1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
  1. BigSyke

    BigSyke Active Member

    Berichten:
    5.535
    Leuk Bevonden:
    1.199
    Nederlands ingezeten willen worden met een huis, uitkering en sociaalvangnet?

    Winkeldiefstal, homo's bedreigen in de Azc met wapens en buschauffeur in elkaar slaan?

    Tja dan terug naar je eigen land en geen asiel meer krijgen.
     
    Yellow 13 en B Tender vinden dit leuk.
  2. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    Celstraf, strafblad en uitzetten omdat je je misdraagt EN omdat je uit een veilig land komt yup ^^
     
  3. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    Ik haak halverwege de discussie in en te lui om alles terug te lezen. Maar ik heb zelf ook veel moeite met BLM. BLM is echt een enge marxistische beweging waarbij de donkere medemens wordt misbruikt voor het doordrukken van een agenda en het zaaien van onrust.

    BLM heeft idd de hele cancel cultuur in de hoogste versnelling gezet en bedrijven springen er maar wat graag op in en gaan het marketen. Die bedrijven zal het echt een tering zorg zijn die hele BLM movement (check bijvoorbeeld ook met Pride, overal regenboog Twitter accounts, behalve als het arabisch account betreft). Gevolg: het gaat in een nog hogere versnelling en mensen gaan de meest belachelijke dingen eisen van bedrijven en mensen worden gecanceld om een Tweet van jaren geleden.

    En ondertussen de massa lekker deugen idd door een zwart vierkantje te posten op Instagram. Niet door hebbende dat de hele beweging zorgt voor verdeling en haat op basis van ras.
     
  4. Tyrant

    Tyrant Well-Known Member

    Berichten:
    12.007
    Leuk Bevonden:
    9.570
    Ik kan ook echt woedend worden om regenboogjes en zwarte vierkantjes op social media ja. Gadverdamme wat denken ze wel niet.
     
  5. Reckuuza

    Reckuuza #ACHTERBUURTHOOLIGAN#LOMPEBOER#XBWSFINEST#NEKDIE

    Berichten:
    11.432
    Leuk Bevonden:
    17.525
  6. Yi-Long

    Yi-Long ...the little dragon

    Berichten:
    6.758
    Leuk Bevonden:
    2.015
    Soms kijk ik op een beetje regenachtige zomerdag de lucht in, en dan hebben ze WEER zo'n regenboog opgehangen.

    Laatst kleurpotloden gekocht, en wat denk je!? Juist! Alle regenboogkleurtjes erin(!).

    Ik durf zelfs geen zak M&Ms meer te kopen.
     
  7. BigSyke

    BigSyke Active Member

    Berichten:
    5.535
    Leuk Bevonden:
    1.199
    Laatste 3 posts gaat echt nergens over. Juist een symbool als de regenboog staat voor acceptatie van de LBGT community en mensen accpteren zoals ze zijn. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn.

    Het is enorm hypocriet dat een dergelijk belangrijk symbool misbruikt wordt in marketing. Of nog erger....

    Het symbool draait er om dat je mag zijn wie je bent en iedereen wordt geaccepteerd. Het symbool wordt nu misbruikt in haat tegen witte mensen die hetero zijn. Die mogen zichzelf niet meer zijn.
    De extreme versie hiervan eist bijvoorbeeld dat je als heteroman ook gaat daten met een biologische man met een piemel die zich vrouw voelt. Als je deze persoon niet wilt daten omdat je seks met een vagina wilt ben je een biggot, sexist en nazi.

    Ook met pride zijn ze in de US doorgeslagen. Ze nemen daar kinderen mee naar pride optochten waar iedereen in sm kleding loopt of met een string aan en hun rest laten zien. Dan gaan ze kinderen van 4 op school nog uitleggen wat gay of transgender is. Die kinderen zijn nog niet klaar voor alles wat met seksualiteit te maken heeft.

    Ik ben vóór acceptatie van gays en transgenders, maar tegen het bovenstaande.
     
  8. Tyrant

    Tyrant Well-Known Member

    Berichten:
    12.007
    Leuk Bevonden:
    9.570
    Wie zegt dat het misbruikt wordt? Jullie zijn degene die butthurt doen over een logootje en beweren dat iedereen tegen elkaar wordt opgezet. Volgens mij worden jullie zelf opgezet om voor mij nog onbekenden redenen.

    Hoe is een regenboogje nou opeens een symbool van haat tegen de witte man? Lekker in de slachtoffer rol zitten, alt right heeft daar een mooi woord voor geloof ik.

    Helemaal niemand eist dat je geen hetero witte man meer mag zijn, stop eens met dat target op jezelf te zetten. Het is fantastisch als hetero witte man.
     
    Reckuuza, Yi-Long en Fiasco vinden dit leuk.
  9. Yi-Long

    Yi-Long ...the little dragon

    Berichten:
    6.758
    Leuk Bevonden:
    2.015
    Klopt, over 3 weken staan we met een groepje zwarte gespierde travestieten en een dildo bij je voor de deur, en oh wee als je niet mee doet, want dan cancellen we je zoooo keihard, vriend …

    In de USA flippen ze al wanneer scholen de koters feiten over het verleden proberen mee te geven, maar jij denkt dat ze 4-jarigen even keiharde porno-les over gays gaan bij brengen?

    Je kunt een peuter/kleuter prima uitleggen dat sommige mannen verliefd worden op andere mannen, en ditto met vrouwen. Is niets engs aan. Vinden die kinderen ook niet vreemd. Als jij je kinderen zulke simpele zaken al niet eens kunt uitleggen, misschien ben je dan gewoon ongeschikt om kinderen te nemen … ?

    Waar ben je nou precies bang voor? Wat denk je dat je gaat kwijtraken? Ben je bang dat zwarten straks gelijk behandeld worden? Of dat je voortaan ook je homosexuele collega’s een kus moet geven op de kerstborrel?
     
  10. Yellow 13

    Yellow 13 Well-Known Member

    Berichten:
    26.049
    Leuk Bevonden:
    4.702
    Ik zou wensen dat ik zulke buren had, transgenders, homo's of wat dan ook. Door de jaren heb ik de gemeenschap alleen maar leren kennen als sociaal, betrokken, vastberaden, weliswaar wat gevoelig, maar beslist niet als een soort van complot dat ze hun ideeën erdoor willen drukken. Dat lijkt hier in Nederland misschien zo, zeker als je dat naast landen als Iran of Afghanistan legt, of zelfs België maar, waar de situatie voor homo's al veel langer gevaarlijker is dan hier in Nederland.

    Laat het rusten zou ik zeggen, alsof homo's of anderen uit de LHBTI gemeenschap massaal je kinderen gaan lopen lastigvallen met hun ideeën of gedachten. Die suggestie krijg ik een beetje van de KevF onder andere. Het is ook een reden waarom ik me lange tijd niet in dit topic gemeld heb, omdat ik er over wilde nadenken.

    Misschien zou KevF dat ook kunnen doen, i.p.v. zo para te reageren, en helemaal om wat er aan de andere kant van de Atlantische Oceaan gebeurt. Ik denk dat de meeste ouders het namelijk heel goed voor zichzelf kunnen bepalen of en wanneer ze dit hun kinderen leren, al ben ik nog wel van mening dat je de echte lessen pas op de middelbare school zou moeten geven, wanneer de seksualiteit van jonge mensen echt begint.

    Het is een beetje hetzelfde als een discussie voeren over het eten van vlees of veganistisch door het leven gaan. Je moet er echt voor staan om het te kunnen, maar daarom hoef je nog niet tegen mensen of ideeën te zijn die anders dan de jouwe zijn. Het nodigt juist uit tot persoonlijke ontwikkeling en dat heeft de LHBTI gemeenschap, in Amerika en hier, net zo nodig als wij, ook al gaat het soms wat schots en scheef zoals KevF suggereert.
     
    BigSyke vindt dit leuk.
  11. BigSyke

    BigSyke Active Member

    Berichten:
    5.535
    Leuk Bevonden:
    1.199
    Yellow snapt het. In Amerika gaat het steeds verder en je ziet vaker dat dit paar jaar later ook naar ons overwaait.

    Ik ben zeker wel geschikt voor kinderen. Ik heb het besef dat je kinderen van 4 niet actief op school moet vertellen over complexe zaken als LBGT en niet bepaalde zaken middels linkse propaganda moet opdringen zoals vegetarisch zijn etc.

    Laat kinderen kind zijn en breng dit op latere leeftijd ter sprake zoals Yellow zegt. Dan kunnen ze op.latere leeftijd zelf hun keuzes maken.
     
  12. Tyrant

    Tyrant Well-Known Member

    Berichten:
    12.007
    Leuk Bevonden:
    9.570
    Mensen die roepen dat je geen hetero vrouwen mag daten worden in Amerika net zo hard uitgelachen hoor, don't worry.

    Verder weer hoop whataboutisme. We mogen ons hier niet hard maken voor de acceptatie van minderheden want in Amerika lopen mannen in strings in de Pride. Of er is een school waar men 4 jarigen leert over homo's. Nou het is eheen kwestie van tijd voor dit naar Nederland overwaait!!! Totaal nergens op gebaseerd.

    Dit is net zo debiel als roepen dat voetbal moet worden afgeschaft omdat er relschoppers tussen zitten. Het slaat gewoon nergens op.

    Wat gaat er concreet overwaaien volgens jou?
     
  13. Yi-Long

    Yi-Long ...the little dragon

    Berichten:
    6.758
    Leuk Bevonden:
    2.015
    Wat is er complex aan “Tante Loes houdt van tante Wilma”, of “Achmed is verliefd op buurman Tim”? Als een 4 jarige weet dat papa en mama van elkaar houden, en opa en oma, en buurman en buurvrouw (niet buurman Tim), en Donald is gek op Katrien, etc, dan is daar toch helemaal niks complex aan? Of denk je dat hetero kindjes dan opeens allemaal gay worden? Je weet dat homo’s en lesbiennes hun hele leven ‘geindoctrineerd’ zijn met ‘straight’ media, toch … ?
     
  14. BigSyke

    BigSyke Active Member

    Berichten:
    5.535
    Leuk Bevonden:
    1.199
    Het wordt complex als je kinderen van 4 gaat vragen of jongetjes zich wel ongetjes voelen en meisjes andersom en dat sommige kinderen zich iets daar tussenin voelen. En dat sommige mensen 1 partner hebben, andere meerdere waarvan een man en een vrouw. Dat sommige mensen een piemel en botsten hebben en anderen hadden een piemel maar nu een vagina.

    Dat is prima stof voor iets latere leeftijd. 4 is kleuterklas.
     
  15. Tyrant

    Tyrant Well-Known Member

    Berichten:
    12.007
    Leuk Bevonden:
    9.570
    En daarom vind je het niet oké dat bedrijven een regenboog icoontje hebben op Twitter?

    Bijzondere redenering blijft 't.
     
  16. BigSyke

    BigSyke Active Member

    Berichten:
    5.535
    Leuk Bevonden:
    1.199
    Wordt een beetje moe hiervan. Ik krijg allerlei vragen en geef daar serieus antwoord op en dan wordt er gefocust op een heel klein van het antwoord dat uit de context wordt getrokken en dan nog mij dingen in de mond leggen die ik hier niet heb gezegd.

    Ga jij als je kinderen hebt/krijgt ze lekker woke opvoeden genderneutraal met allen tempeh en soja en ze op een jonge leeftijd hier meer lastig vallen.

    Om het breed te trekken kun je ze gelijk een schuld gevoel aanpraten omdat ze wit zijn en een afkomst van onderdrukkers hebben.

    Ik ben er klaar mee.
     
  17. Tyrant

    Tyrant Well-Known Member

    Berichten:
    12.007
    Leuk Bevonden:
    9.570
    Lol hoezo zou ik dat doen? Ik haat veganistish en schaam me niet dat ik wit ben.

    Zou beide zaken ook afraden aan anderen.
     
    Laatst bewerkt: 20 jun 2021
  18. Yi-Long

    Yi-Long ...the little dragon

    Berichten:
    6.758
    Leuk Bevonden:
    2.015
    Nee, een jongetje geeft aan soms een jurk te willen dragen, of een meisje zegt dat ze liever met de jongens mee gaat voetballen, en dan zeg je gewoon ‘prima’. Niets mis mee.
     
  19. BigSyke

    BigSyke Active Member

    Berichten:
    5.535
    Leuk Bevonden:
    1.199
    Dat is normaal ja. Dat is anders dan lesmateriaal waarbij actief dit soort zien worden besproken met kinderen. Er is een wereld van verschil tussen een meisje dat gaat voetballen en mensen in transitie. Maar als je dat verschil niet kunt begrijpen is dit een nutteloze discussie.

    Genderneutraliteit en transgender komt bij een heel klein percentage kinderen voor. Die kinderen kunnen daar goed begeleiding bij gebruiken om er mee leren om te gaan. De andere 99,5% van de kinderen zijn op de leeftijd van 4 jaar nog niet toe aan dat onderwerp.
     
  20. Yi-Long

    Yi-Long ...the little dragon

    Berichten:
    6.758
    Leuk Bevonden:
    2.015
    Hoe diep denk je dat ze gaan in het ‘les-materiaal’ voor 4-jarigen … ?
     

Deel Deze Pagina