[Aankondiging] Nieuw signature beleid: zero tolerance

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Darkwing, 19 apr 2004.

 1. Darkwing

  Darkwing Active Member

  Berichten:
  6.510
  Leuk Bevonden:
  25
  Nieuw signature beleid: zero tolerance

  De laatste tijd ergeren we ons nogal aan de vele extreem grote of extreem kleurrijke signatures die sommige members onder elke post plakken. We hadden al wat regels voor de lengte die een sig mag hebben, maar daar houdt lang niet iedereen zich aan. Tot op heden hebben we af en toe via pm members met een te lange sig verzocht om hun sig in te korten, maar dit is voor ons een tijdrovend werk en om die reden zijn er nog steeds teveel members die een enorm storende sig hebben.

  Daarom hebben we besloten om harder op te treden tegen deze flashy sigs. We gaan een zero tolerance beleid voeren, wat betekent dat elke sig die tegen de regels is, zonder pardon door ons kan worden verwijderd.

  Naast te lange sigs, gaan we ook extreem kleurrijke sigs aanpakken. De belangrijkste vuistregel is:

  De signature mag niet opvallender zijn dan de gemiddelde post zelf.

  Dat houdt in:
  Niet te lang, maximaal 5 regels
  Geen extreem bonte verzameling kleurtjes
  Geen overdreven grote koeienletters

  Voldoet je signature niet aan deze regels, dan loop je het risico dat je sig door een admin zonder waarschuwing wordt verwijderd.

  Degenen die nu nog een te lange signature hebben, krijgen één week de tijd om hun sig in te korten. Daarna gaat deze regel in werking en vanaf dan zullen korte metten gemaakt worden met te grote sigs.

  We hopen op jullie begrip en rekenen op jullie medewerking, zodat we een schoon en overzichtelijk forum kunnen blijven houden, zonder onnodige 'sig-vervuiling'.
   
 2. Darkwing

  Darkwing Active Member

  Berichten:
  6.510
  Leuk Bevonden:
  25
  Update: Aangezien met de invoering van V3 alle sigs nogal uit de kluiten zijn gewassen, wachten we nog heel even met het uitvoeren van dit beleid totdat sigs weer teruggebracht zijn tot hun normale grootte.
   
 3. Darkwing

  Darkwing Active Member

  Berichten:
  6.510
  Leuk Bevonden:
  25
  BELANGRIJK:

  Het nieuwe signature-beleid gaat NU in. Zorg er dus voor dat je tijdig je sig aanpast als ie te lang is om te voorkomen dat ie straks weg is!


  Jullie zijn gewaarschuwd :)
   

Deel Deze Pagina