1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Centraal] De grote voetbal draad

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door Dioga, 25 jul 2003.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dioga

    Dioga Piraat

    Berichten:
    3.143
    Leuk Bevonden:
    52
    De grote voetbal draad

    Die threads over voetbal worden er iets te veel, daarom is er nu deze grote thread waar iedereen over voetbal kan ouwehoeren :)

    Zelf heb ik er weinig verstand van dus jullie zullen dit topic groot moeten maken :+
     
  2. Chupacabra

    Chupacabra Active Member

    Berichten:
    980
    Leuk Bevonden:
    2
    Ik heb ook geen verstand van voetbal. Af en toe een balletje trappen is zeker leuk maar ik volg al die dingen in het weekend echt niet. Maar ik had ff de vraag. Wanneer is de WK en doet NL mee.

    Want met de WK kijk ik wel altijd en dan is het ook dik feesten (maakt niet uit of ze winnen of verliezen ;) ).
     
  3. Legola5

    Legola5 Lord of the Xbox

    Berichten:
    87
    Leuk Bevonden:
    0
    Frank Rijkaard zet vier spelers op transferlijst


    Frank Rijkaard heeft vier spelers op de transferlijst gezet. De coach maakte 23 namen bekend die hij meeneemt op trainingskamp in de VS. Vier spelers kregen te horen dat ze thuis mochten blijven en dat ze mogen uitkijken naar een andere ploeg.

    Bij deze vier zitten twee keepers: Robert Enke en Victor Bonano. Ook spits Alfonso kreeg te horen dat hij mag vertrekken bij Barcelona. Riquelme had al eerder te horen gekregen dat hij verhuurd zal worden, omdat er volgend jaar een beperking is van het aantal niet EU-spelers.

    Barça speelt op zijn trainingskamp niet tegen de minste namen. Op 27 juli ontmoet Barça Juventus, op 30 juli AC Milan en op 3 augustus sluiten de Catalanen af tegen Manchester United.




    Ben benieuwd naar de opvolgers



    Perugia-voorzitter wil eerste vrouw in 'mannenvoetbal'

    Luciano Gaucci wil voor een primeur zorgen: De voorzitter van Perugia wil nog dit seizoen een vrouwelijke speler in zijn team hebben. Volgens de Italiaan is dat niet tegen de regels, want, zo zegt Guacci, is het alleen verboden om een man in het vrouwenvoetbal te laten spelen.

    "Ik weet zeker dat het mij gaat lukken om als eerste club van de wereld een vrouw in een mannenteam van een profvoetbalclub te laten spelen. Vrouwen zijn helemaal niet minder dan mannen en als ik weleen naar vrouwenvoetbal kijk, zie je de grootste voetballers. Die verdienen meer aandacht, want vrouwenvoetbal is alleen in de Verenigde Staten en Zweden populair", aldus Gaucci tegen diverse Italiaanse media.

    [​IMG]


    Geef mij maar jardel .. maar na ajax is nu ook levante geintreseerd in hem..




    Na Ajax heeft ook Levante interesse in Jardel
    Uitgegeven: 24-7-2003 8:13:18

    Er zijn nog twee clubs in de race voor Sporing Lissabon's Mario Jardel: Ajax en de Spaanse tweedeklasser Levante willen beiden de Braziliaanse goaltjesdief overnemen. Levante wil hem een erg goed salaris aanbieden om zo snel terug te keren naar de hoogste klasse, maar het Europese voetbal van Ajax kan Jardel mogelijk ook aantrekken.

    Jardel won al drie keer de Gouden Schoen. In 1999, 2000 en 2002 vond hij het meest van alle spelers uit de Europese competities het net. De interesse van Levante is het meest serieus te nemen. Levante kan hem een goed contract aanbieden en heeft zich dan ook officieel gemeld. Ajax daarentegen heeft nog geen bod op hem uitgebracht, maar staat wel al weken op het lijstje geïnteresseerden in Jardel.

    Jardel zou bij Ajax de opvolger van Zlatan Ibrahimovic kunnen worden. Waar de Zweed volgend seizoen speelt is nog altijd niet zeker. Ondanks dat hij afgelopen woensdag in Voetbal International zei dat hij 'nog veel bij Ajax moet leren', lijkt een vertrek niet uitgesloten. Ook Chivu en Van der Meyde leken bij Ajax te blijven, maar het duo vertrok uiteindelijk toch nog naar de Italiaanse Serie A.

    Voor Ibrahimovic hebben zich al vele clubs gemeld, maar Ajax liet hem tot nog toe niet gaan en hield hem aan zijn contract. De Zweed zelf zei ook niet weg te willen en het naar zijn zin te hebben bij Ajax. AS Roma had als eerste de meest concrete interesse. Roma-voorzitter Franco Sensi beloofde hem al, als de grote aankoop. Toch is daar vooralsnog niets van gekomen. Wie weet, want de transfermarkt is nog lang open.


    [ Maar ik geloof dat the boro's nu ook geintreseerd zijn in jardel / middelsbrough ]



    Hiddink wil geld om Giovanni van Bronckhorst te kopen


    Guus Hiddink liet in het Eindhovens Dagblad weten dat hij de Raad van Commissarissen gaat vragen de winstpremie te investeren in de jeugdopleiding van PSV, maar ook in het eerste elftal. Zo zou hij Arsenal's linkermiddenvelder Giovanni van Bronckhorst op het oog hebben.

    Hiddink heeft naar eigen zeggen al met hem gesproken. Het probleem is echter dat de transferprijs van de ex-Feyenoorder veel te hoog is voor de club. Zeker omdat vorig seizoen weer de tweede ronde van de Champions League niet gehaald werd en de club dus veel geld misliep. Ook heeft Hiddink een oude bekende op het oog voor de aanval, de Koreaanse international Jung-whan Ahn, zo meldt Hiddink.

    "Als je Van Bronckhorst kunt halen heb je iemand in huis die op alle posities aan de linkerkant kan spelen. Ik geef het niet op, hoe de economische situatie ook is. En als Van Bronckhorst echt niet te betalen is, moet je iemand halen die iets minder kwaliteiten heeft dan Giovanni, maar wel goed is voor PSV. Ik heb daar al gedachten over", aldus de 56-jarige coach.

    [​IMG]


    Reageer nu hier.
     
  4. Legola5

    Legola5 Lord of the Xbox

    Berichten:
    87
    Leuk Bevonden:
    0
    juni / juli / augustus 2004

    EURO 2004 . @ PORTUGAL
     
  5. Chupacabra

    Chupacabra Active Member

    Berichten:
    980
    Leuk Bevonden:
    2
    Ok dan. En doen we mee? Of weten ze dat nog niet?

    thnx
     
  6. Legola5

    Legola5 Lord of the Xbox

    Berichten:
    87
    Leuk Bevonden:
    0
    er word momenteel ek kwailificaties gespeeld en nederland loopt samen met tsjechie op kop in de groep
     
  7. Drone

    Drone Active Member

    Berichten:
    941
    Leuk Bevonden:
    1
    En de nummer 1 van de poule gaat sowieso naar het EK, en de nummer 2 moet nog play-offs spelen.
     
  8. Legola5

    Legola5 Lord of the Xbox

    Berichten:
    87
    Leuk Bevonden:
    0
    Ajax CL

    Ajax zal in de Champions League tegen Grazer AK of KF Tirana spelen. Grazer AK komt uit Oostenrijk en KF Tirana uit Albanië.

    Op 6 augustus wordt bekend welke club het precies wordt. Grazer AK en KF Tirana moeten namelijk op 30 juli en 6 augustus uitvechten, wie de strijd aan zal gaan met Ajax.

    Grazer AK zal het wel worden, sterke tegenstander.
    Niet te onderschatten, maar moet wel lukken.
     
  9. Legola5

    Legola5 Lord of the Xbox

    Berichten:
    87
    Leuk Bevonden:
    0
    Manchester opent opnieuw jacht op betis-ster Joaquin

    Nadat het niet is gelukt om Harry Kewell en Ronaldinho over te nemen gaat Manchester United verder op jacht naar een nieuwe middenvelder. Joaquin Sanchez van Real Betis zou de volgende speler zijn die op het verlanglijstje staat van Sir Alex Ferguson.

    [​IMG]

    Eerder deze maand zou Manchester United een bod gedaan hebben van 17 miljoen euro plus aanvaller Diego Forlan op de 22-jarige middenvelder. Mede door dat Joaquin zelf graag zijn contract wilde uitdienen bij Betis, ging deze transfer niet door. Joaquin verwacht namelijk veel van Betis de komende jaren en wil de club hier graag mee helpen. (Betis Sevilla: 'Joaquin weigerde transfer naar Man United')

    Toch blijkt dat Manchester United de hoop niet hoeft op te geven. De zaakwaarnemer van de Spaanse middenvelder, Gonzalo Arguinano, klopte namelijk deze week op de deur bij Man Utd met het nieuws dat ze wel degelijk een kans zouden maken wanneer ze opnieuw een goed bod zouden doen: "Wanneer Manchester United contact zoekt met Betis over een eventuele transfer, is Joaquin nu wel bereid om te praten. Tot die tijd, is hij erg gelukkig dat hij voor Betis mag uitkomen."

    De Spaanse kranten denken dat Joaquin graag een verbeterd contract wil zien, maar deze niet krijgt van zijn werkgever. Hierdoor lijkt een overgang naar Manchester United een stuk dichterbij.
     
  10. Dioga

    Dioga Piraat

    Berichten:
    3.143
    Leuk Bevonden:
    52
    Kap ff met tekst te kopieëren.. Verzin zelf een post ofzo :{
     
  11. Tha Great One

    Tha Great One Satu

    Berichten:
    888
    Leuk Bevonden:
    1
    het maakt niet uit als ie het copy/paste heeft als ie maar vermeld waar het vandaan komt ....we weten heus wel dat je het niet zelf hebt verzonnen ;)
     
  12. Karelax

    Karelax Guest

    Over die tekst, Ik woonde dit jaar in Spanje en ben naar 14 (thuis) wedstrijden geweest van Betis... EN over Joaquin tja hij is ene beetje Figo achtig soms speelt ie een wedstrijd goed dan 4 achter elkaar heel slecht maar hij is nog jong. Ik vind Denilson die aan de andere flank(links) staat veel beter.
     
  13. DesertFox

    DesertFox XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    1.560
    Leuk Bevonden:
    8
    net heeft Feyenoord met 2-1 verloren van Manchester city ..in de alpenCup ofzo... nie dat dat mij boeit :D want ik ben ajax aanhanger :D

    zag ik effe op RTL 5
     
  14. Sonic 87

    Sonic 87 Punk Rock

    Berichten:
    493
    Leuk Bevonden:
    2
    Ajax heeft (Helaas :confused:) weer geen voorsprong kunnen vastouden..

    De Amsterdammers speelden tegen Derby County gelijk : 2-2 ..
    Net als tegen Nottingham Forrest 2 dagen terug...

    Ajax kwam op voorsprong door een intikker van Van der Gun na een voorzet van Sonck....

    Ajax domineerde in de 1ste helft, maar kon geen vuist maken...
    In de tweede helft leken de Amsterdammers grip op de wedstrijd te verliezen.

    Derby maakte gelijk, en een kwartier voor het einde kwamen ze zelf op voorsprong..
    Maar door een goal in de 87ste minuut van Mitea, een jonge Roemeen die stage loopt bij Ajax, werd het uiteindelijk 2-2 ...
     
  15. H3in

    H3in Ja idd

    Berichten:
    103
    Leuk Bevonden:
    0
    Die mitea heeft volgens mij toch al 3x gescoort in oefenwedstrijden

    trouwens ik heb ergens gelezen dat SBS6 mogelijk spaans voetbal gaat uitzenden
     
  16. Sonic 87

    Sonic 87 Punk Rock

    Berichten:
    493
    Leuk Bevonden:
    2

    Tja, het rechtensysteem is verandert...
    Don't ask how, maar ik weet dat er veranderingen hebben plaatsgevonden, waardoor de zenders live wedstrijden kunnen uitzenden, je koopt geen "competitierechten" ...

    Dus de ene week zie je bijvoorbeeld Ajax op SBS 6, en de week daarop Ajax op RTL 5...


    ps: zoiets heb ik dus gehoord, weet niet precies wat het inhoudt, misschien dat iemand hier meer van afweet?
     
  17. Ricardovic

    Ricardovic Active Member

    Berichten:
    173
    Leuk Bevonden:
    0
    FF over dat die voorzitter van perugia een vrouw in zijn team wil. Dis echt belachelijk. Kijk op zich is dat geen probleem natuurlijk, MAAR weet je wel hoe friggin laag het niveau bij vrouwen ligt. FF ter vergelijking de lokale a jeugd kan makkelijk mee met het NL vrouwen elftal.
     
  18. InfernoGamer

    InfernoGamer ...

    Berichten:
    371
    Leuk Bevonden:
    1
    of hij moet de vrouw van ronaldo bedoelen...:+
    die dolt het hele Vrouwen elftal van nederland8)
     
  19. Jajojo

    Jajojo ÜberCosy!

    Berichten:
    621
    Leuk Bevonden:
    4
    Die Escude Is trouwens wel friggin goed zeg, ik zag hem gister een foutloze wedstrijd spelen tegen Liverpool. Chivu gaat minder gemist worden dan ik dacht!
     
  20. L.A.

    L.A. Active Member

    Berichten:
    656
    Leuk Bevonden:
    4.873
    Ja ok, maar het duurt altijd even voordat iemand aan spel is gewend van nieuwe team. Zeker bij Ajax, omdat ze zo'n technische stijl van voetbal hebben...
    ff afwachten..
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina