1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hitman: Blood Money Helpthread

Discussie in 'Algemeen' gestart door R-Y, 25 mei 2006.

 1. R-Y

  R-Y let's pop

  Berichten:
  1.684
  Leuk Bevonden:
  4
  [​IMG]
  offtopic
  vond dit plaatje wel geschikt om te bewerken en ik kon het niet laten :)

  walkthroughs voor de mensen die of vast zitten of niet verder komen of die een sillent assasin willen halen.
  Als er sillent assasin achter staat dan zal het wel zo zijn , staat het er niet dan zal het wel niet zo zijn.
  Ik zal ze allemaal even testen.

  door Arjan -tips voor een sillent assasin te halen
  -alleen je primaire/optionele doelwit(ten) uitschakelen;
  -geen getuigen achterlaten;
  -niet op de foto worden gezet, of op video worden opgenomen;
  -geen bewijsmateriaal achterlaten (custom wapens en je pak);
  -je mag niet worden betrapt ('cover blown').
  door Sith_Vegeta -flatline -sillent assasin
  Hoe ik het heb gedaan.

  Ren de berg omhoog, halverwege staat een roker met admission papers. Deze steel je (sluip er naar toe) en ren je naar het gebouw waar je je papieren inlevert en je omkleed in patient clothes.
  Je loopt het gebouw verder in en gaat rechts de trap op. Bovenaan ga je naar links en zijn er drie kamers waarvan 3 op slot en 1 niet, Daar pak je Therapist Clothes en loop je naar de linkerkant van het gebouw waar een guard zit (int blauw) en een deur met key pass. Pak uit de doos hier het electrische apparaat en gebruik dat op de guard, pak zijn keycard, en de video tape en open de deur en leg de guard om het hoekje.
  Loop verder klim via het raampje van de balie naar de andere kant en gebruik het electrische apparaat om ook deze guard uit te schakelen en verberg hem in de kist die in het zelfde kamertje zit (trek wel zijn kleren aan) Zoek nu agent smith en praat met hem, daarna doe sedate patient (a) en ga terug naar waar je de guard heb neergelegd. Zoek nu een van de drie targets (de optionele heb ik ook gepakt) en loop langs hem en hij zegt ok doc ik kom naar je office. Volg ze en maak ze hier silent af (wacht niet te lang in office want dan hebben ze door dat je niet de therapist bent)
  Een van de deuren in de kamer leidt naar een Vide waar je de kroonluchter kan laten vallen, verberg hier het lijk en doe de deur dicht. Loop nu langs een ander target en doe hetzelfde. en zo ook met de derde.
  Loop hierna terug naar de kleedkamer, trek je suit aan en loop naar de uitgang van het level. Het linker gebouw is de morgue en agent Smith bevind zich daar. Maak hem wakker met het spuitje en neem de andere deur naar buiten (diegene die Escape zal doen) en dan ben je klaar. succes
  door Brandts-a new live-Death on Mississipi - Amendment XXV en a house of cards.
  -Sillent assasins

  A new live:

  Ik weet niet hoe je hem kunt laten verongelukken. Ik sedate eerst die gasten in het busje met de donuts, dan pak ik daar een fbi uniform. Vanuit het busje kun je de target opbellen. Hij neemt op, hoort niets en gaat dan tv kijken. Dan loop je naar de garage waar je de utility box kunt slopen. De tv valt uit en de body guard komt naar buiten om het te repareren. De target blijft dan alleen in de kamer naar de kapotte tv staren. Kill hem van achteren met je fibre wire. Dan heb je nog tijd genoeg om zijn lijk in de kast te leggen die zien in dat kamertje bevindt. Niemand die dus iets merkt. Verder ga ik naar buiten naar de schuur. Daar vindt je "lighter fluid". Neem deze mee naar de bbq bij het zwembad. Gooi de lighter fluid over de bbq, wacht totdat die vrouw de bbq gebruikt en "watch the fireworks". Ze springt al brandend in het zwembad en daar blijft haar verkoold lijk blijft liggen. (dit vond ik een leuk stukje, vandaar de details ). Pak haar "necklage" en loop naar buiten. Pak eventueel je pak terug in het busje en loop naar de exit. Volgens mij was dit genoeg voor een silent assasin in de professional mode.

