Versus Gaming zoekt leden!

Discussie in 'Live & Gaming Clan Forum' gestart door Versus DeadLock, 2 dec 2011.

 1. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Battlefield 1 is nu een weekje uit en onze clan is dringend opzoek naar nieuwe gemotiveerde leden die met ons op het slagveld willen vechten. Zoek jij nog een actieve clan met extra features naast het ''gewoon'' gamen? Neem dan een kijkje bij Versus Gaming. :)

  www.versusgaming.nl
   
 2. Stoempfel

  Stoempfel @Dyonko

  Berichten:
  416
  Leuk Bevonden:
  128
  Een recruiter, verplichtingen, verboden en een proeftijd van twee weken? Je neemt jezelf wel heel serieus.
   
 3. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Ja, wij pakken het serieus aan. Een recruiter is gewoon iemand die voor ons leden zoekt, meer niet. Daarnaast vallen onze verplichtingen en verboden wel mee en het lijkt me logisch dan een clan zoiets heeft om alles goed te kunnen regelen. ;)
   
 4. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Al een tijdje geen updates meer gepost. :)

  Gebruikers die ons topic al vaker hebben gelezen zullen vast weten dat onze clan jarenlang gebruik heeft gemaakt van community features zoals een XP-systeem, dagelijkse events en uitdagende challenges. Deze week is er besloten om deze community features aan te kant te zetten omdat onze leden minder geïnteresseerd waren in deze mogelijkheden, maar dit wel onwijs veel tijd en energie kost om te organiseren. Versus Gaming zal over een tijdje teruggaan naar de basis: Samen gezellig online gamen. En dat is iets wat onze leden nog dagelijks doen op verschillende games.

  Zeer binnenkort zal onze website een complete make-over krijgen en vanaf dan is aanmelden weer mogelijk. Ben jij dus opzoek naar een actieve groep gamers die actief zijn op verschillende games? Neem binnenkort dan een kijkje op onze website!
   

Deel Deze Pagina