1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Algemeen] Playstation 5

Discussie in 'PlayStation Hardware' gestart door Taab, 9 okt 2019.

 1. Alexknl

  Alexknl Active Member

  Berichten:
  3.893
  Leuk Bevonden:
  2.348
  Ik hoor van andere mensen dat hij inderdaad wel wat geluid produceert als er een disc in zit. Maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd. Tot nu toe met digitale games is hij super stil. Heb AC Valhalla ook maar digitaal gehaald voor deze keer.
   
 2. Modder-Eter

  Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  20.074
  Leuk Bevonden:
  4.175
  Jimmy J. vindt dit leuk.
 3. Jorrie

  Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

  Berichten:
  17.832
  Leuk Bevonden:
  3.449
 4. Grave

  Grave Gym Member XBW.nl VIP

  Berichten:
  6.035
  Leuk Bevonden:
  508
  Dan heb ik een brakke ps5 gekregen. Tijdens gamen hoor ik een hoog geluid, die zelfs van pitch veranderd afhankelijk van de game en in bv game menu’s heeft het geluid weer andere pitch. Echt super irritant en bij games als Dark Souls hoor je het gewoon over het game geluid heen. Borderlands is zelfs nog erger

  Ze zeggen dat het coil whine is. Ik kan er iedergeval niet mee leven en doe mn ps5 weg, ook al weet ik dat ik dan de komende maanden geen ps5 heb.

  Echt kut, had gehoopt dat Sony een degelijk product zou hebben. Nooit klachten van mn consoles gehad, heb nog steeds mn launch ps4.

  Hopelijk is die van mij een uitzondering. Xbox series x van maat is wel echt doodstil. Baal hier echt van. Heb je een ps5 weten te krijgen, is ie brak..
   
  Guilty 343 vindt dit leuk.
 5. Servantes

  Servantes Live: Servantes NL PSN: Servantes-NL

  Berichten:
  7.475
  Leuk Bevonden:
  2.584
   
  Burt Macklin vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina