Nintendo Switch

Discussie in 'Nintendo Hardware' gestart door Hybrid, 20 okt 2016.

 1. Dedsec-NL

  Dedsec-NL Active Member

  Berichten:
  91
  Leuk Bevonden:
  115
  Bijna heb ik al een jaar de Switch en met kerst komt er weer een nieuw spel bij.

  [​IMG]
   
  ageQned en Modder-Eter vinden dit leuk.
 2. ageQned

  ageQned Active Member

  Berichten:
  1.754
  Leuk Bevonden:
  553
  Mooie collectie al heb je. Ik zelf heb echt teveel Switch games.
   
 3. Dedsec-NL

  Dedsec-NL Active Member

  Berichten:
  91
  Leuk Bevonden:
  115
 4. Garrett

  Garrett Active Member

  Berichten:
  373
  Leuk Bevonden:
  1.674
  Het is weer tijd voor mijn halfjaarlijkse twijfelmomentje om een Nintendo Switch te kopen, ondanks het feit dat ik al amper op mijn PS4 speel. Twee duidelijke redenen: 1) de Triple A (online) games zoals COD/Battlefield/Overwatch etc. boeien me amper meer, ook omdat ik weinig tijd heb en het dan echt niet leuk is om online te spelen. FIFA en NBA2K zijn microtransactie/pakjes-openen spellen geworden. Ik vind het vooral leuk om offline strategy games te spelen (Civilization/Northgard/Fire Emblem) met veel pauzes, of andere kleine behapbare games waar de Switch er veel van heeft. 2) Ik heb steeds minder alleen de beschikking over de TV met vriendin en een kleine (en dat zal alleen maar minder worden). Op een andere kamer gaan zitten vind ik niets, zo kan ik toch wat spelen tijdens de Voice of Holland.

  Kunnen jullie me even overtuigen of het uit mijn hoofd praten? Dank.
   
 5. NLegendkiller

  NLegendkiller Active Member

  Berichten:
  1.551
  Leuk Bevonden:
  330
  Eigenlijk geef je zelf al twee perfecte redenen aan. De eerste is dat de Nintendo Switch prima toegang geeft tot veel (indie) titels waar blijkbaar je voorkeur naar uit gaat. Toegegeven, sommige van deze titels zijn ook prima speelbaar op de PlayStation 4, maar met name je tweede punt is daarin dan ook een goede reden: de Switch is ook ideaal om op te pikken als je geen beschikking hebt tot de TV. Uiteindelijk kan ik je niet overtuigen om een Switch te halen, noch iets uit je hoofd praten. Blijkbaar zit er een twijfel om het te doen en die knoop kun je alleen zelf doorhakken. Wat dat betreft zou ik je een tip willen geven: zet de games op papier die jij op een Switch zou willen spelen. Als dit er voldoende zijn om een aankoop mee te rechtvaardigen: go for it! Zijn het er slechts een handjevol en je kunt ze ook op de PlayStation 4 spelen, kijk dan of je argumentatie (spelen buiten de TV om) genoeg is om je aanschaf mee te rechtvaardigen.
   
  Garrett vindt dit leuk.
 6. Dedsec-NL

  Dedsec-NL Active Member

  Berichten:
  91
  Leuk Bevonden:
  115
  Ik weet dat ik via me Xbox kan streamen naar me laptop, dus kan ook wel met de PS4 denk, maar ik zou die Switch er gewoon lekker bij doen, en dan samen met je vriendin straks animal crossing spelen.
   
  Garrett vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina