1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

FIFA 2007

Discussie in 'Algemeen' gestart door mars15, 26 jul 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jows

  Jows Active Member XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.875
  Leuk Bevonden:
  111
  Blablabla, altijd hetzelfde EA Sports FIFA riedeltje. Elk jaar is de gameplay weer ruk. Leuk voor één keertje, maar niet voor de langere termijn.

  Ik trap er niet meer in ;)
   
 2. SHiZ NL

  SHiZ NL Active Assassin

  Berichten:
  5.404
  Leuk Bevonden:
  1.092

  tja het KAN beter worden, dat weet je nooit :)
   
 3. Jows

  Jows Active Member XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.875
  Leuk Bevonden:
  111
  Bij PES heb je al een scheidsrechter. Grensrechter loopt nog niet continu mee, maar ik heb zomaar het vermoeden dat die er wel instaat bij PES 360.

  Allemaal dat gelul over details. Fuck de details. Het gaat om het voetbal. Een leuke soundtrack zorgt er niet voor dat ik het spel beter ga vinden.

  Eerst gameplay, dan graphics, daarna het geluid!
   
 4. geertbargeman

  geertbargeman Kampioen 2018 - 2019

  Berichten:
  5.545
  Leuk Bevonden:
  308
  Worldcup 2006 was bagger. Buiten het feit om dat het complete voetbal systeem (de controls ervan) niet klopte, bugte de game in mate waarin alleen EA dat voor elkaar kan krijgen.

  Pass systeem werkt niet
  1 op 1 met keeper was onmogelijk (tenzijn je de "side-step" truck kende, ging ie er 90% van de keren in)
  "tacktieken" werkten niet zoals dat hoort
  zelf opstellingen maken, zoals dat hoort te kunnen in een footie ging niet. 'T had iig de diepgang van een badkuip
  Aanvallers die verdedigend net zo goed spelen als in aanval
  etc. etc.
  Heb ik bugs en andere erger punten niet eens behandeld
   
  Laatst bewerkt: 31 jul 2006
 5. freakyoliver

  freakyoliver ps360

  Berichten:
  2.240
  Leuk Bevonden:
  0

  je hebt hebt helemaal gelijk, ook verdedigers die nooid eens mee naar voor komen enz... er kan zoveel beter in de fifa reeks.
  fifa blijft gewoon overeind door de online en de achievements
   
 6. Don Juan

  Don Juan Do The Moonwalk

  Berichten:
  3.475
  Leuk Bevonden:
  32
  Fifa blijft overeind omdat ze veel geld hebben. Alle licenties en mooie beelden. En omdat het veel makkelijker is dan Pes.

  Maar ja mij gaat het om voetbal, diepgang het gevoel dat je zelf in het veld staat, je medespelers die gaten maken het gras dat je kan ruiken. Dus kies ik voor Pes. Want zo moet voetbal zijn.
   
 7. freakyoliver

  freakyoliver ps360

  Berichten:
  2.240
  Leuk Bevonden:
  0
  daar zeg je zoiets licenties, je zou verschieten hoeveel mensen alleen al voor fifa gaan van wege de licenties. natuurlijk is het mooi mar voor dat 60 euro neerleggen neen gelukkig is het online nog leuk.
   
 8. eddyfever

  eddyfever Active Member

  Berichten:
  825
  Leuk Bevonden:
  0
  Volgens mij zouden we het niet weer over PES<-->FIFA gaan hebben, we weten nu echt wel dat er liefhebbers zijn van Fifa en andere weer van PES.
   
 9. mars15

  mars15 Guest

 10. Ollie

  Ollie Active Member

  Berichten:
  93
  Leuk Bevonden:
  0
  Is er al een release datum bekend?
   
 11. freakyoliver

  freakyoliver ps360

  Berichten:
  2.240
  Leuk Bevonden:
  0
  neen nog niet, maar meestal komt fifa uit in oktober
   
 12. miQe Amersfoort

  miQe Amersfoort Active Member

  Berichten:
  642
  Leuk Bevonden:
  0
  |:- Waarom vragen mensen dit nog in hemelsnaam. |:-

  Ik kan me niet anders herinneren dan dat PES en Fifa in oktober uitkomen
   
 13. Ollie

  Ollie Active Member

  Berichten:
  93
  Leuk Bevonden:
  0
  het zou toch kunnen dat ze eens iets anders doen, net als wat Microsoft met de 360 probeerde, sneller uit komen als de concurrent zodat je al eerder en (hopelijk meer) verkoopt......:thumbs:
   
 14. mars15

  mars15 Guest

  fifa 06 kwam 29-9 uit gelijk 1e dag gehaald :+
   
 15. miQe Amersfoort

  miQe Amersfoort Active Member

  Berichten:
  642
  Leuk Bevonden:
  0
  =( Neej, zou niet kunnen kunnen. =( Zal je uitleggen waarom.
  Clubs hebben tot 31 augustus de tijd hun transfers te regelen.
  de officiële datum is eerder maar clubs kunnen dispensatie krijgen tot 31 augustus. Spelontwikkelaars als Konami en EA-Sports kunnen (omdat ze dus een zo recent mogelijke versie in de winkel hebben liggen) hun spel nog tot 31 augustus aanpassen. Daarom zal de release van een footie nooit eerder als begin oktober zijn. (soms zelfs pas later in de maand)

  Snap é vous? :):
   
 16. Ollie

  Ollie Active Member

  Berichten:
  93
  Leuk Bevonden:
  0
  Ja slimmerik..:) ;)
   
 17. miQe Amersfoort

  miQe Amersfoort Active Member

  Berichten:
  642
  Leuk Bevonden:
  0

  :thumbs: Thnx noob :b:

  [​IMG]

  :D :D :D :D :D
   
  Laatst bewerkt: 2 aug 2006
 18. freakyoliver

  freakyoliver ps360

  Berichten:
  2.240
  Leuk Bevonden:
  0
  hier is een preview van fifa07, maar het is wel van de ps2:

  We weten het ondertussen wel, elk jaar verschijnt er steevast een nieuwe FIFA game. Altijd op het einde van het jaar, en ook nog eens wanneer er een EK of WK gepland staat. Elke keer weer proberen ze bij EA Sports om genoeg veranderingen door te voeren, maar met de laatste twee FIFA games zijn ze helemaal de goede weg in geslagen. Het valt nu af te wachten of ze de serie positief verder laten evolueren.

  Vedetten

  Allereerst is er de grafische motor van het spel. We hebben het spel op de PS2 gespeeld, wat in ieder geval niet voor de mooiste weergave zorgt. Voor ware next-gen graphics, moeten we uiteraard bij de Xbox 360 zijn. Deze versie hebben we helaas nog niet gezien, wel hebben we de PS2 versie aan het werk gezien. We weten allemaal wel dat de PS2 console op zijn laatste benen loopt, maar toch weet EA veel grafische pracht op het scherm te toveren. Verder zijn er ook nog enkele nieuwe vedetten volledig gescand om hun evenbeeld in het spel perfect te kunnen weergeven. De gezichten zijn ditmaal ook iets realistischer geanimeerd, voornamelijk in de replays en close-ups vallen deze details goed op.

  Wat vroeger wel eens ging vervelen, is voornamelijk de typische close-ups na tackles, gele kaarten en doelpunten. Meestal werden deze direct weggedaan met een druk op de knop wegens overbodig. In FIFA 07 kan je eindelijk kiezen of je dat allemaal wil zien of niet. Zo kan de actie steeds blijven doorlopen indien je die replays liever kwijt bent. De cinematics zullen online echter wel een belangrijkere betekenis krijgen, maar hierover kregen we helaas geen voorbeeld. De sfeer is altijd wel aanwezig geweest in de FIFA games, maar ditmaal is deze dynamisch geworden. De supporters in het stadion zijn veel meer euforischer wanneer de thuisploeg 3-0 voor staat dan een simpele 1-0. Ook zijn ditmaal weer in de bekende stadions geluidsopnamen gebeurd om de authentieke sfeer te krijgen. Helaas stond het geluid relatief stil tijdens het event, met een goed luisterend oor kan ik alvast doorgeven dat het goed was.

  Nieuw shot systeem

  Het allerbelangrijkste bij elke FIFA game is uiteraard de gameplay. Deze is bij een voetbalgame cruciaal en dient steeds verbeterd te worden. Ook FIFA 07 heeft weer een resem vernieuwingen ondergaan, de éne al logischer dan de andere. In totaal zijn er zo’n 1500 nieuwe animaties extra in het spel gestopt, bovenop het al gigantische aantal dat FIFA 06 al bevatte. Eindelijk is ook de collision damage aangepakt. Dit betekent dat de spelers niet meer in elkaar kunnen lopen of vallen, wat dikwijls voor een onrealistisch beeld zorgde. Zeker tijdens een replay is dit duidelijk te zien. Verder zijn ook de physics van de bal verbeterd, met als resultaat dat deze eindelijk realistisch rolt. Dit is in de voorgaande FIFA games al wel eens anders geweest.

  Eindelijk is het schotsysteem helemaal aangepakt en veranderd. Vanaf nu zal je echt moeten nadenken en tactisch kiezen wie je laat schieten op doel. Ben je met een rechtsvoetig speler op pad, maar moet je met links uithalen, dan kan je veel beter een andere speler aanzoeken om de trap te wagen. Deze trap kan er uiteraard wel in gaan, maar de kans is opvallend kleiner dan als je met de goede voet trapt. Ook als de speler wordt gehinderd tijdens een schot op doel, dan zal deze meermaals totaal de mist in gaan en ver over trappen. Eindelijk is een deel van het voorgeprogrammeerde werk vervangen door dynamische gameplay. Er zijn ook meer variaties nodig om de bal richting doel te trappen. Met de schouderknoppen kan er een gewenst effect aan toegevoegd worden, zoals lobjes en krullen. Elke trap voelt in elk geval weer anders aan, wat wel tijd werd in de FIFA reeks.

  Online competitie

  De grootste troef van deze FIFA is het online gebeuren. Lang hebben we online enkel potjes kunnen spelen met maten, zonder enige motivatie van buitenaf. Nu lanceert EA Sports een heel interessant idee: een interactief kampioenschap afwerken. Ik hoor jullie al zeggen dat dit al mogelijk was om zoiets te organiseren met maten, maar ditmaal ziet EA het groots. Alles hangt af van jouw favoriete club, en hoe graag je deze hoog wil zien eindigen. Wanneer jouw club moet spelen in het weekend, kan jij met jou club tegen dezelfde tegenstander spelen als in het echte leven, maar dan virtueel. Klinkt ingewikkeld, maar het principe is simpel.

  Je kiest allereerst jouw favoriete club. Die club zal ieder weekend moeten spelen in het echte leven tegen een andere club. Online kan jij dan met jouw club tegen een tegenstander spelen van die andere club. Zo zullen nog vele andere fans met hun clubs spelen, en dat weekend onderling tegen elkaar spelen. Je kiest zelf hoeveel keer je wilt spelen dat weekend, maar telkens als je wint, dan is dat positief voor jouw favoriete club. Haalt jouw club meer overwinningen online dan de tegenstander, dan krijgt die de drie punten van dat weekend. Er zal ook een individuele ranking voorzien zijn van elke club, met de spelers die het meest wonnen voor hun club. Zo overloop je het hele seizoen virtueel mee, terwijl het in het echte leven helemaal anders kan verlopen.

  Alleen de competities van Duitsland, Frankrijk, Engeland en Mexico zullen in FIFA 07 verwerkt worden, met mogelijk nog meer competities in de toekomst. Zo zal elke confrontatie in online tegen een tegenstander met veel emotie gespeeld worden, om jouw club zo goed mogelijk te laten scoren. Het eindklassement zal er dan uiteindelijk zijn wanneer de echte competitie gedaan is. Benieuwd hoe deze uiteindelijk zal verschillen van het reële. Helaas hebben ze bij EA Sports nog geen plannen om de UEFA beker of de Champions League toe te voegen aan het online gebeuren. Allemaal plannen die waarschijnlijk pas voor FIFA 08 zullen zijn, FIFA 07 zal op basis van online speelgenot een belangrijke proef worden. Het is echter nog niet geweten op welke platformen er online gespeeld kan worden.  SELECT:Hands-onEvent Report


  Het mag duidelijk zijn, FIFA 07 belooft een grote stap vooruit te zijn. Vooral het online gedeelte schept hoge verwachtingen, spijtig is wel dat onze competitie niet aanwezig zal zijn in het spel. De veranderingen op vlak van gameplay zijn subtiel, maar toch bepalend.
   
 19. freakyoliver

  freakyoliver ps360

  Berichten:
  2.240
  Leuk Bevonden:
  0
 20. Don Juan

  Don Juan Do The Moonwalk

  Berichten:
  3.475
  Leuk Bevonden:
  32
  Ik hoorde van een jongen die bij EA werkt dat de 360 versie er super uit komt te zien. En dat het een stuk beter zal spelen dan de voorgaande delen.

  Ook liet hij doorschermeren dat de ps3 wat langer op hun fifa 2007 kan wachten.........
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina