1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[PC] SimCity

Discussie in 'Games' gestart door PBateman, 29 feb 2012.

  1. Brocade

    Brocade Active Member

    Berichten:
    1.072
    Leuk Bevonden:
    38
    [​IMG]

    Eindelijk een klein maar goedlopende stad :)
     
  2. Peter_Aragorn

    Peter_Aragorn Peter AragornNL

    Berichten:
    4.793
    Leuk Bevonden:
    1
    Nee. Maar ik kan nooit op die server zelfs. Staat bij mij op VOL...

    [​IMG]
     
  3. NuclearGoat

    NuclearGoat PSN: Acrillic

    Berichten:
    3.465
    Leuk Bevonden:
    632
    Raar, ik log nu in en hoef niet eens te wachten 8). Kan meteen op play drukken.
     
  4. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    17.492
    Leuk Bevonden:
    2.929
    Ik kon er zonet gewoon in, zonder wachttijden zelfs :+

    Heb even een begin van mijn stadje gemaakt, nu weer even met een ander stadje bezig. Heb heel wat dingen moeten uitschakelen :mad:
     
  5. VanDen

    VanDen Denvan

    Berichten:
    1.970
    Leuk Bevonden:
    28
    Hmm wat hebben ze dan veranderd. Ik log net in zonder wachttijd op Europa West 3.
     
  6. Peter_Aragorn

    Peter_Aragorn Peter AragornNL

    Berichten:
    4.793
    Leuk Bevonden:
    1
    Hoe kan dat dan?!
     
  7. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    17.492
    Leuk Bevonden:
    2.929
  8. Peter_Aragorn

    Peter_Aragorn Peter AragornNL

    Berichten:
    4.793
    Leuk Bevonden:
    1
    Ik wil ook op XBW :+
     
  9. McSparkle

    McSparkle Gamertag: Epiloque NL

    Berichten:
    6.830
    Leuk Bevonden:
    1.028
    Ik begrijp dat je met parken de land waarde kan verhogen voor de woonwijken, maar hoe kan ik dit doen voor commerciële gebieden en de industrie?

    (Dus, hoe krijg ik $$ commercie en industrie?)
     
  10. NuclearGoat

    NuclearGoat PSN: Acrillic

    Berichten:
    3.465
    Leuk Bevonden:
    632
    Mijn stad nu:

    [​IMG]
     
    Laatst bewerkt: 10 mrt 2013
  11. Rigest

    Rigest Active Member

    Berichten:
    2.373
    Leuk Bevonden:
    23
    Ik game eigenlijk nooit op de pc, maar wil deze wel even proberen. Weet alleen niet of mijn laptop het trekt. Ik heb een Intel Pentium p6200, 8 gig werkgeheugen. Ik heb volgens mij niet zo'n goede videokaart, want hij trok DayZ eigenlijk heel slecht (terwijl het een redelijk nieuwe laptop is). