[Multi] Pro Evolution Soccer 2018

Discussie in 'Games' gestart door rubenpol007, 17 mei 2017.

 1. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.382
  Leuk Bevonden:
  365
  Laatst een avondje met vrienden bijeen gezeten om wat te gamen op de PS4.. PES was helaas niet aanwezig, maar FIFA 18 wel.
  Moet zeggen, het leverde verrassend leuke wedstrijden op met behoorlijk veel 'wow-momenten' of goals.

  Het oogt en speelt allemaal een stuk minder vloeiend dan PES, maar het zit vol met details die het tot een leuke voetbal ervaring maken.

  Spelers die geblesseerd (kunnen) raken in de eerste minuten, verdedigers die na een late tackle in botsing komen met een medespeler/keeper en geblesseerd het veld af moeten. De interactie van de officials met de spelers, het gedrag van bepaalde spelers bij bepaalde acties maakt het geheel erg levendig en geloofwaardig.
  In ieder geval veel dingen die de potten onvoorspelbaar en dynamisch maakten. :thumbs:

  Echter aan de gameplay van PES 2018 kan het niet tippen! <3
   
 2. Wayne Rooney

  Wayne Rooney everton fc

  Berichten:
  403
  Leuk Bevonden:
  5
  Heeft iemand een link van een recente OF voor de PS4? Liefste gratis.
  Cheers
   
 3. Niels_x360

  Niels_x360 Active Member

  Berichten:
  650
  Leuk Bevonden:
  100
  Wayne Rooney vindt dit leuk.
 4. Wayne Rooney

  Wayne Rooney everton fc

  Berichten:
  403
  Leuk Bevonden:
  5
  Super, ook voor jou en de rest fijne dagen!
   
 5. HanTerp

  HanTerp Active Member

  Berichten:
  5.032
  Leuk Bevonden:
  75
  Ja, prettige feestdagen toegewenst. :)
   
 6. Scorp2111

  Scorp2111 Wisconsin, USA

  Berichten:
  628
  Leuk Bevonden:
  161
  Pesuniverse V3 laat ook lang op zich wachten..
   
 7. Yi-Long

  Yi-Long ...the little dragon

  Berichten:
  4.753
  Leuk Bevonden:
  295
  Ik neem aan tot na de huidige transfer-periode...
   
 8. pesxbox

  pesxbox Member

  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  4

  Ik snap je punt maar voor mij blijft FIFA toch het beste en meest innovatieve voetbal game tot zo ver, PES doet zijn best maar FIFA is gewoon net dat tikkeltje aangenamer om te spelen denk ik :)
   
 9. HanTerp

  HanTerp Active Member

  Berichten:
  5.032
  Leuk Bevonden:
  75
  Waarom? Zo een opmerking roept natuurlijk om een genuanceerde uitleg ;)
   
 10. 360man

  360man Active Member

  Berichten:
  1.518
  Leuk Bevonden:
  15
  FIFA komt wel steeds met kleine vernieuwingen, die wil ik niet innovatief noemen. Maar wat dat betreft lopen ze voor op PES vind ik. Terwijl dit altijd andersom is geweest.
  Sinds dit deel zie ik wel voorruitgang bij pes, maar het gaat iets te langzaam.
  Ik blijf erbij als ze de ball fysics aanpassen, zodat de bal wat zwaarder is en niet lijkt alsof hij zweeft als een lichte ballon dan wordt de game weer geweldig.
   
 11. Yi-Long

  Yi-Long ...the little dragon

  Berichten:
  4.753
  Leuk Bevonden:
  295
  Sinds anderhalve week FIFA18, en laatste dagen een beetje gespeeld, maar kan er niet echt inkomen, qua gameplay. Vond de demo wel prima, maar heb nu wat moeite met het niveau op 'professional', en qua schieten voelt het gewoon een beetje 'off'... Weet niet goed wat het is. Bij PES voel ik gewoon meer controle over alles dat ik doe, en bij FIFA helaas niet echt. Zal ongetwijfeld ook met gewenning te maken hebben, maar goed, is lastig, dat switchen steeds tussen 2 games, vooral als ik de ene gewoon lekkerder vind spelen...
   
 12. 360man

  360man Active Member

  Berichten:
  1.518
  Leuk Bevonden:
  15
  FIFA heeft voor mij nooit die feeling gehad. Kan nooit echt de vinger erop leggen wat het dan is. PES had die feeling altijd wel, maar sinds de laatste jaren hebben ze naar mijn mening juist die FIFA feeling (gedeeltelijk) overgenomen, waardoor ik ook niet meer in PES kan komen.
  De dalende verkoopcijfers laten toch wel zien dat ze iets verkeerd aan het doen zijn.
   
 13. Jows

  Jows Active Member XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.851
  Leuk Bevonden:
  102
  Kan mij niet langzaam genoeg gaan. Dat is realisme. Wat mij betreft mag het allemaal wat compacter op het veld (lengte), waardoor je echt de ruimte moet gaan zoeken en je met een versnelling echt voor gevaar kan zorgen.

  Ook zou ik graag zien dat sprinten in balbezit d.m.v. een tap en een richting gaat. Dat je daarmee de bal even naar voren/opzij tikt en erachter aan kunt rennen (weet dat dat nu ook kan, maar mensen houden nu veel te veel de sprintkop ingedrukt. Als je de sprintknop ingedrukt houdt kom je prima naar voren). Met tappen moet je timen.

  En die rails heh... dan kun je pas echt gaan ballen ;)
   
  Zumpelvelder vindt dit leuk.
 14. Niels_x360

  Niels_x360 Active Member

  Berichten:
  650
  Leuk Bevonden:
  100
  ben opzoek naar een leuke club voor een nieuwe ML alleen welke club hmmm xd
   
 15. HanTerp

  HanTerp Active Member

  Berichten:
  5.032
  Leuk Bevonden:
  75
  Neem een Zuid-Amerikaans team, bijvoorbeeld River PLate, die hebben ook echte licenties.
   
 16. Yi-Long

  Yi-Long ...the little dragon

  Berichten:
  4.753
  Leuk Bevonden:
  295
  Je kunt een Monaco nemen, ivm jonge talenten. Heb zelf gewoon Arsenal gepakt, daar de spelers eruit geflikkerd waar ik niets aan heb (vrijwel iedereen), en daarna prima spelers terug gekocht, dus heb een aardig jong sterrenelftal (Martial, Rashford, Mo Salah, Kluivert, Pogba, etcetc...)

  Enige kutte is dat je na een paar jaar flink greedy spelers hebt, en dan heb je er qua training flink in geinvesteerd, en dan willen ze salarisverhoging van +20 miljoen ofzo.
   
 17. Niels_x360

  Niels_x360 Active Member

  Berichten:
  650
  Leuk Bevonden:
  100
  Ik vind ML geweldig om te beginnen maar na verloop van tijd gaat t vervelend xd
   
 18. pesxbox

  pesxbox Member

  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  4
  Bayern Leverkussen
   
 19. zino

  zino Active Member

  Berichten:
  199
  Leuk Bevonden:
  3
  Ik twijfel om me een ps4 te halen(ik weet het,verkeerd forum) maar ik speel enkel PES. Heb PES hespeeld op ps3 tot 2016 en zou nu weer willen starten. Is het echt de moeite? Ik speel altijd Master League.

  Waar ik me vroeger enorm aan ergerde was dat overdreven scripted gedoe. Als je een tegendoelpunt moest slikken zou dat ook gebeuren. Je mocht doen wat je wilde ,er vloog er één binnen. Ik weet dat een game altijd wat scripted is maar het moet niet te veel opvallen ook vind ik...

  De keepers en scheids? Hoe is het daarmee gesteld? Worden er al fouten gemaakt door de CPU en worden die bestraft?

  Waar ik me ook aan ergerde was dat de CPU zijn opstelling niet aanpaste als ze voorkwamen of op achterstand kwamen.Ik ben ook nog van het PES 5-6 tijdperk en herinner me nog hoe zalig je kon counteren als je een voorsprong had de laatste 20min. Of hoe ze achteruit kropen om hun voorsprong te verdedigen en je moest drukken om toch te kunnen scoren.

  Waar ik me ook graag mee bezig hield was het edit gedeelte. Option file's inpassen, stadions bewerken,clubliederen invoeren... Is dit nog mogelijk en is en PS4 500MB voldoende?

  Of dan toch FIFA al lag die gameplay me voor geen meter vroeger
   
 20. Mallakai

  Mallakai Active Member

  Berichten:
  4.452
  Leuk Bevonden:
  1.570
  De Master League is een leuk iets, maar ook behoorlijk onrealistisch met transfers bijvoorbeeld, je ziet de gekste onwerkelijke transfers voorbij komen, mocht je je daar niet storen dan is het prima te doen.
  Echter waar het vroeger het huzarenstukje was van PES is dit gewoon de laatste jaren naar de achterkant gestoten, er is weinig veranderd en ik denk eerlijk gezegd dat ze in de toekomst hier meer geen moer aan doen, Myclub etc krijgen voorrang.

  Dat zit er gewoon in, je merkt het gewoon dat als er een tegendoelpunt moet komen dat er van alles fout gaat, dus hier hoef je geen zorgen over te maken, dit zit er ook nog in.

  Keeper is okay, maakt nog altijd gigantische blunders, (uiteraard gebeurt dit ook in het echt) maar soms bij topkeepers heb ik zwaar mijn twijfels.
  Scheidsrechters vind ik nog altijd een drama, fluit vaak niet, en soms ineens weer wel terwijl er niets aan de hand is, zou met een patch opgelost zijn (?) niets van gemerkt of die patch moet er nog komen.

  Hier is er wel verandering in gekomen, je merkt wel dat de tegenstander ook wel aanpast aan hoe je speelt en wat de stand + tijd is.


  500mb is lastig, maar met 500gb red je het prima, de option files is een van de pluspunten van PES en daarin kun je absoluut je gang gaan.
   
  zino vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina