Cobern-Gaming zoekt Leden + teams

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door Para, 15 sep 2014.

 1. Para

  Para Member

  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  0
  [​IMG]
  Wij zoeken met spoed nieuwe teams + leden voor verschillende XBOX360 of XBOX one games

  Wie zijn wij?

  Cobern Gaming, onder menig van jullie nog bekend als professioneel Call of Duty 2 clan. Echter hebben wij in december 2012 een doorstart gemaakt en mogen wij onszelf nu met trots een succesvolle multigaming clan noemen. Cobern Gaming is dus al enige jaren actief met eSports maar plezier blijft de hoofdzaak. De passie die wij delen proberen wij dan ook graag door te geven aan onze nieuwe leden, en daarbij ook aan de jonge, enhousiaste, nieuwe generatie.
  Als Cobern Gaming hebben wij dan ook niet de intentie om de beste te worden, maar juist de gezelligste! Het is voor ons van belang dat onze leden met plezier kunnen gamen zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken om de resultaten of de organisatie.

  Een van onze andere kerntaken is groeien. Zo proberen wij namelijk te groeien in ons ledenaantal, onze ervaring, maar ook in partners en sponsoren. Onze sponsoren geven ons de mogelijkheid om onze leden via acties, toernooien, evenementen en prijsvragen iets extra’s te bieden. Zo zijn er in het verleden al spellen en goodies weggegeven!
  Cobern Gaming, een organisatie niet erg verschillend van andere clans. Net als zij houden wij ons voornamelijk bezig met het uitoefenen van onze passie. Gamen. Toch weten wij ons ook te onderscheiden van anderen. Al onze leden worden namelijk als gelijke behandeld. Zij hebben dan ook allen inspraak op de organisatorische gang van zaken en bijvoorbeeld, nieuwe leden. Uiteraard is er een managment-team dat het overzicht bewaakt.
  Iedereen krijgt de kans om het team van Cobern Gaming te komen versterken. Hier hangen echter wel een aantal voorwaarden aan vast. Deze kun je terug vinden op onze website. Tóch willen wij een van deze voorwaarden benadrukken: Je spreekt Nederlands.
  Cobern Gaming is een nationale clan, dit betekend dat er alleen Nederlands gesproken wordt. Hiervoor is gekozen om op deze manier de communicatie optimaal te houden. Wij zijn van mening dat de drempel van een andere taal hiervoor niet in de weg mag staan.

  In de komende maanden gaan wij ons ook richten op het professionele gamen. Verschillende coaches zullen hun game ervaringen en tips delen met leden van Cobern. De weg naar professioneel gamen ligt bij ons open.

  Wat bieden wij?

  • Een gestructureerde maar vrije multigaming ervaring waar plezier en passie centraal staat.
  • Een team waar niet alleen gegamed wordt, maar ook andere uitjes als meetings, LAN party’s en andere evenementen georganiseerd worden.
  • Een geweldige website
  • De kans om via Cobern door te groeien als professioneel gamer.
  • Tickets voor game events zoals Gamescom, Firstlook en voor de E3.
  • In contact komen met bekende nederlanders en uitgevers
  Ben jij die gamer die precies in ons plaatje past laat dan snel even een bericht achter op ons forum www.cobern-gaming.nl of reageer onder deze post.

  Wij zoeken tevens ook mensen die een wat grotere functie kunnen bekleden zoals bijvoorbeeld webdesigners / team-managers / Public relations voor die informatie zou je via een PB een bericht moeten sturen.

  www.cobern-gaming.nl  Wellicht tot snel anders tot in de game !!!
   
 2. thanks

  thanks Active Member

  Berichten:
  138
  Leuk Bevonden:
  10
  Ik speel aw op de ps4... Als ik nou 3/4 man vind kan ik dan aansluiten? Dan wik ik graag competitie spelen
   

Deel Deze Pagina