[FIFA13] SterAllures Toernooi

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door MaestroVincent, 13 jun 2013.

 1. MaestroVincent

  MaestroVincent Active Member

  Berichten:
  19
  Leuk Bevonden:
  0
  [​IMG]

  De één wil graag met een 5 sterren team spelen, waar de ander het juist leuker vindt om met 3 sterren teams te spelen. Om iedereen gelukkig te maken is het motto van dit toernooi: "Voor elk wat wils."

  Oftewel je bepaalt zelf met wat voor rating qua teams je speelt! Echter heb je in totaal slechts 12 sterren tot je beschikking, die je over je 3 poulewedstrijden zal moeten verdelen.* Ga je 3x met een 4 sterren team? Of pak je 2x een 5 sterren team en 1x een 2 sterren team, de keus is aan jou! Overigens dient het uitspelende team als eerste zijn team te kiezen, het thuisspelende team kan hier op anticiperen. Heb jij de sterallures/kapsones om met een 3 sterren team aan te treden, nadat je tegenstander een 5 sterren team heeft gepakt?! :thumbs:

  *Dit alles is onder de aanname dat de poules uit 4 personen bestaan, dit kan anders zijn.

  Het is niet mogelijk om sterren mee te nemen naar de knock-out fase, het is dus logisch om ze alle 12 te gebruiken in de poulefase. Bij het posten van de uitslagen dien je dus ook altijd de teams + rating te vermelden. De organisatie zal de sterren bij houden, op de volgende wijze:

  Cherkov: ★★★★☆ ☆☆☆☆☆ ☆☆

  Na de poulefase volgt er een knock-out fase die dubbelrondig is. Je speelt dus tweemaal tegen dezelfde tegenstander en je hebt hier 7,5 ster voor tot je beschikking. Wederom kiest de uitspelende ploeg als eerste zijn team. Kiest hij voor een 3,5 sterren team dan zal hij de return dus maximaal met een 4 sterren team kunnen spelen.

  Voor het hele toernooi geldt dat beide spelers niet met dezelfde ploeg mogen spelen. Stel, beide spelers kiezen voor 5 sterren, dan mogen zij niet beide Real Madrid pakken. De uitspelende ploeg mag als eerste zijn team kiezen.

  Verder is het niet toegestaan om tijdens de poulefase een team meer dan 1x te gebruiken. Stel dat je de eerste wedstrijd dus met 4 sterren en met Ajax speelt, dan dien je de volgende wedstrijd (als je weer voor 4 sterren kiest) met een ander team te spelen!

  De inschrijfperiode is net gestart en loopt tot dinsdag 18 juni 23:59 uur. Binnen het uur zijn er al 10 aanmeldingen!

  Heb je interesse om mee te doen, ga dan naar www.digitaalgras.nl, registreer je (gratis), stel je even voor in http://digitaalgras.nl/forum/viewtopic.php?f=168&t=36&start=2340#p230535 en meld je vervolgens aan in http://digitaalgras.nl/forum/viewtopic.php?f=523&t=2789#p230717

  Hopelijk tot snel!
   
 2. MaestroVincent

  MaestroVincent Active Member

  Berichten:
  19
  Leuk Bevonden:
  0
  Inmiddels al 20 aanmeldingen, wees er dus snel bij!
   
 3. MaestroVincent

  MaestroVincent Active Member

  Berichten:
  19
  Leuk Bevonden:
  0
  Inschrijving sluit dinsdag 18 juni 23:59
   

Deel Deze Pagina