Het Online Gamestore Topic [Deel 3]

Discussie in 'Algemeen' gestart door Fiasco, 23 jun 2011.

 1. Fiasco

  Fiasco Fii XBW.nl VIP

  Berichten:
  18.428
  Leuk Bevonden:
  2.162


  [​IMG]

  Tegenwoordig bestellen veel mensen hun games en andere spullen via webshops in plaats van een oude vertrouwde winkel. De een doet dit omdat het een stuk goedkoper is, de ander omdat diegene geen zin heeft om naar een winkel te lopen/fietsen/zwemmen/met de boot varen. De een besteld het bij een Nederlandse webshop terwijl de ander zijn game eerst een hele wereldreis laat maken voordat het pakketje in zijn brievenbus gegooid zal worden. Hiervoor is dit algemene topic ontstaan, het vragen over webshops en ervaringen en meningen ervan; zowel voor Nederlandse webshops als voor webshops in het buitenland.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  Gamehubs is zonder twijfel de bekendste gameshop uit het buitenland op Xboxworld. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar zijn tevens erg behulpzaam en erg aardig. De prijzen varieren meestal van een € á 35 tot 40 voor een game. Tegenwoordig zijn er webshops die wat goedkoper zijn maar nog steeds is Gamehubs een van de favorieten bij veel mensen.

  • Hoe kan ik betalen bij Gamehubs?
   Op dit moment kan je alleen betalen met PayPal

   [*]Komen er extra kosten bij voor verzending?
   Gamehubs verzend gratis en tevens via UPS. Mocht je de 2e optie willen gebruiken dan kost je dat €9.99 extra. Maar het voordeel hiervan is dat je hem in drie á vier dagen binnen hebt. Wees wel alert dat de kans dan veel groter is dat de douane je pakketje onderschept, en dat betekend dat je bij mag betalen. Meer daar over in het Douane gedeelte.

   [*]Hoe zit het qua leveringstijden en hoelang duurt het voor dat ik mijn games ontvang?
   Gamehubs verzend de games zo snel mogelijk wanneer zij het ontvangen van hun leveranciers. Het duurt gemiddeld een tot twee weken om je game te ontvangen met normale verzending. Vergeet wel niet dat het oorspronkelijk eigenlijk drie tot vier weken kan duren, wees dus niet kwaad als je na 2 weken nog niks hebt ontvangen. Dit geld niet alleen voor Gamehubs, overal is het meestal een tot vier weken. Via UPS duurt het maar 2 á 3 dagen.

   [*]Kan ik de games die ze daar verkopen wel op mijn console afspelen?
   Ja dat kan. Alle games die Gamehubs aanbied op hun site kan jij gegarandeerd afspelen op je 360 of PS3 console.

   [*]Werken de Microsoft Points en Xbox Live Gold op mijn account?
   Mocht je Microsoft Points of Gold hebben gekocht via Gamehubs dan kan je die gewoon activeren met jou account. Geen problemen dus! Het kan wel eens voorkomen dat je code niet werkt, stuur Gamehubs dan even een mailtje dat je code niet werkt. Je kan ze mailen via het knopje 'Contact Us'.

   [*]Ik heb een Tracking nummer gekregen, waar kan ik mijn order volgen?
   Je krijgt inderdaad een tracking nummer van Gamehubs. Helaas loopt het niet echt lekker met de normale verzending en laat het je weinig weten. Maak je er niet druk om, je pakketje komt er wel aan. Heb je een game onderweg naar jou via UPS, dan kan je je tracking nummer hier invullen: UPS Site

  Eventuele andere vragen kan je natuurlijk hier altijd vragen!

  [​IMG]

  [​IMG]

  En dan komen we bij het belangrijkste gedeelte van het importeren van games, de douane. Deze mensen vinden het natuurlijk niet zo tof dat wij goedkope games bestellen uit het buitenland. Daarom dus de douane. Hier volgt het gene wat de doaune erover te zeggen heeft:

  Als u via internet goederen bestelt buiten de EU en de waarde daarvan hoger is dan € 22, dan bent u douanerechten en omzetbelasting (BTW) en eventueel accijns en verbruiksbelastingen verschuldigd. Het gaat in dit geval namelijk om de invoer van goederen. De invoer doet u weliswaar niet zelf, dat doet een koeriersbedrijf voor u, maar via hen zult u dan de verschuldigde douanerechten en belastingen moeten voldoen. Als de waarde € 22 of lager is, is geen belasting verschuldigd. Voor alcoholhoudende producten, tabaksproducten, parfum en eau de toilette betaalt u altijd belasting.

  Bestel je dus games bij Gamehubs of Play Asia die buiten de EU verzenden, dan kan jij een probleempje hebben. Ook Play.com verzend vanaf buiten de EU ondanks dat het een Engelse site is. Koop jij wel je games van een webshop in de EU en verzenden ze die ook vanuit de EU, dan heb jij geen last van de douane.

  Zoals je kan lezen heb je dus geen problemen met de douane als je onder de €22 euro besteld zonder verzendkosten erbij gerekend te hebben. Natuurlijk kosten je games meestal meer, dus zit jij thuis gestrest te wachten of je niet bij moet betalen of wel.

  • Ik heb wat besteld bij een webshop wat boven de €22 euro is, wat moet ik doen?
   Het eerste wat je sowieso moet doen is je niet druk maken zolang het maar een game is. Het is namelijk niet zo dat de douane alle pakketjes controleert. Bij kleine pakketjes letten ze niet zo snel op. Maar als er dan een pakketje van je langs komt met 5 games erin dan ben je ongetwijfeld de pineut. Koop dan ook altijd een game en verzend ook alleen een game per keer, dit zorgt ervoor dat je meer kans hebt dat je niet onderschept zal worden.

   [*]Een stuk hierboven heb ik gezien dat ik beter niet UPS kan gebruiken als verzendoptie, waarom?
   Een pakketje van UPS zal veel maar dan ook veel sneller onderschept worden dan een pakketje zonder UPS. En als je pakketje dan onderschept wordt dan ben je bijna even duur uit als hier in Nederland wanneer je een game koopt.

   [*]Mijn game is onderschept, wat nu?
   Balen! Je zal bij moeten betalen, je moet dan omzetbelasting betalen en eventueel administratiekosten. Dit bij elkaar kost je dan een euro of 10 tot 20. Wat er op neer komt dat het eigenlijk niet veel scheelt met de prijs in Nederland.

  Eventuele vragen over de douane kan je altijd aangeven in dit topic!


  [​IMG]

  [​IMG]

  Elke game heeft een regio code, hiermee moet je rekening houden als je een game wilt bestellen. Je hebt namelijk soms een kans dat de game dan niet op jou console werkt. Voor de mensen met een PS3 is het een ander verhaal, daar op zijn de games altijd regiovrij. Gamehubs verkoopt alleen regio vrije games wat inhoud dat je hun games gewoon af kan spelen op je console.

  Je hebt 3 soorten regio codes:

  • PAL ( Games voor Europa en Australië, die kan je altijd afspelen op je Nederlandse console )
  • NTSC U/C ( Amerikaanse en Canadese, sommige zijn regiovrij en sommige niet )
  • NTSC J ( Regio van de Japanse, Aziatische en Koreaanse markt. Ook hier zijn sommige regiovrij en sommige niet).

  Maar jij wilt natuurlijk weten of je specifieke game het wel doet op je console, dat kan heel gemakkelijk. Ik neem als voorbeeld Play-Asia. Bij elke game hebben hun een kolom gemaakt zoals je kan zien op het plaatje hieronder.

  [​IMG]

  Zoals je ziet staan er 3 groene plusjes bij de regiocodes, dit houd in dat je de game op jou console kan afspelen. Staat er dit [​IMG] bij PAL, dan betekend het dat je de game niet kan afspelen op je console. Staat er een vraagteken, dan is het op dat moment nog niet bekend of je het kan afspelen.

  Mocht je het niet zeker weten, vraag het gerust hier!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Goed, je wilt natuurlijk games bestelen maar dat kan niet met Ideal natuurlijk. Daar voor hebben we PayPal en een Credit Card ( Van je ouders! :+ )

  Ik denk dat het wel duidelijk is hoe het zit met een Credit Card, en mocht je er een van je ouders gebruiken laat het dan wel even weten aan hen! Tevens is het mogelijk om een digitale/virtuele Credit Card ( Wire Card ) te maken, ik verwijs je daarvoor door naar dit topic van Ferron. Tegenwoordig heb je ook opties zoals 3Vcash

  PayPal is een ander verhaal. Je maakt als eerst een account aan op PayPal en via daar kan je dan je bankrekening koppelen aan je PayPal account. Meer informatie vind je op de site van PayPal, en anders kunnen de leden je hier altijd helpen!

  [​IMG]

  [​IMG]


  Naam store: 12Game.com
  Gemiddeld onder adviesprijs: 5 - 10 euro.
  Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  Verzendkosten: 1,95 per game, bij meerdere spellen 1 euro meer per spel.
  Betalingsmogelijkheden: Ideal, creditcard, paypal, acceptgiro, vooruit betaling.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle verzending.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: AxelMusic
  Gemiddeld onder adviesprijs: ongeveer 10 euro.
  Levertijd: ongeveer 7 dagen
  Verzendkosten: 1 euro per 100 gram.
  Betalingsmogelijkheden:paypal en creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Amerikaanse games, let dus op regiocompatibility! Niet alles even goedkoop maar soms leuke aanbiedingen.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: amazon.co.uk
  Gemiddeld onder adviesprijs: 8 – 10 euro.
  Levertijd: 3 – 4 dagen.
  Verzendkosten: 6 euro per game (!) 1,20 euro voor elke volgende game.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Hoge verzendkosten maar wel trackable en snelle verzending.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Bartsmit
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 2 dagen.
  Verzendkosten: 1,95 per pakket.
  Betalingsmogelijkheden: Ideal, creditcard, vooruit betaling, acceptgiro.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Bescheiden assortiment en weinig bijzondere prijsjes, af en toe een aanbieding.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Bol
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: Op werkdagen voor 21.30 besteld, morgen in huis
  Verzendkosten: 1,95 per pakket.
  Betalingsmogelijkheden:Rembours, acceptgiro, creditcard, Ideal, vooruit betaling.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle levering en veel betalingsmogelijkheden. Levertijd niet altijd accuraat, met als gevolg dat je soms een maand op je bestelling moet wachten.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Castle Gameshop
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 2 dagen.
  Verzendkosten: 2 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, Ideal, Vooruit betaling.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Aangetekende verzending. Zowel nieuwe als 2e hands games.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: CD-WOW
  Gemiddeld onder adviesprijs: 10 - 15
  Levertijd: 7 – 14 dagen.
  Verzendkosten: Prijzen inclusief.
  Betalingsmogelijkheden: Ideal, creditcard, vooruit betaling, incasso.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Nogal eens vertragingsmails of spellen die niet aankomen.
  Overall cijfer: 7 out of 10

  Naam store: Consoleshop.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, Ideal, Vooruit betaling, Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Nette winkel met goede recensies alleen aan de dure kant.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: Dimensionplus.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: 2 – 3 euro.
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: 1,95 voor 1 game, elke volgende + 1 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, afhalen, creditcard, paypal, vooruitbetaling, ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle levering en veel betalingsmogelijkheden.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: Dixons
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: Op werkdagen voor 2:00 besteld, morgen in huis.
  Verzendkosten: Rembours: 12,95 euro, rest gratis.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, Creditcard, Ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle verzending, normale prijzen.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Dynabyte
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 2 – 5 dagen.
  Verzendkosten: Vooruitbetaling 2,30 euro. Rembours 10 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, Ideal, Creditcard, Vooruitbetaling,
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Games uit de seal, soms problemen met de site.
  Overall cijfer: 7 out of 10

  Naam store: Free Record Shop
  Gemiddeld onder adviesprijs: 0 – 5 euro
  Levertijd: 2 – 3 dagen.
  Verzendkosten: 1,95 per bestelling.
  Betalingsmogelijkheden: Vooruitbetaling, Creditcard, Acceptgiro, Ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Soms aanbiedingen, maar niet altijd op voorraad. Korting met anwb/addiscount/vig-card
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Game.co.uk
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 10 euro.
  Levertijd: 7 – 14 dagen.
  Verzendkosten: 3,30 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Verzendkosten aan de dure kant, verder nette winkel.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Gamehubs.com
  Gemiddeld onder adviesprijs: 10 – 15 euro.
  Levertijd: 7 -14 dagen.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard, Paypal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Let op de regiocompatibiliteit, boekje kan Japans zijn.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: Gamesshoppen.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: 2 euro per game, elke volgende + 1 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Vooruitbetaling, Ideal, Paypal, Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Goede communicatie, wisselende prijzen.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: Gamevision
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: Geen.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden:Creditcard, Paypal, Vooruitbetaling, Ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Veel slechte recensies over deze site, spellen die niet geleverd worden en geen communicatie.
  Overall cijfer: 1 out of 10

  Naam store: gcshop.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 10 euro.
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: 1 spel 2 euro, 2 spellen, 3 euro, 3 spellen 5 euro, 4+ en hardware 6 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Vooruitbetaling, Creditcard, ideal
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Partner van de XBWshop. 75 eurocent extra bij Ideal transactie
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Intertoys
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 1 – 2 werkdagen.
  Verzendkosten: 1,95 per bestelling.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard, Ideal,Acceptgiro.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Soms opruimingsprijzen.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Mediaoffer.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 10 euro.
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard, Ideal
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Geen Nederlandse spellen, wel PAL.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: Mymemory.co.uk
  Gemiddeld onder adviesprijs: 10 – 15 euro.
  Levertijd: Ongeveer een week.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden: Paypal, Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Ze zitten op de Kanaaleilanden en dit valt buiten de EU, dus risico op extra kosten van de douane.
  Overall cijfer: 9,5 out of 10

  Naam store: Nedgame.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: 2,50 euro per bestelling, Rembours 8,50 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, Creditcard, Ideal, Vooruitbetaling, Afhalen.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Winkels in: Groningen, Apeldoorn, Arnhem, Almere Amersfoort, Utrecht en Nijmegen
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Play.com
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 10 euro.
  Levertijd: Ongeveer een week.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: DVD's zijn daar altijd voor erg mooie prijzen en een groot assortiment.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: sirgamelot.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 5 euro.
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: 1,40 euro per game.
  Betalingsmogelijkheden: Ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Heeft goede aanbieding en snelle verzending.
  Overall cijfer: 9 out of 10.

  Naam store: The Hut.com
  Gemiddeld onder adviesprijs:
  Levertijd: Ongeveer 2 weken.
  Verzendkosten: 1,15 euro.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Houd rekening met de douane bij grote bestellingen.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: videogamesplus.ca
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 10 euro.
  Levertijd: Ongeveer 7 dagen.
  Verzendkosten: Ongeveer 5 euro per game.
  Betalingsmogelijkheden: Paypal, Creditcard
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Canadese site wat handig is met de lage dollar.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Naam store: Wehkamp
  Gemiddeld onder adviesprijs: - (meestal duurder)
  Levertijd: 2 – 14 dagen.
  Verzendkosten: 1,95 per game.
  Betalingsmogelijkheden: Acceptgiro, Ideal
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Slechte service en lange levertijden.
  Overall cijfer: 4 out of 10

  Naam store: Xbox2go.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 5 euro.
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: Onder de €50,- €2,- daarboven gratis
  Betalingsmogelijkheden: Overschrijving, Ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle levering.
  Overall cijfer: 9.2 out of 10 zie Budgetgaming.nl

  Naam store: xboxhome.nl
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 5 euro.
  Levertijd: Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
  Verzendkosten: Geen.
  Betalingsmogelijkheden: Rembours, Ideal, Vooruitbetaling.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle levering.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: zavvi
  Gemiddeld onder adviesprijs: 10 – 15 euro.
  Levertijd: 7 – 14 dagen.
  Verzendkosten: 1,15 per game.
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Geseald en goedkoop.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: ZH Gaming
  Gemiddeld onder adviesprijs: Ongeveer 5 euro.
  Levertijd: 1 – 2 dagen.
  Verzendkosten: 1,95 euro per game.
  Betalingsmogelijkheden: Overschrijving, Ideal.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Snelle levering.
  Overall cijfer: 9 out of 10

  Naam store: zuiderpark-games
  Gemiddeld onder adviesprijs: -
  Levertijd: 1 – 2 werkdagen
  Verzendkosten: 2 euro per game.
  Betalingsmogelijkheden: Paypal, Ideal, Vooruitbetaling.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Af en toe leuke aanbiedingen.
  Overall cijfer: 8 out of 10

  Veel succes met het bestellen van je games uit het buitenland!

  [​IMG]

   
 2. Stephan123

  Stephan123 Active Member

  Berichten:
  2.780
  Leuk Bevonden:
  1
  Ik heb hier nog wat toevoegingen over amazon :thumbs: :

  Naam store: amazon.co.uk
  Gemiddeld onder adviesprijs: 8 – 10 euro.
  Levertijd: 2-3 werkdagen
  Verzendkosten: 6 euro per game (Boven de 25 pond gratis verzending)
  Betalingsmogelijkheden: Creditcard.
  Bijzonderheden/Opmerkingen: Hoge verzendkosten maar wel trackable en snelle verzending (niet als je gewoon 2 spelletjes koopt,alleen bij grote pakketten )
  Overall cijfer: 8 out of 10
   
 3. Fiasco

  Fiasco Fii XBW.nl VIP

  Berichten:
  18.428
  Leuk Bevonden:
  2.162
  Huh, Zavvi pakt toch altijd pas je geld zodra je spullen zijn verzonden. Zie net dat mijn geld er al af is gehaald van mijn bank terwijl mijn twee shirts die ik heb besteld nog op Processing staan. Plus geeft de status aan dat het pakket pas rond 05/04/2012 zal worden verstuurd. Lekker dan, even een mail sturen.
   
 4. Camo81

  Camo81 Dood en Verderf

  Berichten:
  2.188
  Leuk Bevonden:
  0
  Hebben er meer mensen last van bij Paypal..

  Dat ze nu een echeck doen eerst voor ze overmaken, dus moet je 4 tot 6 werk dagen wachten voor het geld pas over wordt gemaakt....

  GAAAR
   
 5. scooby doo

  scooby doo Active Member

  Berichten:
  64
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb eergisteren een paar games besteld bij Mymemory.co.uk en waar ik vroeger nooit verzendkosten moest betalen koste het nu ..
  Postage: £1.95

  had er een tijd niets besteld dus dacht dat t veranderd was ..foutje van mij of .. ?
   
 6. Delphiki

  Delphiki Active Member

  Berichten:
  19.061
  Leuk Bevonden:
  467
  nog niks van gemerkt, als dat standaard gaat worden haak ik af. Mooie van paypal is dat je DIRECT kunt betalen online.
   
 7. Camo81

  Camo81 Dood en Verderf

  Berichten:
  2.188
  Leuk Bevonden:
  0
  Ja dat dacht ik dus ook tot van de week.

  Kreeg gezeik met gamehubs en go game point.

  Omdat paypal nu de verkoper adviseert te wachten tot de 4 tot 6 werkdagen om zijn en hun geld overgemaakt is om dan pas de spullen te leveren..

  Snap niet waarom het is veranderd.
   
 8. Peter_Aragorn

  Peter_Aragorn Peter AragornNL

  Berichten:
  4.793
  Leuk Bevonden:
  1
  Eergisteren nog wat betaald met Paypal. Werd direct gedaan en 's avonds al van mijn rekening afgeschreven.
   
 9. Camo81

  Camo81 Dood en Verderf

  Berichten:
  2.188
  Leuk Bevonden:
  0
  Bij mij wordt het ook gelijk afgeschreven maar bij hun komt het pas 4 tot 6 dagen later aan.


  Begrijp er niks van had dit eerst nooit.


  Wat is een uitgestelde bankbetaling?Uitgestelde bankbetalingen zijn een soort niet-directe bankbetalingen die meestal binnen 4-6 werkdagen worden verwerkt. We adviseren webwinkels te wachten met het verzenden van objecten tot de betaling is ontvangen. U kunt in aanmerking komen voor het doen van directe bankbetalingen door een kaart aan uw PayPal-rekening te koppelen. We schrijven alleen geld van deze kaart af als uw bankbetaling niet kan worden verwerkt.

  Waarom duurt het 4-6 werkdagen om een uitgestelde bankbetaling te verwerken?
  Als u betaalt met een uitgestelde bankbetaling, worden de volgende betaalopdrachten verwerkt:

  1.Uw bank ontvangt een verzoek tot betaling aan PayPal; PayPal ontvangt het geld van uw bank.
  2.PayPal blokkeert het betaalbedrag voor u in uw rekening en maakt het geld over naar de PayPal-rekening van de verkoper zodra het bedrag is afgeschreven en het geld dus niet zal worden teruggeboekt door uw bank.
   
  Laatst bewerkt: 24 jun 2011
 10. Ferron

  Ferron Active Member

  Berichten:
  5.446
  Leuk Bevonden:
  37
  Als je ooit is rood hebt gestaan bij Paypal, kan je tijdelijk niet direct overschrijven.
   
 11. Delphiki

  Delphiki Active Member

  Berichten:
  19.061
  Leuk Bevonden:
  467
  Hoe kan je rood staan bij Paypal? Je hebt toch OF een saldo op je Paypal account OF je Paypal is gekoppeld aan je bankrekening?

  En als er geen saldo is word er toch gewoon niet betaald?
   
 12. Conscience

  Conscience Mr. Fahrenheit

  Berichten:
  2.406
  Leuk Bevonden:
  53
  Weet iemand hoe de dollar precies wordt omgezet in euro, en pond in euro? Stel dat ik iets van 40 dollar koop bij GameHubs, of 40 pond bij Amazon.co.uk, hoe wordt de prijs in euro dan berekend? Want de prijzen pond/euro en dollar/euro veranderen elke dag.
   
 13. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  10.902
  Leuk Bevonden:
  4.259
  Paypal schiet voor, en als ze het vervolgens niet van je bankrekening kunnen afhalen sta je rood. Er zit altijd 2 dagen tussen betaling en transactie van bankrekening naar Paypal rekening.

  Gewoon met de dagkoers. En ik zou met hier niet zo druk om maken, die koers stijgen en dalen met tiende van centen. Dus er zit max 1 cent verschil in, als je je daar druk over gaat maken :p.
   
  Laatst bewerkt: 24 jun 2011
 14. Victor.

  Victor. Fight Club is Closed

  Berichten:
  1.216
  Leuk Bevonden:
  0
  Het probleem wat jij nu hebt komt alleen voor als je PayPal saldo te laag is (bv. gewoon €0,00). Die vier tot zes dagen worden gebruikt om het geld van je rekening naar PayPal te halen en van PayPal naar GameHubs te gaan.

  Dus volgende keer is het handiger (en sneller) om je saldo op te vullen - dat duurt meestal max. twee dagen, met het weekend erbij langer - en dan iets te bestellen i.p.v. met een te laag saldo vier tot zes dagen wachten én dan nog eens wachten tot ie wordt verzonden. ;)
   
 15. Jorrie

  Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

  Berichten:
  17.228
  Leuk Bevonden:
  2.424
  Bullshit, ik bestel altijd met een saldo van €0,00 en het wordt meteen betaald.
   
 16. Camo81

  Camo81 Dood en Verderf

  Berichten:
  2.188
  Leuk Bevonden:
  0
  Nou ja zoiets zal het idd wel zijn.

  Maar alles is altijd gewoon netjes betaald dus vindt het maar vreemd.

  En hoelang is tijdelijk xD een maand een jaar"?
   
 17. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  10.902
  Leuk Bevonden:
  4.259
  Wie vult er nou nog z'n PayPal account? Gewoon koppelen aan je bankrekening man! ;)
   
 18. Victor.

  Victor. Fight Club is Closed

  Berichten:
  1.216
  Leuk Bevonden:
  0
  Ok, vanaf nu koop ik nooit meer iets bij TheHut. Ik krijg net mijn exemplaar van Halo 3: ODST binnen, maar het is een Classics versie en dat stond niet op de website. Ik had dit probleem ook al met Dead Rising 2 (ook Classics dus) en die heb ik retour gestuurd, maar dat duurde ontzettend lang dus ja... Als iemand interesse heeft voor ODST: PM me dan. :9

  Anyway, wat ik wel echt belachelijk vind is dat ik het spel na twee dagen heb gekregen! Ik kreeg donderdag 23 juni een bevestiging dat ie was verzonden en ik heb 'm net van TNT ontvangen! Twee dagen is echt het record! _O_

  @ Tyrant

  Ja, ze zijn ook gekoppeld, maar dan duurt het nog steeds vier tot zes dagen bij mij als mijn PayPal saldo te laag (of €0,00) is. :eek:
   
  Laatst bewerkt: 25 jun 2011
 19. Tco

  Tco The Chosen One

  Berichten:
  6.229
  Leuk Bevonden:
  1
  Heb dit gedoe nu ook.

  Van 22-6.


  Vandaag 25-6; Status betaling: In behandeling.

  Tis dat een preorder is met een kortingscode anders had ik hem maybe ook niet gedaan.
   
 20. s4nd3r

  s4nd3r Active Member

  Berichten:
  932
  Leuk Bevonden:
  152
  Bedrag wordt toch afgeschreven als de bestelling verstuurd gaat worden?
   

Deel Deze Pagina