United laat zich weer van hun beste kant zien. Dit had een tweede rood moeten zijn, wat een idioot =(

BFR Active Member

Berichten:
    881
    402
    Eindelijk weer eens 90 minuten genoten van Feyenoord. Eindelijk de grote woorden wat kracht bij gezet met een zeer sterke wedstrijd. Constant druk, fel, kansen en goals. Voorhoede top met een weergaloze Pelle. Indi ook erg goed.

17. Corona

Corona Active Member

Berichten:
    372
    82
    Pelle speelde heerlijk inderdaad, lekkere schoten en lekker doelpunt.

444
    En weer hetzelfde verhaal. De eerste helft ben je de betere ploeg en krijg je kans op kans, waarvan die van Locadia nog wel het slechtst afgewerkt werd. Balen, maar eerste helft wel genoten van het spel grotendeels en mooie dingen gezien. Ruiz overduidelijk geen wedstrijdritme, deed in de eerste helft wat mooie dingen, maar was in de tweede helft nergens te bekennen. Maher ongeveer hetzelfde, was oké eerste helft en drama in de tweede. Op naar de bank. Depay en Locadia werkten hard, Bruma en Rekik stonden echt fenomenaal de eerste helft. Dat centrum deed me denken aan de eerste wedstrijden van het seizoen. Geen enkel kopduel verliezen, niet bang zijn om duels aan te gaan en voetballend vol vertrouwen spelen. In de rust baalden we thuis al enorm dat er niet gescoord was. En ja hoor, de eerste 15 minuten van de tweede helft kom je amper aan de bal. Ajax domineert op Ajax' manier en speelt z'n spelletje en we komen overal een stap te laat. Na de 1-0 (prachtige goal) ging Rekik voornamelijk mee naar voren en verloor PSV het hoofd. Werd met de minuut chaotischer.

Zonde, maar eerste helft was prima. Op naar AZ.

EDIT: Die aanname van Klaassen uit die lange bal van Moisander. Dát is pure klasse. Godverdomme man, waarom verneukt Maher zulke aannames toch steeds.

Laatst bewerkt: 19 jan 2014