1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[GESLOTEN] Vacature: Moderator gezocht voor de X-Bazar

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Matrix, 17 jun 2009.

 1. Matrix

  Matrix Semi-Définie Positive XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.605
  Leuk Bevonden:
  1.239

  [GB]Xboxworld.nl crew vacature: Moderator gezocht voor X-Bazar[/GB]


  Vacature is gesloten!  Sinds het vertrek van Magneto is het een hele klus geweest om de X-Bazar op orde te houden. Zijn toewijding was uniek en precies wat onze eigen handelplaats nodig had. We willen ons team daar versterken en daarom zijn we op zoek naar een moderator voor de X-Bazar en voor de duidelijkheid, dat is niet hetzelfde als een all-round moderator.


  Wil jij actief onderdeel uitmaken van het forum en je inzetten voor de community met meer verantwoordelijk dan die je hebt als member, lees dan verder!

  Wij zoeken een nieuwe moderator voor de X-Bazar. Je moet kennis van zaken hebben, gemotiveerd zijn en in een team kunnen werken. Als X-bazar mod zul je vooral bezig zijn om reports af te handelen en de Bazar op orde te houden. Je mag uiteraard ook mee-modereren in de andere fora, maar let erop dat we echt op zoek zijn naar iemand die de verantwoordelijkheid voor de X-Bazar op zich wil nemen. Tevens zal je aan de volgende eisen moeten voldoen:

  - Langer dan 6 maanden lid zijn
  - Dagelijks actief zijn
  - Geen aanvaringen met de forumcrew in het verleden hebben gehad. (Denk aan OW's, bans)
  - Bekend zijn met de X-Bazar regels
  - Ervaring op de X-Bazar en weten hoe het daar aan toe gaat is een pré, maar geen vereiste
  - Daarnaast is het vanzelfspreken dat als je ooit iemand belazerd hebt in een deal, je geen kans maakt


  Voldoe je niet aan deze eisen, bespaar jezelf de moeite om een sollicitatie te typen.
  Voldoe je wel aan deze eisen en lijkt het je wat, pm dan je sollicitatie naar The Matrix, Conquistador, Arjan of Orcrist. In je sollicitatie willen we dat je vertelt waarom jij denkt de geschikte persoon voor de functie te zijn. Vermeld tevens wat voor ervaring je hebt met de X-Bazar.

  Wij plaatsen deze vacature in de hoop een geschikte persoon te vinden, maar wij stellen ons niet verplicht om ook daadwerkelijk iemand te kiezen. Als we niet vinden wat we zoeken, kijken we gewoon verder naar een geschikte member zoals we altijd hebben gedaan.
  Je krijgt alleen bericht als we je kiezen als nieuwe moderator, vinden we je niet geschikt krijg je geen bericht terug. Wel zal er meteen nadat we onze keuze hebben gemaakt een aankondiging komen.


  Over een week is het niet meer mogelijk om te solliciteren, mocht je toch nog een sollicitatie opsturen zal hier niks mee gedaan worden. Bespaar jezelf die moeite dus en hou de aankondigingen in de gaten.

  De Xboxworld.nl forum crew
   

Deel Deze Pagina