Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door Arjan, 28 aug 2006.

Berichten:
    1.527
    Leuk Bevonden:
    43
    utrecht kreeg 1e helft bij vlagen voetballes.......inmiddels is het az dat 2-1 achter staat en feyenoord dat 1-2 staat :lol:

SUPERJODEN_O_

Heerlijk wakker worden zo. Mijn zus moest vandaag op Galgenwaard werken, en die moest gewoon 5 minuten voor tijd onderduiken8)

En ze staat ook nog op de foto met Heitinga en Sneijder:)

0
    Beetje jammer, kakkerlakken maken net 3-2 (v. Hooijdonk)

6. lekkerbek312

lekkerbek312 Wicked

Berichten:
    711
    0
    aggresief volk daar in utrecht en een bijzondere zwakke scheidsrechter. Snotaap Kruys had ook zo van het veld afgestuurd kunnen worden en nog meer Utrecht spelers hadden (gele) kaarten moeten krijgen. Gabri van Ajax trouwens ook.

Trouwens die penalty van Utrecht. Ongeloofelijk. Zelfs met de allergrootste Utrecht bril op kon je dat zelfs geen twijfelgeval noemen. Dan zie je Van Egmond naar zijn grensrechter lopen, zegt ie doodleuk: "ja ja hij was er binnen". Wat een kneus.

7. Timmeh

Timmeh \0/

Berichten:
    1.807
    0
    En, stonden ze jullie nog op te wachten op het CS van Utrecht?

1
    :mad: 3-2, weer niet gewonnen in de Kuip.

Volgens het verslagje op teletekst heeft Zoetebier zijn eigen ploeg de das omgedaan door twee keer de bal los te laten :mad:, waardooer Fnoord kon scoren.

10. Elgee

Elgee Active Member

Berichten:
    1.864
    1
    Gelukkig dus die, aan de tegenstander, aangepaste opstelling. Het heeft goed uitgepakt. Dit is dus wat Ten Cate zei bij zijn aanstelling, dat hij zo nu en dan zou kunnen afwijken van 4-3-3, als de nood er is. Dit keer was er geen Huntelaar, en was er een aggressief en aanvallend Utrecht dat klaar zou staan.

Ook krijgt Maduro weer rust, heeft zich afgemeld in overleg met Ten Cate voor Jong Oranje. :)

29
    Dat nog niet eens. Ze hadden zelf de betere kansen en ze hadden zeker toen met de Graaf en Leonardo tegenover Timmer de 2-3 moeten maken. Jammer, want ik vind dat NAC wel recht had op iig een punt. Twee keer op voorsprong komen in de Kuip en het dan toch weggeven. Typisch NAC ook weer =(

13. miQe Amersfoort

Berichten:
    642
    0
    wie heeft er gisteren de wedstrijd van RBC gezien. ..... 3 doelpunten in anderhalve minuut????? WTF