcard gemaakt worden te betalen!

  De eigenaar van een account kan een accountcode en andere accountinstellingen opgeven. Wanneer iemand zich aanmeldt met het account van de eigenaar, kan deze de functie Stem gebruiken en/of premium downloadable content aanschaffen. Er zijn maximaal acht accounts mogelijk per Xbox-console, maar voor elke account heb je een Starter Kit nodig.

  De tweede reden is omdat ze zo de veiligheid van het netwerk waarborgen. Microsoft heeft immers je gegevens dus pas je wel dubbel op om iets gevaarlijks te doen om de veiligheid of kwaliteit van de service te schaden.

  De derde reden is omdat het mogelijk is om Premium Content aan te schaffen. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan Massive Multiplayer Online Role Playing Games of kan je exclusieve content downloaden.

  De vierde reden is dat dit voor Microsoft de gemakkelijkste manier is om de betaling van jouw abbonement te ontvangen.
   
 10. JKI

  JKI Ik wil bolletje

  Berichten:
  2.680
  Leuk Bevonden:
  0
  thnx, maar je moet dus in de winkel geld betalen voor de starterkit, en er wordt ook nog eens geld van je creditcard afgeschreven?
   
 11. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.130
  Leuk Bevonden:
  143
  ja na een jaar word automatisch je abo verlengd of je moet betalen voor premium content
   
 12. wmdd

  wmdd Active Member

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  0
  Maar als je die starter kit heb dan heb je al een jaat lang gratis online gamen. met live. maar ff ontopic wie weet wanneer er nou een keer iets komt dat je zonder cc kan aanmelden.

  Je probeert toch zoveel mogelijke xbox'en te verkopen waarom doe je dan zoiest om een cc te moeten bemachtigen om online te kunnen als je voor een ps2 voor de zelfde prijs kan kopen met grati online gamen en meer spellen voor online, ik snap het nie.
   
 13. wmdd

  wmdd Active Member

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  0
  Uit kassa

  De afgelopen twee weken stond er in Metro en Spits een advertentie voor de Prepaid MasterCard. Het bedrijf Definite Services biedt daar een soort veredelde chipknip aan. Je stort geld op de Prepaid Mastercard en kunt daar dan in winkels, maar ook op internet mee betalen. Je krijgt geen lening en geen krediet. Kosten: 39,95 per jaar en 200 euro borg.

  Definite Services heeft desgevraagd laten weten dat de Prepaid Mastercard voorlopig niet op de markt komt. Het bedrijf heeft geen geldige licentie voor Nederland en bovendien geen vergunning om als elektronische bankinstelling te opereren.

  Simon Lelyveldt, van de Vereniging van Elektronische Geldinstellingen in Nederland, heeft de bijbehorende site www.geenbkr.nl kritisch voor Kassa bekeken. Volgens hem is dit een aandoenlijke poging om iets op de markt te brengen. Maar omdat er zowel geen licentie als geen vergunning zijn, kan dat helemaal niet. Die vergunning is uiteraard nodig zodat je als consument zeker weet dat het geld dat je stort op je Prepaid Mastercard daadwerkelijk daar terechtkomt.

  Definite Services maakte gebruik van het logo van Mastercard. Het bedrijf Interpay, dat in Nederland licentiehouder is van Mastercard, heeft gesommeerd het logo te verwijderen. Dat er vandaag nog een advertentie met dat logo is verschenen, is dan ook ongewenst, maar kon niet meer worden tegengehouden. Interpay heeft met deze Prepaid Mastercard niets te maken. Mastercard Europe heeft Definite Services geen licentie verleend.

  Simon Lelyveldt vertelt dat een prepaidcard op zichzelf niet ongewoon is. In het buitenland geven bedrijven als Mastercard en Visacard die wèl uit. Hij ziet daar ook geen gevaarlijke ontwikkeling in, je bouwt immers geen schuld op.

  Veel meer zorgen maakt hij zich over andere sites, waar je zeer gemakkelijk een lening kunt afsluiten, zoals bijvoorbeeld www.geldkaart.nl en www.ineenwipeenvolleknip.nl. Dat zijn allebei sites van de DSB-groep, waar de indruk wordt gewekt dat je zonder problemen aan veel geld kunt komen, en waarbij je je afvraagt of consumenten wel doorhebben dat ze een peperdure lening afsluiten
   
 14. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.130
  Leuk Bevonden:
  143
  nee en ja ... ja als je je regiseert met een cc en geen premim content koopt... en Nee als je geen cc hebt... je hebt een cc nodig voor live
   
 15. wmdd

  wmdd Active Member

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  0
  Maar komt er zon soort cc nog in nederland
   
 16. *Xink*

  *Xink* Spartan U13

  Berichten:
  2.525
  Leuk Bevonden:
  0
  maar wij hebben niet genoeg geld voor een cc(en ik ben as 14 :mad:)
  dus kan je ook een cc aanschaffen die niet een minimaal inkomen heeft
  mn ma heeft dach ik iets van 800 per maand
   
 17. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.130
  Leuk Bevonden:
  143
  nee deze komt voorlopig niet in Nederland
   
 18. Xmaster

  Xmaster XBW ELITE LID

  Berichten:
  1.879
  Leuk Bevonden:
  9
  @*Xinx*

  Volgens mij kun je als je lid van de ANWB bent een gratis cc aanvragen waar je pas voor hoeft te betalen alls je de cc daadwerkelijk gebruikt voor een transactie. Het opgeven voor Xbox Live is dan gratis...
   
 19. wmdd

  wmdd Active Member

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  0
  klopt dit
   
 20. DvDongeren

  DvDongeren Active Member

  Berichten:
  196
  Leuk Bevonden:
  0

Deel Deze Pagina