1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Gerucht: Wii 2 met blu ray in 2010

Discussie in 'Nintendo Hardware' gestart door Fardo, 3 nov 2009.

 1. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.135
  Leuk Bevonden:
  186
  Bron: Nu.nl

  De verkopen van de Wii zijn in een vrije val geraakt, en direct steekt er weer een storm aan geruchten op over een mogelijke opvolger. Volgens een Franse gamesite zou er al in 2010 een nieuwe Wii komen, compleet met Blu-ray en HD-functies.

  [​IMG]
  Volgens het Franse Logic Sunrise brengt Nintendo in het derde kwartaal van 2010 de opvolger van de Wii uit. Deze Wii 2 zou wereldwijd op dezelfde dag verschijnen. Volgens het gerucht wil Nintendo pas een maand voor lancering de eerste aankondiging de deur uit doen.
  Het nieuws zou onbedoeld naar buiten zijn gebracht door de communicatieafdeling van Nintendo Frankrijk. De Wii 2 wordt volgens Logic Sunrise uitgerust met een Blu-ray-drive. Hiermee zijn HD-films af te spelen, maar ook games. Nintendo zou hiervoor kiezen om gamepiraterij tegen te gaan – de huidige Wii heeft daar nogal last van.

  De Franse site rept met geen woord over eventuele compatibiliteit met de huidige generatie Wii-games. Maar het gerucht spreekt wel van een geplande geldterugregeling, waarbij men korting krijgt op de nieuwe Wii, door het oude model in te leveren.
   
 2. AnubisNefer

  AnubisNefer Well-Known Member

  Berichten:
  7.480
  Leuk Bevonden:
  3.138
  Oke, echter zijn de terug lopende verkopen te wijten aan het feit dat hun core-fanbase te weinig games krijgen voorgeschoteld.

  Natuurlijk is het piratery debet hieraan, maar een ''lack'' aan goeie- kwalitatiefe NON-casual games is hier de grootste factor waarmee ze hunzelf in deze positie hebben gebracht.

  Datgene uitmelken wat zeker in het begin succesvol was , hadden ze niet al te lang mee moeten doorgaan. Wii Fit hier , Wii Fit plus daar , Casual game hier en opvolger daar. Ook de CASUAL gamer raakt hier op uitgekeken en als juist die groep uitgegekeken raakt.... tsja dan heb je minder inkomsten.

  De echte goeie, complete games op de Wii zijn op 1 hand te tellen en juist daar schort het aan.
   
  Laatst bewerkt: 3 nov 2009
 3. HEMAw0rst NL

  HEMAw0rst NL Active Member

  Berichten:
  430
  Leuk Bevonden:
  0
  hopelijk gaan ze voor dat ding dan weer games maken..
  Ik mis het oude Nintendo..
   
 4. Fiasco

  Fiasco Arab XBW.nl VIP

  Berichten:
  18.815
  Leuk Bevonden:
  4.825
  Als of de mama's en oma's daar op wachten, Goede Tijden en As The World Turns is toch nog niet op Blu-ray. :+
   
 5. Dyonko

  Dyonko Duke

  Berichten:
  4.251
  Leuk Bevonden:
  6.166
  hoezo nutteloos..
   
 6. iMark 007

  iMark 007 Active Member

  Berichten:
  6.021
  Leuk Bevonden:
  149
  Wil op zich ook wel een Wii, maar ze hebben gewoon geen games. De nieuwe Super Mario Bros trekt me wel, vanwege de old school 2D platforming. Maar voor de rest ligt er niets in het verschiet. En ik hoor regelmatig over een Wii met HD functies. Dus dan wacht ik liever daarop dan nu een "oude" Wii kopen. Ik geloof wel dat de Playstation 3 tien jaar mee gaat, dat hebben ze ook gedaan met de Playstation 2. Maar de Wii is al flink verouderd, al bij de release. Dus ik denk dat daarvan veel eerder een opvolger komt.
   

Deel Deze Pagina