1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[TV] Prison Break [Amerika]

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door vagegast_112, 13 mrt 2006.

  1. jordo

    jordo Active Member

    Berichten:
    1.108
    Leuk Bevonden:
    1
    Ik denk dat het een slecht einde wordt :confused:, trouwens, die fbi gozer is echt slim, maar ik vind het wel erg toevallig dat hij steeds weet op welk deel van het lichaam hij moet zoeken, alle aanwijzingen zijn voor micheal alleen bedoelt als geheugensteuntjes, niet als complete map naar de uitgang, het meeste zat in ze hoofd, nu wordt er gedaan alsof hij alles tot in de kleinste details op zich heeft laten tatoeeren en alles na goede studie duidelijk is, beetje jammer in mijn opzicht :mad:
     
  2. SplinterX

    SplinterX ^Chief^

    Berichten:
    643
    Leuk Bevonden:
    1
    Ben ik niet helemaal met je eens, dat hij meeste in zijn hoofd had zitten. Hij heeft veel in ze hoofd, maar ook echt veel op zijn lichaam, wat zeker niet alleen maar als geheugensteuntje dient. Maar wat wel klopt is dat die fed gast, alles snel weet van de foto's misschien wel iets te snel, maar andere dingen, zoals dat van Woods, vond ik geniaal hoe hij dat bedacht, en ook met die garage. Al was het wel duidelijk dat ze niet bij elkaar waren met die opslagplaats. Dat die dokter niet dood is leek me wel logisch, wel verwacht, maar Veronica, toen ze belde bedacht ik me wel ineens, het wat property/gebied van de overheid, dus zat al wel te denken, maar dat ze dood ging nooit niet aan zien komen. Ben ook benieuwd naar die zoon, LJ was het volgens mij. Al met al toch een genialen aflevering.
     
  3. Pascal

    Pascal ༼ つ ◕_◕ ༽つ

    Berichten:
    2.545
    Leuk Bevonden:
    57
    Ja, hij flipte ook helemaal in die ep toen hij zich had verkleed als guard en tegen zo'n gloeiend hete pijp was gaan staan omdat hij daardoor een stuk kaart kwijt was. Toen had je die hele shit met die psycho waarvan hij wilde weten wat er stond enzo. Hij heeft alle wegen naar vrijheid op zn lichaam gezet omdat hij alles eigenlijk alleen in grote lijnen weet.
     
  4. mars15

    mars15 Guest

    zet in spoiler man |:-

    was echt een leuke aflevering, heel erg jammer dat veronica dood moest. Gelukkig leeft de doktor wel ;) . Maar ben benieuwd wat we nu nog gaan krijgen. Goed begin van het 2e seizoen. Maar wat was nouw precies de truuk met die box waar ze heen gingen en de politie ook ?
     
  5. tha messenger

    tha messenger limited

    Berichten:
    1.212
    Leuk Bevonden:
    2
    echt een topaflevering

    Scofield heeft er dus al rekening mee gehouden met de manier waarop de fbi en de guards gaan zoeken. Met die storage room en dat graf heeft ie ze al misleid.
     
  6. jordo

    jordo Active Member

    Berichten:
    1.108
    Leuk Bevonden:
    1
    Dat hij zulke details niet uit ze hoofd kent snap ik, ook dat hij space-de toen die tunnels op ze rug verbrand waren, maar het gros van de tekeningen op zijn lichaam zijn alleen voor hem als geheugensteuntje, niet als actuele informatie die iedereen zou kunnen herkennen. Dit haal ik uit het feit dat in eerdere afleveringen de docter naar zijn psychiator ging, die vertelde dat hij een genie was puur sang. Als de aanwijzingen puur bedoelt waren om alles te 100% te doen en dus niet is gebasseerd is op geheugensteuntjes, hoe kan hij dan telkens bij elk probleem zich weer herinneren op welk stuk van ze lichaam het deel vind dat hij op dat moment nodig heeft? Alleen sommige exacte namen en plaatsen en stelsels staan erop, zeker niet de gehele ontsnapping.

    Het lijkt me dan ook vreemd als die fbi man telkens weer achter scofields geheimen zou komen, tevens omdat hij namelijk al helemaal niet weet welk deel van ze lichaam op dit moment gebruikt kan worden voor de situatie, dat weet alleen onze scofield :)
     
    Laatst bewerkt: 22 aug 2006
  7. mars15

    mars15 Guest

    Bij het graf niet echt he. Die inspecteur is erg slim die er dit seizoen bij is. Hij was bij het graf.
     
  8. Pascal

    Pascal ༼ つ ◕_◕ ༽つ

    Berichten:
    2.545
    Leuk Bevonden:
    57
    Nee hij heeft die tekeningen vermomt als al die bijbelse shit zodat je niet kunt zien wat het voorstelt, maar als je er met een andere kijk naar kijkt, en duidelijk observeerd zie je zogenaamd alle wegen etc lopen. Dat zag je ook toen hij in 1 van de eerdere eps aan zn broer vertelde wat hij van plan was. Die broer keek heel aandachtig en toen gingen ze door middel van computereffecten die lijnen dik maken.(Tsja het blijft natuurlijk een beetje vaag allemaal, en slecht te zien normaal, vooral voor kijkers) Hij weet dus wanneer en waar tot actie over te gaan in grote lijnen, maar moet het wel opzoeken als hij tot actie wilt overgaan omdat hij niet weet hoe alle wegen etc lopen. Voor die FBI dude is het nu gewoon een kwestie van gedeeltes wegstrepen die over de gevangenis gaan(dat is heel veel, denk maar aan de gangenstelsels etc.) en dingen die al geweest zijn, en bij zichzelf te raden gaan wat van het over gebleven spul samen een logische ontsnapping vormt.(Immers heeft hij door hoe Micheal denkt) Wat alleen denk ik niet op zijn lichaam staat is dat geld in Utah. Immers wist hij toen hij de tatooage liet zetten nog niet of/dat het er was, en waar.
     
