(opmerking)onbeschoft

Discussie in 'Xboxworld.nl : Frontpage en forum discussie' gestart door Lord Kain, 21 jul 2004.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. TheEvilCuber

    TheEvilCuber Now Im Nothing

    Berichten:
    162
    Leuk Bevonden:
    0
    Hij zegt dat hij het vreemd vind dat iemand reageerd als hij word uitgescholden, en dat noemt hij kiddy, DAT vind ik erg sick
    moeten we dan maar allemaal elkaar kapot gaan schelden iemand iets zegt wat jij vreemd vind?
     
  2. OPL

    OPL Active Member

    Berichten:
    479
    Leuk Bevonden:
    0
    Iedereen heeft wel eens tijdens zijn jeugd en jongere jaren een raar gevoel over iets/iemand die ze meteen beschrijven als verliefdheid. Vraag aan elke kleuter-lera(a)r(es) hoeveel jongens/meisjes ze al in de klas heeft gehad die een vorm van verliefdheid richting hem of haar hebben gehad. Ga je verder in de leeftijd zie je vaak dat kinderen een vriendinnetje of vriendje krijgen waarbij ze ook zeggen dat ze verliefd zijn, alhoewel het eigenlijk niets meer dan vriendschap is. Beide vormen van verliefdheid zijn net zo kloppend als verliefdheid op een geanimeerd figuur.

    Daarna kom je als kind in de pubertijd, waarbij vooral mannen (of eigenlijk jongens dus) rond hun 14e last krijgen van hormonen die invloed hebben op (seksueel)gedrag. Ze beginnen dingen bij vrouwen te zien als mooie borsten en goed gevormde achterwerken, die sterke gevoelens opwekken. Dit is in mijn ogen allemaal instinctief omdat er niet ooit iemand is geweest die aan jullie heeft uitgelegd wat een mooie vrouw is. Is het dan zo gek dat hij reageerd op goed gevormde vrouwen in een computer spel? In mijn ogen niet... Overigens is dit een ontwikkeling die bij iedereen voorkomt en heeft iedereen last van hun hormonen in de pubertijd. Dit betekend niet dat we allemaal gevoelens krijgen richting een personage uit een computerspel, maar het is even goed mogelijk. Deze ontwikkeling zorgt er voor dat jullie (de mensen die nu denigregrend praten "Ik heb tenminste een echte vriendin") nu een vriendin hebben en sexueel ontwikkeld zijn... Het is namelijk volgens mij niet zo dat dat meisje alles heeft uit moeten leggen toch? ;)... Verwijt dan alsjeblieft zo'n jongen niet dat hij doorgaat wat wij allemaal doorgaan of dat inmiddels al hebben doorstaan. Dat het niet slim is om het op een forum te posten met 10.000+ members vind ik ook een beetje een rare stelling. Want wat is er gebeurd met "The freedom of speech", moeten wij dan altijd denken 'Ik heb misschien een leuk idee voor een discussie maar ik kan eventueel de grond in gestampt worden en belachelijk gemaakt worden'? Lijkt me erg gezellig worden dan hier...

    Overigens kan ik waarschijnlijk miljoenen japanse mannen aanwijzen die enorm "opgewarmd" raken door getekende porno. Is dit dan ook een vorm van ziekheid volgens jullie of kan je dit zien zoals ik dit zie: Ieder zo zijn eigen ding ;)...
     
  3. TheEvilCuber

    TheEvilCuber Now Im Nothing

    Berichten:
    162
    Leuk Bevonden:
    0
    _O_ _O_

    Ennuh ik gok dat je bij je laatste stukje doelt op hentai O-) O-)

    Volgensmij heb ik die naam wel eens voorbij zien komen hier op mn hd }:] _O_
     
  4. da -Z-

    da -Z- mijn knijn = fijn

    Berichten:
    790
    Leuk Bevonden:
    27
    Wat een thread weer zeg. Ik mag hopen dat het voor iedereen nu wel duidelijk is dat sommige mensen gewoon te snel reageerden op een thread van een persoon die zich de reacties ook weer te persoonlijk opvat. Ik blijf me op dit forum verbazen over de vele inhoudelijk sterke threads die na 3 pagina's doodbloeden terwijl dit soort threads gewoon blijven groeien in het aantal reacties. Wat me ook opvalt is dat het bij dit soort threads niet meer om de oplossing gaat maar puur om het winnen van een discussie. Gelukkig dat je dan ook een nuttige opmerking a la Poloscar voorbij ziet komen die de zaak nog een beetje redt, want anders was deze hele thread tot één nutteloze brij aan informatie verworden :)
     
  5. FDC -WolF-

    FDC -WolF- Fun Gamer !!

    Berichten:
    42
    Leuk Bevonden:
    0
    Je kan beter een speelgoed konijn pakken daar heb je nog iets aan ipv een cybervrouwtje.
     
  6. TheEvilCuber

    TheEvilCuber Now Im Nothing

    Berichten:
    162
    Leuk Bevonden:
    0
    |:-

    Dit soort loze opmerkingen hoef ik niet te horen |:-
     
  7. Lord<>Snowboard

    Lord<>Snowboard ~XBW Member~

    Berichten:
    601
    Leuk Bevonden:
    4
    Inderdaad, dat was eigelijk de kern van deze tread, loze opmerkingen die iemand kunnen kwetsen...
     
  8. Caladan7

    Caladan7 Active Member

    Berichten:
    14
    Leuk Bevonden:
    0
    Tjonge moet me een interressante thread geweest zijn ik gaat 'm strakjes maar opzoeken denk ik.

    Ik vind die gast over die Angelina Jolie helemaal lomp, alsof het feit dat hij zich rukt bij de poster van Angelina Jolie dat net zo min te bereiken is voor hem als Ayane voor jou, enigzins verschilt met de manier waarop je je bezig houdt met Ayane.

    Verder moeten meningen grotendeels in hun waarde worden gelaten je kunt het met elkaar oneens zijn of dingen bizar vinden, maar zolang die persoon in z'n mening geen andere mensen kwetst of lastig valt, hoef je niet zo te reageren.

    En dan is er nog de reactie op de reactie, het feit dat je er zo van overstuur bent snap is ook een beetje overdreven, je weet dat we in een maatschappij zijn beland waarin figuren eerst roepen voor ze denken en menigmaal hun hersenen op 't nachtkastje laten liggen als ze opstaan. Je moet jezelf minder laten beïnvloeden door dergelijke figuren aangezien ze je alleen maar naar benenden zullen trekken in de dingen die je in je leven bereiken wilt en geloof me de dingne die jij in je leven bereiken kunt zijn vele malen groter dan de dingne waar zij zelfs maar van kunnen dromen.

    ps. Zelf vindt ik die met dat lange bruine haar links boven in 't select screen mooier, maar ja smaken verschillen en echte schoon heid zit van binnen en bla bla bla ;-)
     
  9. Caladan7

    Caladan7 Active Member

    Berichten:
    14
    Leuk Bevonden:
    0
    Mensen die hier nog serieus iets over kwijt willen, verzoek ik een bijdreage te leveren aan 't topic met de Domme naam 'wat is verliefd zijn'. Ben benieuwd wat jullie van die gedachte kronkel vinden.
     
  10. NatureGoneWild

    NatureGoneWild Nuub on steriods!

    Berichten:
    1.578
    Leuk Bevonden:
    5
    Net of er geen mensen verlieft worden op filmsterren(die zie je ook niet verder dan behalve af van je beeldbuis)En zulke mensen hangen hier ook op het forum, zijn zij dan ook maar 'Sick Fucks?'Die jongen is 14, en bedoeld waarschijnlijk gewoon dat hij Ayane er heel knap uit vind zien, en nog niet echt weet om te gaan met die nieuwe gevoelens over haar..

    Niks tegen konijnen he 8)
     
    Laatst bewerkt: 22 jul 2004
  11. da -Z-

    da -Z- mijn knijn = fijn

    Berichten:
    790
    Leuk Bevonden:
    27
    inderdaad!! :D
     
  12. Lord Kain

    Lord Kain Active Member

    Berichten:
    444
    Leuk Bevonden:
    2
    Weten jullie waarom ik deze thread heb geopendt?
    Omdat ik rechtvaardigheid wil want ik vind het gewoon niet normaal van sick fuck enzo.
    Overgings weet je zelf wel wat je dan bedoelt met sick fuck?
    Bedoel je daarmee:

    -de vertaalde versie zieke neuk
    -of bedoel je gek in je hoofd
    -of bedoel je geestelijk gestoordt

    Mensen nog iets ik heb het mischien toen ik die thread maakte een beetje verkeerd uitgelegd.
    Want ik bedoelde natuurlijk niet verliefd maar die ayane vind ik gewoon leuk niks meer of minder.
     
  13. Overjoyed

    Overjoyed XBW Die hard

    Berichten:
    83
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik vind 't ook te ver gaan, maar ik weet niet hoe ik zelf zou reageren, ik zou in eerste instantie zelfs denken dat 't om een grap zou gaan.
    Maar ik kan 't wel begrijpen.. die borsten.. :eek:
     
  14. Lord Kain

    Lord Kain Active Member

    Berichten:
    444
    Leuk Bevonden:
    2
    Volgens mij heb je niet gelezen ofzo want er stond duidelijk als een van de laatste regels

    HEBBEN JULLIE OOK WEL EENS DAT JE VERLIEFDT WORDT OP EEN FIGUUR UIT EEN BOEK/FILM/GAME

    Daar ging die thread ook over en niet over dat ik sick ben grom.
     
  15. OPL

    OPL Active Member

    Berichten:
    479
    Leuk Bevonden:
    0
    Die jongen heeft hier een leuke thread willen beginnen. Nou gaat het er in mijn ogen niet om of je begrip voor dat onderwerp hebt, maar wel of je respect voor zo iemand kan tonen. Het gevolg van dat sommige mensen dat respect niet konden tonen, is dat zijn thread gesloten is. Erg jammer.

    Als dat soort reacties vaker voorkomen kijken mensen wel uit om een nieuw topic te starten, dat zou ik nu tenminste doen als ik t-xpe5 ben. Overigens snap ik perfect waarom t-xpe5 deze klaag-thread is gestart. In de FAQ staat duidelijk dat je respect voor een ander moet tonen. In mijn ogen is dat op een forum een van de belangrijkste regels, omdat je elkaar niet kent. Je zou zorgeloos elkaar de grond in kunnen trappen, want je ziet elkaar toch niet. Maar je kan het ook leuk hebben met elkaar wat uiteraard alleen met wederzijds respect kan. Nou weet ik dat dat nogal balkenende-achtig klinkt tov normen en waarden, maar als je het nou zo raar vind hoef je toch ook niet te reageren?

    @ t-xpe5: Misschien is het een idee om te vragen of je thread heropent kan worden met alle nutteloze reacties verwijdert. Misschien kan het nog iets leuks worden ;)...
     
  16. Mike

    Mike Curaçao

    Berichten:
    2.064
    Leuk Bevonden:
    3
    En hierbij eindigt deze ietwat onzinnige discussie. Het zou namelijk vanzelfsprekend moeten zijn dat je respect toont voor elkaar en dat is explicitiet benadrukt in onze FAQ. En sommige mensen zijn hierin te ver gegaan, al dan niet bedoeld. t-xpe5 opende een discussie die de potentie had om leuk en interessant te zijn, al had hij zijn bedoelingen wel iets anders kunnen formuleren. Dat heeft hij al meerdere malen benadrukt en toch blijven mensen nog doorgaan met die jongen af te kraken. Werkelijk triest. De regels op ons forum zijn simpel en vanzelfsprekend. Als iedereen zich hier gewoon aan houdt, blijft het ook gezellig hier. Mensen moeten zich hier vrij voelen, vrij om voor hun mening uit te kunnen komen. Iedereen moet hier gerespecteerd worden, zo moeilijk kan dat toch niet zijn, of wel?

    Caladan7 heeft nog een leuke thread geopend na aanleiding van deze thread, waarin ingegaan wordt op de betekenis van verliefdheid. Wellicht interessant voor sommige mensen om even te lezen. Klik.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina