Naamwijzigingsronde 2 - 2009

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Arjan, 14 apr 2009.

 1. Arjan

  Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.207
  Leuk Bevonden:
  3
  Om misverstanden te voorkomen, raden wij aan om onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen voordat je een verzoek indient!


  Voorwaarden

  Je kan slechts één keer van gebruikersnaam veranderen. Het is dus eenmalig en permanent.
  Je moet een geldige reden hebben. Dit wordt hieronder verder uitgelegd.
  Je gewenste nieuwe gebruikersnaam mag niet al in gebruik zijn.
  De gewenste nieuwe gebruikersnaam mag ook niet te veel lijken op een bestaande (bekende) gebruikersnaam.
  Heb je in het verleden een waarschuwing of ban gekregen, dan kom je niet in aanmerking voor naamwijziging.

  Een tip om te kijken of een gebruikersnaam al bezet is, is de members zoekfunctie. Deze is normaal gesproken te vinden bij de members list.


  Geldige reden

  Om in aanmerking te komen voor een naamwijziging moet je een geldige reden hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je oude gebruikersnaam te kinderachtig of niet uit te spreken is.
  Zomaar voor de lol je gebruikersnaam veranderen zit er dus niet in!

  Ook het veranderen van hoofdletters is een optie, maar let op: Ook dit geldt als een naamwijziging, daarna kun je niet nogmaals van gebruikersnaam veranderen!


  Werkwijze

  Ja, ik wil mijn gebruikersnaam veranderen! Wat nu?

  Om je gebruikersnaam te veranderen moet je een PM sturen naar The Matrix of Arjan, met als titel "Naamwijziging".
  In die pm moet staan:

  - De gewenste nieuwe gebruikersnaam
  - Een geldige reden

  Verstuur je PM slechts naar één van de admins, niet naar allebei!

  The Matrix en ik bekijken vervolgens of je in aanmerking komt voor naamwijziging. Zo ja, dan wordt je gebruikersnaam verandert.
  Je oude gebruikersnaam wordt voortaan weergegeven onder je avatar!
  Zo blijf je ook onder je oude gebruikersnaam herkenbaar.

  Als je niet aan de voorwaarden voldoet, of geen geldige reden hebt in onze ogen, wordt je verzoek tot naamverandering afgewezen. Hier valt niet over te discussiëren. Aan second opinions doen we niet, dus het heeft geen zin de andere admin lastig te vallen of anderszijds te gaan klagen. Sowieso worden alle verzoeken door ons bijgehouden, en bij twijfel wordt er door ons onderling overlegd. De uitslag is dus onherroepelijk!

  Let wel dat we streng zijn met het beoordelen, lang niet alle verzoeken zullen dus worden gehonoreerd. We willen namelijk niet dat iedereen massaal van gebruikersnaam verandert, dit is echt voor degenen die absoluut niet blij zijn met hun huidige gebruikersnaam.

  Hopelijk is de bedoeling hiermee duidelijk, voor vragen kun je je tot een van ons wenden, of in het 'Xboxworld.nl : Frontpage en forum discussie' subforum.


  Verwijderen oude gebruikersnaam

  Iedereen met uitzondering van de mensen wiens gebruikersnaam dit kwartaal wordt gewijzigd, kunnen een pm naar The Matrix of Arjan sturen met daarin het verzoek om de oude gebruikersnaam weg te laten halen. Iedereen die dit kwartaal een naamwijziging heeft ondergaan, komt volgend kwartaal pas in aanmerking.

  Het komt er dus op neer dat mensen die hun gebruikersnaam hebben laten veranderen, minimaal één kwartaal rondlopen met de oude gebruikersnaam.
   

Deel Deze Pagina