[Multi] Mafia 3

Discussie in 'Games' gestart door s4nd3r, 28 jul 2015.

 1. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.717
  Leuk Bevonden:
  1.473
  Zag dat de ultimate edition met alle dlc voor 15 in de store stond. Toch maar ff gedownload, ondanks dat iedereen dat mij destijds afraadde. Voor 15 eutjes kan ik me er geen buil aan vallen :thumbs:
   
  Yellow 13 vindt dit leuk.
 2. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.738
  Leuk Bevonden:
  2.692
  Lul. Ik dacht dat er een nieuw deel was aangekondigd. :+
   
 3. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.717
  Leuk Bevonden:
  1.473
  Paar uurtjes erin gestoken en tot nu toe niet teleurgesteld. Goeie sfeer, interessante karakters, soundtrack is genieten, en het speelt allemaal best prima. Grafisch ook niks te klagen. Snap tot nu toe niet dat deze game zo veel shit heeft gekregen. Jammer, want het maakt de kansen op een vervolg er niet groter op. Het zou weleens mijn Kane & Lynch 2 van deze gen kunnen worden.
   
 4. Barbabravo

  Barbabravo Active Member

  Berichten:
  913
  Leuk Bevonden:
  287
  Eerste paar uurtjes waren goed indd. Maar na die paar uurtjes heb je het hele spel wel gezien want je blijft constant exact hetzelfde doen. Jammer, want het begin vd game was echt veelbelovend.
   
 5. Modder-Eter

  Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  19.282
  Leuk Bevonden:
  2.612
  Ik vind de game ook niet zo slecht als veel mensen hem doen lijken. Het is misschien niet van het niveau van de eerste twee games, maar inderdaad qua sfeer en karakters is het gewoon zeer goed. Ik geloof wel dat rond de release de game nogal buggy was, dus misschien dat dit ook wel een negatieve smaak heeft achtergelaten.
   
 6. FinalBob

  FinalBob Active Member

  Berichten:
  1.243
  Leuk Bevonden:
  236
  Precies dit... Eerste tien uur is goed te doen. Daarna is het allemaal hetzelfde. Als dat je niet stoort is het een oké game. Voor mij was de lol er daardoor echter snel van af.
   
 7. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.717
  Leuk Bevonden:
  1.473
  Hm ik ga het zien. Mij werd het inderdaad afgeraden om bovenstaande redenen (schrale wereld, steeds herhaling van zetten), als het om bugs ging die er destijds in zaten had ik het beter kunnen begrijpen. Maar ik zit denk pas op een uur of 5. De 'grind' stukjes zijn niet super om te spelen, maar doen ook niet onder voor andere games met dit soort progression (wat dat betreft vind ik het prima optrekken met bijv. Het gelauwerde Spider-Man). En de story (wat meer gescripte) missions, zijn tot nu toe echt wel guac. Net dat pretpark level gedaan, heb genoten hoor. Vuurgevechten zijn ook lekker, en steeds zijn verschillende approaches mogelijk. Maar wat zeker meespeelt is dat het crime theme mij erg aanspreekt en dat het started from the bottom idee een daarbij gewoon lekker werkt. En de filmische stijl met cut scenes spreekt me ook wel aan.
   
  Laatst bewerkt: 15 jul 2019
  Daz vindt dit leuk.
 8. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.549
  Leuk Bevonden:
  503
  Zit deze game nu ook te spelen...
  Technisch nog steeds best ondermaats maar qua sfeer best leuk om door heen te spelen.
  Waar ik vooral veel lol aan beleef is het rijden in de regen, lees driften als een malle met simulatie besturing aan. De shootouts zijn soms ook wel bevredigend zeker als de locatie tof is, en dat zijn ze tot dusverre meestal wel. Vind de manier waarop het verhaal verteld word soms wel wat chaotisch, vliegt van de ene cutscene in de andere, voelt erg geforceerd.

  Benieuwd of ik hem helemaal uitgespeeld krijg voordat de verveling toeslaat, want dit zal vroeg of laat toch wel gaan gebeuren, maar als je zo af en toe een uurtje of twee speelt is het prima te doen. De soundtrack maakt ook veel goed trouwens.
   
 9. Nol

  Nol Pulp Fiction

  Berichten:
  2.027
  Leuk Bevonden:
  242
  Dat pretpark level vond ik ook heel gaaf, één van de gamemomenten die mij is bijgebleven, zeker het einde van het level :thumbs: Nu is het ook zo'n beter op One X titel, toch ook maar weer eens installeren...
   
  Laatst bewerkt: 17 jul 2019
  ArtificialFaith vindt dit leuk.
 10. Daz

  Daz

  Berichten:
  15.777
  Leuk Bevonden:
  1.520
  Ohja, deze was gratis met PS+. Ook maar eens aan beginnen. Weet niet of de setting mij trekt, had liever een direct vervolg op Mafia 2 gezien, die was echt legendarisch.
   
 11. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.717
  Leuk Bevonden:
  1.473
  Ik had ook twijfels bij de setting toen ie uitkwam, die cosa nostra is toch an italian thing, maar het past allemaal goed in elkaar wat mij betreft. Technisch vind ik het ook weinig verkeerd doen op Pro.

  Mafia 2 was in mijn herinnering wel iets meer story driven en had een groter aandeel main missions, maar het kan ook dat dat gewoon de elementen zijn die me het meest bijbleven. Het rijden is in deze trouwens een stuk beter uitgevoerd, dus geen straf om naar de volgende racket te cruisen met muziekske derbij.
   
 12. Tim

  Tim Active Member

  Berichten:
  7.231
  Leuk Bevonden:
  1.162
  Game binnenkort toch maar een keer een tweede kans geven. Op de launch gekocht maar was er na een uurtje of 5 helemaal klaar mee ivm de preformance/bugs maar als het goed is hebben ze dit voor een groot deel wel gepatched.
   
 13. Yi-Long

  Yi-Long ...the little dragon

  Berichten:
  5.228
  Leuk Bevonden:
  570
  Ik vond Mafia 2 niets bijzonders. Verhaal was redelijk voorspelbaar, en net tegen de tijd dat je hoofdpersoon (Vito?) iets leek te bereiken in dat wereldje, kreeg je dat einde en was het over.
  De stad viel ook ontzettend tegen. Was weinig/niets te doen, geen side-activities/missions. Wel mooi in de sneeuw, en een paar leuke missies, maar uiteindelijk een meh gevoel aan overgehouden.

  Mafia 3 lijkt me wel okay, maar dan ook vooral door de soundtrack. Maar heb nog zoveel goede games liggen dat ik niet denk dat ik ooit aan Mafia 3 toe zal komen.
   
 14. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.717
  Leuk Bevonden:
  1.473
  Begin nu toch te ergeren aan regelmatig side missions die bugged zijn of zelfs verdwijnen als ik er aankom. Ik zit daar niet op te wachten in de verplichte overaanwezige grind stukken. Technisch ondermaats op dit vlak wel ja. Ik wil gewoon gamen zonder rekening te houden met die shit. Nu durf ik missies en storylines niet door elkaar te doen omdat ik bang ben dat er weer iets verdwijnt. Schande dat dit nooit is opgelost, als ik hier de volle mep voor had neergeteld zou ik pissed zijn. (Ben ik nu ook }:]) Ga wel verder maar dan gewoon rushen door die bullshit grind met schijt als ik daar dingen mis.
   
 15. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.717
  Leuk Bevonden:
  1.473
  Oke uitgespeeld. Tweede helft werd wel weer erg vet, met het tempo wat hoger. Story van Lincoln is interessant en hij is een karakter dat me zeker bij zal blijven. Bijzondere game, af en toe rommelig en met wat slordigheden, maar alles bij elkaar veel plezier aan beleefd.
   
 16. ExquisiteSteez

  ExquisiteSteez Active Member

  Berichten:
  3.125
  Leuk Bevonden:
  865
  Misschien ook maar weer een keer proberen. Mafia 2 was één van mijn favoriete games van de last-gen.
  Van de soundtrack genieten en rondrijden was al een genot op zich. En de game zelf was ook meer dan prima.

  Mafia 3 heb ik destijds vlak na de release gespeeld. En ik vond er niet zo veel gaan. Werd al heel snel repetitief.

  Als het goed is staat hij in mijn PS+ bibliotheek. Binnenkort maar weer even downloaden.
   

Deel Deze Pagina