  Death on Mississipi:

  Vanaf het begin ga je de trap op. Ga naar binnen en loop door de lange gang. Dan kun je links in en dan een trap naar beneden nemen. Daar vind je een deur met "staff only". Ga naar binnen en verstop je in de kast die daar staat. Zodar de kust veilig is loop je door de gang naar de laatste deur aan de rechterkant. Daar vind je een uniform van een ober. Ga naar de tweede verdieping waar veel gasten zitten te eten. Daar is een gast die vraagt of je een fles champagne op zn kamer wilt zetten. Hij geeft dan zijn kaartje voor zijn kamer. Ga naar de kamer. Hier vind je een VIP kostuum en een VIP card. Bij de VIP-ruimte kun je het koksuniform vinden. Nu mag je overal op het schip komen. Zo hoef je alleen de targets te vermoorden en geen sedate te gebruiken. Dit voldoet voor een silent assasin (vergeet je eigen pak niet als je op professional speelt)

  amendment xxv


  Ga naar binnen, loop naar de deur met de bewaker voor. Hier links van is een wc waar regelmatig een werknemer van het museum komt. Sedate hem en pak zijn uniform. Loop door de deur met de bewaker. Gelijk bij de deur aan de linker kant is een deur die leidt naar een kamertje waar je de videotape kunt stelen. Zorg dat je op het dak terecht komt en klim daar de ladder op. Wach totdat de kust veilig is, klim door het raam en loop naar de andere kant van deze verdieping waar je een werkersuniform vindt (vlak bij een ander open raam). Ga naar beneden en kill je target in de kamer waar een "lid" staat. Kill hier je target en verstop hem in de "lid" (vergeet niet zijn toegangskaart te pakken). Ga naar het de plek waar je je workers uniform hebt gevonden en klim hier door het raam naar buiten, ga naar beneden en naar de andere kant van het dak. Hier is een deur. Zodra de kust veilig is ga je naar binnen, neem je de eerste deur links en weer gelijk door een deur naar links. Hier vind je een fbi uniform. Ga naar je target. Zodra hij wegrent volg je hem het dak op. Hier schiet je hem neer (als je van te voren een RU-AP mine plaatst waar je target staat kun je hem ook gewoon opblazen ). Ga terug naar het begin, pak je eigen pak terug en loop naar de exit. Alweer een silent assasin erbij.

  A hous of cards
  Zorg dat je voordat de missie begint een sniper meeneemt.

  Ga eerst naar de balie voor een pasje van je kamer op te halen. Dan ga je bovenop de linker lift zitten en wacht je totdat je target in de lift gaat staan. Strangle hem met je fiberwire. Dan ga je in de rechterlift zitten en strangle je hem ook. Dan ga je naar de 8e verdieping. Zodra de sjeik achter in het casino op zijn plaats blijft zitten laat je het brandalarm op de 8e verdieping afgaan. Dan ga je de kamerbinnen waar eerst de bewakers stonden (die weggerend zijn vanwege het alarm). Daar vind je een telefoon waarmee je de sjeik kunt bellen. Dan ga je met je sniper op het balkon staan en kijkt naar beneden. Daaar zie je een kleine open plek met een deur waar de sjeik uitkomt. Schiet hem neer en loop naar de exit (laat je wapen liggen of stop hem terug in je koffertje). Als side-obejective kun je nog het koffertje met diamenten meenemen. Deze is te vinden bij de eerste target die je vermoord in de linker lift.
  door the predator-the murder of crows-Till death do us part.
  the murder of crows
  een hele simpele level, achtervolg die rode pinguin(wat het ook is) en mol hem als je in een steegje zit... die briefcase is een optional missie dus hoef nie mee te nemen, loop naar een plek waar je 2 uitroep tekens ziet, ergens rechts van de map, klim naar boven, en dan recht voor je zie je een raam, af en toe komt dan de crowbaas kijken, snipe hem neer... als je even wacht, komt er af en toe zo'n crow vrouwke aan die je ook moet mollen... daarna moet je naar een bar gaan waar de bewaker voor staat, loop naar binnen (of sneak via de achterkant naar binnen) moet je naar de plekje lopen waar heel veel mensen dansen, daar is een deur en loop daarnaar binnen, wacht even totdat de kok en waiter van de andere deur af staan, en maak die deur open (je moet het lockpicken dus nie slim als ze het zien) loop naar boven, ga alle deuren naar binnen totdat je in een kamertje komt, wacht daar totdat die neger crow(sorry voor het woord neger) en mol hem ook... dan heb kan je naar de exit lopen en heb je hem gehaald


  Till death do us part.
  je pakt de cadeau op, en je stopt daar een bom in, je loopt waar ze aan het dansen zijn, leg tussen de huis en het bankje die je ziet de bom neer, dan wacht je totdat die gozer er aan komt die je om moet leggen en als die bij het cadeau komt, laat je hem ontploffen... voordat je naar de dansplaat loopt zie je een dronken man die aan het kotsen is... volg hem, zodra die gaat slapen pak je zijn invite af, en kan je naar binnen lopen, loop dan naar achtere en wacht totdat de 2de man buiten komt, mol hem, en loop terug naar waar je vandaan komt
  door Grumpiestocean-Till Death do us part-A house of cards-sillent assasin
  Till Death do us part
  loop naar de dansvloer en je ziet een kerel kotsen.
  Loop achter hem aan en wacht tot hij gaat slapen of geef hem een sedative.
  Pak ze uitnodiging af en ze six shooter voor je wapen collectie , het hoeft niet maar er zijn toch Geen wapen controles in dit level.
  Ga nu richting het huis en loop naar binnen.
  Ga langs de trap gelijk links de badkamer in en klim hier door het raampje.
  Sedative nu die kerel op de stoel en ga naar links om het hoekje naar een vuilnisbak.
  Open de vulnisbak en ga nu achter de deur hurkend zitten en wacht daar met je poison.
  Je target komt door die deur en hij loopt van dat kleine trappetje/afstapje af.
  Poison hem en gooi hem in de vuilnisbak.
  Ga terug naar de badkamer en ga naar de deur rechttegenover de badkamer de keuken in.
  Ga als niemand je ziet naar rechts en gelijk de trap op.
  Loop helemaal naar boven tot je op zolder bent.
  Je ziet daar een verotte badkuip staan en 2 gevallen om de 2 lampen onderaan vast te houden.
  (je raad het denk al)
  Plaats een bom op de linker en loop helemaal weer naar beneden.
  Ga nu naar de zaal waar een piano staat en allemaal mensen(de eetzaal)
  (het is achter de trap)
  Wacht tot je andere target piano gaat spelen en druk op je detonator.
  Loop terug naar het begin en escape:D

  a house of cards
  Ga naar binnen en loop naar de linker lift.
  Druk op het knopje en wacht tot de lift beneden is.
  Ga erin en laat de deuren dichtgaat en ga op de lift zitten.
  Pak je fiberwire en wacht tot je de proffesor naar binnen loopt.
  Strangle hem dan en pak het diamanten koffertje en ga terug naar de hal(lobby).
  ga dan met de trap naar het casino en ga gelijk links de nooduitgang in en leg daar het koffertje neer.
  Ga terug naar de RECHTER lift en ga er ook op zitten.
  Pak weer je fiber wire en wacht tot die Hendrik Schmutz naar binnen komt .
  Wurg hem ook weer en pak zijn KEY CARD.
  Loop dan naar zijn kamertje toe (707)en pak die DNA koffer en holster je POISON.
  ga terug naar de lift en loop naar de casino .
  Ga NIET DOOR DE DEUREN LINKS GELIJK MAAR DOOR DE DEUREN RECHTS.
  (zo voorkom je de camera)
  als je door de deuren bent geweest ga dan links(je loopt als het goed is langs een soort cola automaat) , loop helemaal door en nu ben je bij een soort bar/restaurant en achterin die SHEIKH.
  Loop naar de bodyguards en laat je controleren of je wapens bij je heb.
  (nu zal ik hem saven als het kan)
  ga dan naar die SHEIKH en je krijgt een kort filmpje te zien.
  Gelijk naar dit filmpje ren je achter de SHEIKH en poison hem.
  als je nu een andere filmpje ziet met die ballerina dan eindig je als proffesional , heb je dit niet dan ben je SILLENT ASSASIN :D.
  de uitweg vinden kan jezelf wel denk,het is waar je het diamanten koffertje heb geplaatst:D


  als ik jou walkthrough ben vergeten , stuur me even een pm.
  ontopic!
  ga je gang zal ik zeggen :D
   
  Laatst bewerkt: 6 jun 2006
 2. Genassix

  Genassix Endless Challenge

  Berichten:
  847
  Leuk Bevonden:
  3
  Haha leuk plaatje.

  Ik ga em misschien deze week halen, dan post ik hier wel mn vragen.

  Grumpie; volgende keer thread wel even goed schrijven, oke? ;)
   
 3. Arjan

  Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.207
  Leuk Bevonden:
  3
  Ik heb de titel even aangepast, en de off-topic reacties verwijdert.

  Ontopic graag :).
   
 4. R-Y

  R-Y let's pop

  Berichten:
  1.684
  Leuk Bevonden:
  4
  jaah .. ik heb dat altijd met die threads..:p

  maar dat spel loopt aardig goed ,ik liep vanmiddag naar de bartsmit,dixons,intertoys,freerecordshop.. om het spel te kopen , maar ze waren overal uitverkocht

  dus ik heb maar bij GCSHOP besteld wat 10 euro scheelt .
  Zal hem wel maandag krijgen:'-( het wachten is wel waard :D


  ontopic:ik heb wel een vraag , als je het echte spel heb .. zijn er dan leuke achievments te krijgen zoals : een missie zonder schieten doen ?
   
  Laatst bewerkt: 26 mei 2006
 5. Roedy

  Roedy Active Member

  Berichten:
  207
  Leuk Bevonden:
  19
  is er iemand al voorbij het opera level?ik verwissel de pistolen blaas dat ding op maar hij valt niet naar beneden :mad:
   
 6. R-Y

  R-Y let's pop

  Berichten:
  1.684
  Leuk Bevonden:
  4
  kan je je antwoord iets beter uitleggen want met  kom ik niet ver
   
 7. Roedy

  Roedy Active Member

  Berichten:
  207
  Leuk Bevonden:
  19
  sorry, in het opera level ik verwissel de pistolen zodat de acteur overlijd dan heb ook de bom geplaatst op die katrol zie ook in het filmpje dat ie ontploft maar dan gebeurt er nix er valt nix naar beneden zodat het andere target gewoon op het toneel blijft staan omringt door bodyguards.
   
 8. Arjan

  Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.207
  Leuk Bevonden:
  3
  Misschien een stomme vraag, maar ik stel hem toch :).

  Sta je niet te ver weg van de bom die je hebt geplaatst? De detonator heeft namelijk een bepaald bereik.
   
 9. Roedy

  Roedy Active Member

  Berichten:
  207
  Leuk Bevonden:
  19
  Nee want hij ontploft wel ze horen hem ook ontploffen en rennen naar boven maar er valt nix naar beneden.Plaats ik hem verkeerd dan?
   
 10. Arjan

  Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.207
  Leuk Bevonden:
  3
  Hmm, je hebt het over een katrol...
  Aan die katrol hangt een kroonluchter, die in de zaal terecht komt, en niet op het podium :). Een aantal studiolampen komen wel op het podium terecht. Dus je moet in de ruimte waar je binnenloopt na al die trappen een bom plaatsen, ergens rond het hekwerk.
   
 11. Roedy

  Roedy Active Member

  Berichten:
  207
  Leuk Bevonden:
  19

  Bedoel je die hekwerken als je naar boven gaat richting die katrol?Geeft hij dat ook aan?

  Bedankt voor de moeite in ieder geval
   
 12. the predator

  the predator Vliegent frietje

  Berichten:
  786
  Leuk Bevonden:
  0
  je moet als je die kroonluchter naar beneden wilt blazen, goed timen... zodra die ene gozer erbijna onder is moet je hem opblazen, zodat die kroonluchter op hem valt, als die al op het podium staat heb je niks meer aan die kroonluchter
   
 13. Arjan

  Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.207
  Leuk Bevonden:
  3
  Ja, die bedoel ik inderdaad :). Op het platform waar je neerkijkt op het podium. Op de plek waar je de bom kan plaatsen geeft ie 'place bomb' aan. Deze plek zit ongeveer tegenover de deur die leidt naar de ruimte met de katrol 8).
   
 14. Shcaap

  Shcaap Liev Gastje

  Berichten:
  2.443
  Leuk Bevonden:
  4
  Moet je ook iets doen tijdens de credits of wat?
   
 15. Roedy

  Roedy Active Member

  Berichten:
  207
  Leuk Bevonden:
  19
  Fantastisch het is gelukt!Harstikke bedankt!\o/
   
 16. halo nerd

  halo nerd i like halo

  Berichten:
  425
  Leuk Bevonden:
  0
  ik zit nu in een level met allemaal Playboy chicks in de bergen, damn dit level is lastig weet echt niet hoe ik hem goed kan uitspelen:confused:
   
 17. Shcaap

  Shcaap Liev Gastje

  Berichten:
  2.443
  Leuk Bevonden:
  4
  erm, het zwem bad kan van onderen een kogel ontvangen en die andere moet je even timen.
   
 18. the predator

  the predator Vliegent frietje

  Berichten:
  786
  Leuk Bevonden:
  0
  zwembad inderdaad kapot schieten van ondere, die andere gewoon van het balkon af duwen:p
   
 19. halo nerd

  halo nerd i like halo

  Berichten:
  425
  Leuk Bevonden:
  0
  hehe zwembad had ik indd al gevonden best vet effect:9

  hmm van balkon duwen moet ik nog effe uitvogelen, ik kreeg van een barman wel een soort van viagra drankje is die niet op een lauwe manier te gebruiken ?8)
   
 20. the predator

  the predator Vliegent frietje

  Berichten:
  786
  Leuk Bevonden:
  0
  ik ben er zelf nog nie achter gekomen, ben die level ook opnieuw aan het spelen om het uit tevogelen, zodra ik het weet post ik het hier wel:) (heb de game inmiddels al uitgespeeld)

  als je er nog nie achter bent
  als je met je pookje rondjes draait, staat die op en moet je iedereen daar mollen :) wel leuk gevonden vind ik:cool:

  /edit, sorry voor de dubbel post
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 mei 2006

Deel Deze Pagina