[FIFA13] Afscheidstoernooi Digitaalgras.nl

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door MaestroVincent, 6 sep 2013.

 1. MaestroVincent

  MaestroVincent Active Member

  Berichten:
  19
  Leuk Bevonden:
  0
  [​IMG]


  Een prachtig digitaal voetbalseizoen, FIFA 13, nadert zijn einde en dat mag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom presenteert Digitaalgras.nl met trots Mix-Up Cup 7, een Pro Clubs toernooi! Zondag 14 september vindt alweer de 7e editie van één van de mooiste toernooien van Digitaalgras.nl plaats!

  Hoe werkt het?
  Vanaf nu tot en met dinsdag 10 september 23:59 is het mogelijk je in te schrijven voor de maindraft. Dit is voor iedereen die zeker weet dat hij er zondagavond 14 september bij is. Voor diegene die het nog niet helemaal zeker weten is er de sidedraft, hier kun je je tot zondagavond 19:30 voor inschrijven.

  Nadat de inschrijving voor de maindraft is gesloten, wordt er uit alle deelnemers een aantal managers gekozen, die elk een eigen team mogen gaan selecteren tijdens de fameuze draft days. De managers kiezen om de beurt (de volgorde wordt bepaald door een loting) een speler, waarna er teams zullen ontstaan. Op de laatste dag van de draft days kiest de manager (eventueel in overleg met zijn team) de clubtenues waar mee gespeeld gaat worden. Uiteindelijk gaan we met een poule-fase van start, gevolgd door een knock-out fase. Het winnende team zal worden beloond met de prestigieuze blender!

  [​IMG]

  Conclusie een toernooi dat je niet mag missen en zeker als nieuwkomer ideaal is om gelijk een hoop mensen te leren kennen!

  Klik hier om je, vanzelfsprekend gratis, op Digitaalgras.nl te registreren.
   
  Laatst bewerkt: 6 sep 2013

Deel Deze Pagina