1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

DNF Duel

Discussie in 'Games' gestart door BigSyke, 20 jun 2022.

 1. BigSyke

  BigSyke Active Member

  Berichten:
  5.535
  Leuk Bevonden:
  1.199
  Dungeon Fighter online is in het Oosten al jaren een megahit maar hier realtief onbekend. Het is een MMO achtige game met gameplay vergelijkbaar met Double Dragon en Final Fight met vele kleurrijke figuren.

  Volgende week komt DNF Duel uit. Een Fighting game zoals Street fighter van de makers van Guilty Gear en DBZ Fighters.

  Het unieke aan dit spel is de toegankelijkheid. Naast gewone controls kun je specials met 1 knop en een richting indrukken doen. Ook met 1 knop doe je je supermove. Dit spel maakt Fighting games toegankelijk. Het gaat niet om de executie van je moves maar je taktiek tijdens het vechten en het lezen van de tegenstander. Daarnaast heeft een prachtige art style.

  Zijn er meer die dit spel gaan spelen?   
 2. Reckuuza

  Reckuuza #ACHTERBUURTHOOLIGAN#LOMPEBOER#XBWSFINEST#NEKDIE

  Berichten:
  11.206
  Leuk Bevonden:
  17.192
  shit ziet r wel hard uit ngl
   
 3. BigSyke

  BigSyke Active Member

  Berichten:
  5.535
  Leuk Bevonden:
  1.199
  Zelf de eerste Beta gespeeld en het speelt heel tof.

  Zowel normale aanvallen als speciale aanvallen kun je makkelijk aan elkaar koppelen zonder te stricte timing. Hierdoor kan iedere beginner een dikke combo maken.

  Je hebt ook een balk voor je specials. Iedere special kost MP. Als de MP op is kun je geen specials doen. Deze vult bij met de tijd.
  Dit systeem zorgt ervoor dat je enorme sterke overpowered specials kunt geven aan de karakters. Ieder karakter voelt heel sterk aan hierdoor. Maar de cooldown voorkomt het spammen van deze enorm sterke specials.
   

Deel Deze Pagina