E3 Wisselforum geopend!

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Darkwing, 10 mei 2004.

 1. Darkwing

  Darkwing Active Member

  Berichten:
  6.510
  Leuk Bevonden:
  25
  [​IMG]

  Deze week is het dan zover: de jaarlijkse Electronic Entertainment Expo, oftewel de E3 gaat weer van start, en wel van 11 tot en met 14 mei. Iedereen die wat voorstelt in gamesland zorgt dat ie hierbij aanwezig is, en onze eigen Mirik en Jordi zijn dan ook hoogstpersoonlijk naar Los Angeles afgereisd om ons verslag te doen van alle sappige nieuwtjes live vanaf het front :cool: Want de E3 draait om games, en alles eromheen. Microsoft, Sony, Nintendo, en natuurlijk alle grote en kleine gamestudio's en developers gebruiken de E3 vaak om groot nieuws aan te kondigen. En daar willen we van op de hoogte gehouden worden natuurlijk. Wie weet worden de details van de Xbox 2 bekend gemaakt, of krijgen we sappige info van Halo 2 of Fable.

  Check deze week regelmatig de xbw frontpage voor al het nieuws dat Mirik voor ons verzamelt op de E3. Dit wisselforum is bedoeld om over al dit nieuws nog eens verder na te praten.

  Voor degenen die niet bekend zijn met het fenomeen wisselforum: bij de release van Star Wars: Knights of The Old Republic hebben we voor het eerst een wisselforum geopend. Dit is een tijdelijk forum, dat speciaal bedoeld is om een bepaalde game of event extra aandacht te geven. Zodra deze extra aandacht niet langer nodig is, zal het wisselforum weer verdwijnen en zullen alle threads worden teruggezet naar de rest van het forum. Posts verdwijnen dus niet, ze worden alleen verplaatst na afloop van de E3.

  Uiteraard gelden in dit forum de normale regels zoals die in de rest van de fora ook gelden.

  Zie hier de aankondiging van het KOTOR-wisselforum, waar het fenomeen wisselforum wordt geĆÆntroduceerd.

  Links:

  www.e3expo.com/e3expo/ De officiƫle site van de E3, met veel info over het evenement.
  www.e3insider.com/ hier vind je heel veel E3-nieuws, en leuke E3-stuff.

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 mei 2004

Deel Deze Pagina