  9. Badstreak

    Badstreak Veteran

    Berichten:
    2.519
    Leuk Bevonden:
    6
    Het was een geweldige aflevering, kan niet wachten op volgende week:).
     
  10. SplinterX

    SplinterX ^Chief^

    Berichten:
    643
    Leuk Bevonden:
    1
    Ik weet niet of het slim is, maar evenals bij de lost-topics, een NL gedeelte en een amerika gedeelte te maken. OMdat er veel verschillende kijkers zijn volgens mij, en heb geen zin om alles in spoilers te zetten en te lezen. Het is maar idee, want zo als het nu is, is het voor beide voglens mij niet echt fijn. En evenals bij lost een regel was, pas in het topic kijken als je afl. gezien had, zodat je niet al iets te weten kreeg voordat je de afl. gezien had.
    Het is maar een idee, maar lijtk me wel verstandig om te gaan doen...
     
  11. punisher007

    punisher007 Active Member

    Berichten:
    394
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik vond persoonlijk dat FBI dude het ook iets TE gemakkelijk doorhad. Maja voor de spanning moeten ze natuurlijk op de hielen worden gezeten :)
     
  12. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    Spannende aflevering weer :D Kan nu alweer niet wachten op de volgende
     
  13. Tim

    Tim Active Member

    Berichten:
    7.740
    Leuk Bevonden:
    1.938
    Heb vandaag en gisteren eindelijk eens seizoen afgekeken. Was een aantal maanden geleden bij Ep 16 gestoppt omdat het mij niet echt meer kon boeien. Maar toen ik zag dat seizoen 2 online was begon het toch wel weer te "kriebelen" en ben ik dus verder gaan kijken.

    Vond de laatste paar afleveringen van seizoen 1 wel een stuk minder dan de eerste. Door die flashback aflevering hebben ze gelukkig nog wat onderwerpen gecreërd die eventueel wat afwisseling in al het vluchten kunnen brengen (vriending van T-Bag, neef/vriend van Sucre etc) en nartuurlijk is het ook spannend om te zien wat er met het geld van Westmoreland gebeurd.

    Ga morgen maar eens eerst S02E01 kijken :)
     
  14. Q-BasiX

    Q-BasiX Back 2 BasiX

    Berichten:
    270
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik mis heel vaak afleveringen, maar ben wel erg benieuwd. Kan iemand mij in detail vertellen wat er nou met Lincoln gebeurd is. Is hij nu dood of wat? :confused:

    Gebruik maar spoiler
     
  15. Volkoren

    Volkoren Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    3.096
    Leuk Bevonden:
    3
    Gave aflevering, alleen jammer dat Veronica dood is, dat vind ik niet zo leuk, ik vond de'r wel lekke... uhw goed. ;)


    P.S: Even dit het deel van Amerika gemaakt, zodat het niet door elkaar gaat mengen
     
  16. pharzimx

    pharzimx Elite Kaas Member

    Berichten:
    293
    Leuk Bevonden:
    1
    Die straat namen ben je zo achter als je fox river een betje kent..alleen dat scofield zijn hdd in die rivier had gegooid en dat die FBI vent meteen wist a het bezoek dat hij daar moest kijken was wel erg makkelijk gevonden.
     
  17. DesertFox

    DesertFox XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    1.560
    Leuk Bevonden:
    8
    en dan is de vraag hoeveel ervan te redden valt 8) en of zijn porno-collectie ook nog op de hdd stond :+
     
  18. Danger

    Danger XBW Groentje

    Berichten:
    2.146
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik vond de overloop van 22 naar 23 echt zéér slecht. Einde aflevering 22 zijn ze goed al gedoomd om te pakken te worden. Zoveel politie etc. En in 23 zitten ze opeens in dat bos, en een treintje vertragingn voor de politie zorgt dat ze hen niet meer te pakken krijgen?

    Bovendien was 't s'nachts, dus donker toen het afliep in 22. En bij 23 begon 't weer in 't licht. Voor de rest was ep 23 wel ok :).
     
  19. pharzimx

    pharzimx Elite Kaas Member

    Berichten:
    293
    Leuk Bevonden:
    1
    indd toen was het snachts ja..en er was ook nergens een bos te bekennen toen ze van het vliegveld afkwamen..
     
  20. Rox

    Rox Marketing 2.0..

    Berichten:
    1.831
    Leuk Bevonden:
    2
    Mm, had daar nog niet eens aan gedacht en heb het nog eens nagekeken, maar in theorie kan het nog :+.

    Aflevering 22 zie je van het vliegveld over een weiland wegrennen naar een/het bos. De politie staat wel op het vliegveld, maar staat achter het hek waar ze niet langs kunnen met de auto's. Er is dus de mogelijkheid dat het bos groot is, en de politie niet weet hoe ze er snel komen :+. Ok, het is vergezocht en niet heel erg logisch, maar het einde van seizoen was zeker niet zo gesloten als jij het nu aangeeft.
     

Deel Deze Pagina