1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Algemeen]Game Capture & Game Montages [Deel 2]

Discussie in 'Algemeen' gestart door Distoration, 20 okt 2010.

  1. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.130
    Leuk Bevonden:
    144
    Ik heb al een tijdje niets meer opgenomen. straks maar eens de spullen onder het stof vandaan halen ;)
     
  2. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Ghehe, blijft toch leuk om te doen he. ;)

    Ik heb net even een geupdate versie van deze in elkaar gezet:


    Zo groot zijn de verschillen niet, maar misschien raken mensen verward als ze zien dat het dashboard bij hun wit is. :+

    Morgen denk ik uploaden.
    Met dit aantal views vond ik het iig wel de moeite waard om een nieuwe versie te maken.
    [​IMG]

    [SPOILER1][​IMG][/SPOILER1]

    edit:
    Done.
    [SPOILER1]

    FAQ V2.0





    • How to change your theme - 0:05
    • How to use your own background - 0:31
    • How to change your gamerpicture - 1:16
    • How to use your Avatar in a gamerpicture - 2:02
    • How to delete 0(G) games from your profile - 3:46
    • How to clear your cache - 4:16
    • How to redeem a code - 4:41
    • How to install a game - 5:03
    • How to remove an installed game - 5:52
    • How to access your downloadhistory - 6:35
    • How to watch trailers without the Zune app - 7:07


    [/SPOILER1]
     
    Laatst bewerkt: 9 mrt 2011
  3. tankless

    tankless Member

    Berichten:
    48
    Leuk Bevonden:
    0
    Waar kan ik z'n capture card kopen?
     
  4. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.130
    Leuk Bevonden:
    144
    media markt, bcc ehm bijna over al
     
  5. Private Willem

    Private Willem Member

    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    Hmm... Ik he nu een Hd PVR alleen ik heb alles aangesloten etc. Alleen nu is mijn beeld zwart wit... Hoe kom ik hier van af?
     
  6. Chucky

    Chucky capo di tutti capi

    Berichten:
    457
    Leuk Bevonden:
    0
  7. xwempin

    xwempin Active Member

    Berichten:
    119
    Leuk Bevonden:
    0
    hallo
    ik wil graag een pinnacle studio moviebox zo een:
    [​IMG]

    maar ik weet niet zeker of deze ook pal 60 aan kan weet iemand dat meschien?

    mvg andrew
     
  8. Distoration

    Distoration Da diii

    Berichten:
    3.115
    Leuk Bevonden:
    32
  9. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.130
    Leuk Bevonden:
    144
    Ik kan in de specificatie niet direct terug vinden of pal-60 ondersteund wordt. Hoeveel kost deze in de winkel? Wat is jouw budget?
     
  10. xwempin

    xwempin Active Member

    Berichten:
    119
    Leuk Bevonden:
    0
    rond de 25-30euro

    zal ik iets anders kopen?
     
    Laatst bewerkt: 1 apr 2011
  11. Chucky

    Chucky capo di tutti capi

    Berichten:
    457
    Leuk Bevonden:
    0
    Heeft iemand misschien nog een HD Recorder liggen die die wegdoet?
     
  12. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.130
    Leuk Bevonden:
    144
    misschien dezelfde capture device als DulleNL
     
  13. RobD

    RobD FFLEXiCAN

    Berichten:
    64
    Leuk Bevonden:
    0
    Jij weet dus zeker dat ze bij de MediaMarkt te koop zijn? Welke afdeling moet ik dan zijn? Budget is wel tot 50 euro, miss ietsjes meer...

    _O_
     
  14. Distoration

    Distoration Da diii

    Berichten:
    3.115
    Leuk Bevonden:
    32
    Met 50 ga je het denk ik net niet redden, als ik jou was zou ik toch doorsparen tot de 100, weetje zeker dat je genoeg hebt.
     
  15. Distoration

    Distoration Da diii

    Berichten:
    3.115
    Leuk Bevonden:
    32
    Oke, ik ga binnekort over op een nieuwe capture card, de hauppauge hd pvr of de black magix intensity pro. Welke is nou de beste?
    Hierdoor doe ik dus mn oude cc in de verkoop, iemand intresse?
     
  16. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Oh, le fuck. :mad: Mijn capture card doet het niet @ Windows 7. Kan ik mooi iedere keer mijn andere laptop opstarten als ik iets wil opnemen.
    Dat Pinnacle dan ook voor goede drivers zorgt. Damn...Een van de meest populaire CC's, maar ook een van de slechtst ondersteunde volgens mij. :p Kan em ook al niet gebruiken om via Justin.tv of Ustream te streamen.

    Ik zag via Google wel een oplossing, maar dan moet ik Virtual Machine gebruiken. Kan ik net zo goed dus mijn andere laptop opstarten. Daarna dan de bestanden overbrengen naar deze laptop, en dan editten. Yay, gebruiksgemak \o/

    Wanneer wordt die Hauppage nou eens fatsoenlijk afgeprijsd? :+
     
  17. Distoration

    Distoration Da diii

    Berichten:
    3.115
    Leuk Bevonden:
    32
    Vind je 180 te duur dan?
     
  18. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Yup.
    Vooral als je bedenkt dat ik het een jaar of 2 voor dezelfde prijs zag. Wanneer wordt ie nou eens goedkoper? :'-(
     
    Laatst bewerkt: 12 apr 2011
  19. Chrisztiaan

    Chrisztiaan Shooters !

    Berichten:
    993
    Leuk Bevonden:
    1
    De vorige keer vroeg ik naar een Capture Card en toen werd mij verteld dat ik dan de Dazzle DVC170 Platinum moest nemen.
    Deze is echter bijna nergens meer te verkrijgen.
    Weet iemand een andere Capture Card, onder de 60 euro?

    [EDIT]
    Ik vond wat over de EasyCap.
    Is dit een goede Capture Card, aangezien het erg goedkoop is?
    Ook vond ik een site en daar staan twee soorten EasyCap's.
    EasyCap1 en EasyCap2
    Welke van de twee zou ik dan moeten nemen?
    Mij lijkt de tweede aangezien ik Vista heb..
     
    Laatst bewerkt: 12 apr 2011
  20. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Jaja, ik weet dat ik er al vaak over geklaagd heb, maar ik blijf doorgaan totdat ik een nieuwe capture card heb. Wat nog even kan duren. :+
    Deal with it.

    Ik heb een raw video bestand wat ik net heb opgenomen. Dit is 20 minuten, dus moet ik opdelen in 2 stukken.
    Ik gooi het in Vegas. Knip het in 2-en en geef bij Render As alle goede settings door (zelfde videoformat blijven gebruiken, hoogste kwaliteit etc.)
    En TOCH... TOCH is er iedere keer een fikse downgrade qua kwaliteit.
    [​IMG]
    Zoveel macroblocking... :'-( Why...

    Fuck Youtube en hun uploadlimieten. Anders was dit nooit nodig geweest. :+
     

Deel Deze Pagina