1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] FIFA 13

Discussie in 'Games' gestart door Siemenn, 5 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444  [​IMG]

  Platforms
  Xbox 360 | PS3 | PC | iOS | Android | 3DS | PS2 | PSP | PSVita | Wii

  Uitgever
  EA

  Developer
  EA Sports

  Genre
  Footie

  Demo
  Onbekend (verwacht: midden augustus 2012)

  Release datum
  Onbekend (verwacht: september - oktober 2012)

  [​IMG]


  In de herfst brengt EA altijd een nieuwe versie uit van haar populaire voetbal-game FIFA. Dit jaar zal FIFA 13 uitkomen en de mensen van het ontwikkelteam hebben de eerste details omtrent de gameplay van FIFA 13 vrijgegeven.

  Ervaar de onvoorspelbaarheid en spanning van het echte voetbal in FIFA 13. Vijf baanbrekende vernieuwingen zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties. Het nieuwste deel uit de FIFA-reeks beschikt over de grootste en meest uitgebreide verzameling functies ooit. Deze vernieuwingen staan garant voor een nog realistischere game-ervaring. Strijd om balbezit op elk deel van het veld en geniet van de complete vrijheid en creativiteit bij de aanvallen. De levensechte emotie en onvoorspelbaarheid van het voetbal spatten van het scherm.


  In FIFA 12 waren de grootste veranderingen de Player Impact Engine en Tactical defending. Deze features konden echter nog beter uitgewerkt worden. Dat is precies wat ze voor FIFA 13 hebben gedaan. Deze features zijn verder verbeterd en daarnaast heeft EA zich ook gericht op het aanvallen. Electronic Arts heeft zich vooral gericht op realistischer voetbal.

  FIFA 13: Attacking Intelligence

  Attacking Intelligence geeft meer aanvalsopties. Men was niet tevreden over hoe de AI zijn aanvallen uitvoerde en dus is de AI opnieuw opgebouwd. Medespelers - die dus bestuurd worden door de AI - kijken nu niet meer alleen naar het eindpunt als ze aan het rennen zijn, maar naar de totale lengte die afgelegd moet worden en houdt daarbij rekening met eventuele obstakels.

  Een probleem van FIFA 12 was de besluiteloosheid van je medespelers waardoor ze iedere keer iets anders deden. Hierdoor was het lastig om een tactiek op te bouwen. In FIFA 13 is de medespeler meer besluitvaardig gemaakt en is daardoor dus ook betrouwbaarder. Medespelers zullen nu beter zijn in het het vinden van vrije tactische posities waarbij nu ook om tegenstanders heen gelopen kan worden. Bij FIFA 12 zorgde een tegenstander die recht voor de medespeler stond er voor dat de medespeler niet naar de lege ruimte achter de tegenstander kon lopen. Nu is de medespeler in staat om om de tegenstander heen te manouevreren.

  Mederspelers zijn volgens het ontwikkelteam nu in staat om 2 stappen vooruit te denken waardoor er beter geanticipeerd kan worden op het spel en ze een betere ondersteuning bieden voor andere medespelers.Nu de medespelers in FIFA 13 intelligenter zijn in hun aanvallen, moesten ze ook uitgerust worden met nieuwe animaties zodat de nieuwe tactische moves ook daardwerkelijk gemaakt kunnen worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afremmen en bijdraaien tijdens het rennen. Er hoeft niet meer onnodig gestopt en gekeerd te worden zoals bij eerdere FIFA-games het geval is.

  FIFA 13: Tactical Free-Kicks

  Tactical Free-Kicks verbetert het nemen van vrije trappen. Bij vrije trappen kunnen tot 3 spelers zich rond de bal verzamelen en de vrije trap kan vervolgens op diverse manieren genomen worden. De verdedigende partij kan ervoor vervolgens voor kiezen om één van de spelers vanuit de muur naar voren te laten sprinten.

  FIFA 13: 360 degree mobility

  Ook nieuw in FIFA 13 is 360 degree mobility. Hiermee kan je voetballer dribbelen terwijl hij voor zich blijft kijken. Je kan dus 360 graden dribbelen en 360 graden om je heen kijken. Dit voorkomt dat de speler tijdens het dribbelen continue achter de bal geplakt zit en zo kan er dus ook zijwaards gedribbeld worden terwijl je speler richting doel blijft kijken.

  FIFA 13: First Touch Control

  Electronic Arts heeft ook het balgedrag realistischer gemaakt. In FIFA 12 komt het regelmatig voor dat gigantisch moeilijke ballen met het grootste gemak uit de lucht gehaald worden en perfect aan de voet geplakt blijven. Met FIFA 13 komt daar verandering in. Er zullen vele factoren zijn die het balgedrag zullen beïnvloeden - denk aan zwaartekracht, weersomstandigheden en hoe de bal ontvangen wordt - waardoor de bal ook realistischer zal reageren wanneer iemand de bal aan de voeten krijgt.

  Het idee achter First Touch Control is dat FIFA 13 beter gebalanceerd is en dat er geen ongeloofwaardige 'wondermoves' gemaakt kunnen worden tijdens het voetbal. Dit maakt het voetballen weliswaar niet makkelijker maar wel realistischer en dus meer spelbalans zal geven.

  FIFA 13: Player Impact Engine 2.0

  In FIFA 12 werd de Player Impact Engine geïntroduceerd. In FIFA 13 is er de Player Impact Engine 2. Deze is verbeterd en getweaked zodat spelers realistischer reageren wanneer zij met elkaar in contact komen. Zo zullen spelers nu van elkaar afrollen als ze boven op elkaar vallen om te voorkomen dat ze samen opstaan in buggy houdingen.

  Ook is de Player Impact Engine zodanig aangepast dat spelers niet meer in onnatuurlijke houdingen rondrennen, zoals gebroken armen. Spelers zullen ook niet meer gelanceerd worden of belachelijk rondgespint worden wanneer zij in een harde botsing met anderen komen. Oftewel: de glitches in de Player Impact Engine worden er compleet uit gehaald met de nieuwe Player Impact Engine 2.0.

  Persconferentie - informatie

  Gedurende haar persconferentie heeft EA meer laten weten over de aankomende voetbaltitel, onderstaand een overzicht van het nieuws wat naar buiten kwam.

  De EA Sports Football Club zal op verschillende punten worden vernieuwd. FIFA 12 spelers zullen hun Football Club-niveau en ervaringspunten overbrengen naar FIFA 13, zodat ze het seizoen net zo sterk beginnen als dat ze deze beëindigden. Hiernaast verkrijgen de spelers een speciale bonus uit de nieuwe EA Sports Football Club-catalogus. Alles wat je doet in FIFA 13 zal worden bijgehouden, waarbij je bij elke wedstrijd en bij elk seizoen dat je speelt beloningen verdient voor je prestaties. De credits die je hiermee verdient kun je gebruiken om items uit de catalogus te ontgrendelen, denk aan tenues, speciale vreugdedansen, eigenschapsverbeteringen voor je Virtual Pro, superscoutcredits voor het speltype Carrière, muntbonussen voor FIFA 13 Ultimate Team en extra wedstrijden in het speltypen 1-tegen-1 Seizoenen. In totaal zijn er honderd levels waarin je je omhoog kunt werken.

  Wanneer je in het bezit bent van een iPhone, iPod Touch, iPad of (op een later moment) Anroid kun je altijd contact houden met de wereld van FIFA en je vrienden. Hiernaast beschikt de applicatie over de mogelijkheid om alles rondom FIFA Ultimate Team in de gaten te houden, waaronder de veilingen. FIFA-ervaringen zijn daarnaast direct te delen via Facebook, denk aan gewonnen wedstrijden, gecontracteerde spelers of verzilverde items uit de catalogus.

  Speciaal voor de Kinect:
  In FIFA 13 met Kinect kun je via spraakopdrachten de opstelling en tactieken van je club aanpassen zonder het spel te pauzeren. Geef spelers op het veld aanwijzingen in Speel als prof en let een beetje op je woorden als je wat tegen de scheidsrechter zegt!
  • Spraakopdrachten: Coach je ploeg zoals echte trainers dat doen tijdens wedstrijden. Gebruik spraakopdrachten om tactieken te kiezen, van spelsysteem te veranderen of spelers te wisselen. Coach je club zonder het spel te pauzeren en benut het strategische voordeel.
  • Aanwijzingen op het veld: Denk, reageer en speel als een profvoetballer met spraakopdrachten in het speltype Speel als prof. Communiceer net als echte voetballers tijdens wedstrijden: roep om een pass, laat een teamgenoot sprinten en vraag om de bal.
  • Gedrag scheidsrechter en grensrechters: Scheidsrechter en grensrechters worden beïnvloed door wat ze horen. De commentatoren kunnen een grote mond tegen de scheidsrechter bespreken en de scheids kan dit meewegen in het toekennen van overtredingen en kaarten, net als in het echt. In het speltype Carrière worden
   verhaallijnen ontwikkeld als spelers en managers hun emoties niet goed onder controle kunnen houden.


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  [yt]Ia43OgdBHaE[/yt]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Nog niet bekend.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Nog niet bekend.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Zal de FIFA van EA dit jaar wederom een groter succes worden dan het PES van Konami? De veranderingen zijn niet groot, maar wederom worden er een aantal kleine nieuwe toevoegingen gedaan en worden de verbeteringen van het vorige deel voor zover mogelijk geperfectioneerd. Ik denk dat ik voor alle FIFA12-fans spreek als ik zeg: we hebben er zin in!

  De credits voor de startpost gaan naar Siemenn.
  [​IMG]

   
  Laatst bewerkt: 5 jun 2012
 2. Ferron

  Ferron Active Member

  Berichten:
  5.446
  Leuk Bevonden:
  38
  Oh, er was echt nog geen topic van? 8)
  Enige spel van het jaar dat ik nog blind durf te kopen. (en eigenlijk wel verplicht ben :+)

  Vond de hands-on van Tweakers wel leuk om te lezen.
   
  Laatst bewerkt: 5 jun 2012
 3. StrikwerdaAjax

  StrikwerdaAjax Active Member

  Berichten:
  1.287
  Leuk Bevonden:
  23
  mag strootman even van die start-post? je doet toch ook geen één van feyenoord of ajax
   
 4. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Zo, die is ook weer gemaakt. Duurde weer even om de plaatjes te maken en alles bij elkaar te halen. Mja :).
   
 5. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Ik heb grote talenten van iedere competitie. Kom op, je gaat er niet dood van toch? 8)
   
 6. Reuj

  Reuj Awake

  Berichten:
  1.664
  Leuk Bevonden:
  0
  Soo hee, waar maak jij je druk om zeg :lol:
   
 7. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  [yt]Jm_u5JLVju4&feature=g-u-u[/yt]

  Kon hier wel om lachen. Gaat over de E3 Official Trailer :lol:.
   
 8. Fiasco

  Fiasco Big Stepper XBW.nl VIP

  Berichten:
  19.027
  Leuk Bevonden:
  5.811
  Schande inderdaad, Siemenn fanboy toch. Allemaal vervangen voor verschillende Balotelli foto's. :mad:
   
 9. StrikwerdaAjax

  StrikwerdaAjax Active Member

  Berichten:
  1.287
  Leuk Bevonden:
  23
  nee ga er niet dood om zal er ook nooit naar kijken, maar vind het wat scheef dat een PSV fan alleen een Nederlandse speler van PSV er opzet en niet van andere Nederlandse clubs.
   
 10. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Ik zat te twijfelen over Balotelli, maar Yaya Touré is IMO de grootste baas van BPL dit jaar. Van iedere competitite een ster/talent. Dus vandaar dat er slechts 1 eredivisionist in staat. Maar om gezeik tegen te gaan van mensen die zich druk maken om de meest nutteloze dingen:

  [​IMG]
   
 11. CRonaldo7

  CRonaldo7 Feyenoord Rotterdam

  Berichten:
  1.172
  Leuk Bevonden:
  2
  Waarom focussen zo op die kinect bullshit.. Laat ze eerst maar dat achterlijke tactical defending en gameplay fixen.. Ik ga toch geen 100 euro uitgeven aan een kinect zodat ik pass kan roepen om de bal te krijgen xD
   
 12. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Dat hele Kinect is sowieso een grote faal.

  Tactical defending is een geweldige toevoeging en van de gameplay dit jaar kan ik nog steeds enorm genieten. De nieuwe looplijnen en balcontrole worden ook episch _O_
   
 13. Exionche

  Exionche Active Member

  Berichten:
  2.125
  Leuk Bevonden:
  107
  Hihi :D
   
 14. Seh

  Seh Guest

  8)
   
 15. reatrix

  reatrix Active Member

  Berichten:
  840
  Leuk Bevonden:
  17
  Moet me maar gaan inhouden of m'n kinect uitzetten want anders verlies ik elke wedstrijd met 0-3 omdat ik dan te vaak rood heb xD
   
 16. pApzAkkii

  pApzAkkii Active Member

  Berichten:
  412
  Leuk Bevonden:
  0
  Vooral dat stukje waar Huntelaar diep gaat..Echt hilarisch, en hij heeft ook gewoon volkomen gelijk!
   
 17. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Dat is het pijnlijke, dat hij gelijk heeft met die verdediger.
   
 18. Acrisius

  Acrisius Active Member

  Berichten:
  391
  Leuk Bevonden:
  0
  Buitenspelval, wel beetje erg mislukt, maar daar lijkt het op..
   
 19. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Nee, dit is FIFA12 ook te vaak zo. Dan stopt hij tijdens zijn loop ineens. Dát moet er uit, net als de verdedigers AI die denkt een bal weg te koppen/schieten en er dan onderdoor gaat. Én verdedigers AI die zomaar uitstapt, waardoor je een penalty tegen krijgt.

  Verdediging moet goed gefixt worden.
   
 20. CRonaldo7

  CRonaldo7 Feyenoord Rotterdam

  Berichten:
  1.172
  Leuk Bevonden:
  2
  Het idee van Tactical defending is wel leuk, maar ik vind het te nep dat je alleen (A) ingedrukt houd en dan de speler perfect meeloopt.. Met gameplay bedoel ik eigenlijk gewoon die gare geluksballetjes en dat je verdedigers zomaar stoppen met lopen en als offline speelt dan de cpu dan altijd weet wat je gaat doen.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina