1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Brandweer gedaagd na verdrinking

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door mars15, 9 nov 2006.

  1. mars15

    mars15 Guest

    Bron: AD

    kennen jullie hier het verhaal van ? mensen uit almere ?
    De brandweer deed geen fuck omdat het slachtoffer buitenlands was, brandweer van almere was zo extreem rechts als het maar kon :{
     
  2. haantje

    haantje Valentino Rossi!!#46

    Berichten:
    757
    Leuk Bevonden:
    1
    Waarop basseer je dat het om een racistische daad zou gaan?:confused: |:-

    Evengoed wel vreselijk natuurlijk!
     
  3. Sostic

    Sostic Sostic

    Berichten:
    2.159
    Leuk Bevonden:
    95
    Inderdaad raar dat er een racistische daad achter word gezocht. Verder kan k er niet echt over oorderlen. Krijg geen informatie over randvoorwaarden of iets dergelijks.... :)
     
  4. n.e.r.d

    n.e.r.d pharrel williams

    Berichten:
    1.223
    Leuk Bevonden:
    1
    frank klinkt niet echt buitenlands.
    en waar staat dat vermoed word dat het om racisme gaat?
    bij gewone hollanders worden ook zoveel fouten gemaakt.
     
  5. mars15

    mars15 Guest

    sorry had er bij moeten zetten

    Een familielid van mij heeft daar gewerkt en als ze tijdens de vergaderigen de rollen van Hitler en Rommel en nog een paar gingen naspelen Echt een teringzooi is het daar geweest :{
     
  6. Adaptor

    Adaptor Wipeout op de Xbox!

    Berichten:
    175
    Leuk Bevonden:
    0
    Valt me nog mee dat het niet een vriend van de buurman van de nicht van je oom was die daar werkte.. Geloof er niks van..
    Dat brandweer korps had gewoon nog nooit geoefend voor zo'n situatie (nachtelijke reddingsoperatie op water). Alles ging toch mis volgens het nieuwsbericht? Boot lek, gebroken haak, lege accu etc. Dat lijkt me een betere verklaring eigenlijk..
     
  7. Qontroller

    Qontroller Q-dance fan

    Berichten:
    310
    Leuk Bevonden:
    0
    Idd, gewoonweg onzin. Brandweer kan er veelal niets aan doen als de apparatuur waarmee gewoon slecht is. Komt omdat regering te weinig geld ervoor over heeft. Tyf gewoon lekker op in plaats van de brandweer de schuld te geven, die gasten hebben nog geprobeerd om hem te redden. Hoe is het ongeval ten eerste ontstaat? Zeer waarschijnlijk door de persoons eigen schuld of onkunde. Zeer triest als je dan alle schuld op de brandweer gaat schuiven....
    En ga niet iets op racisme gooien als je er niet alles van af weet. Want een of ander familielid van een kennis van een vage vriend die daar ooit eens iets heeft gezien wat mogelijk extreem rechts zou kunnen zijn geeft nog niet aan dat de persoon niet uit het water is gered omdat het een buitenlander was, en dat t hele brandweer korps in Almere extremistisch is.
     
    Laatst bewerkt: 10 nov 2006

Deel Deze Pagina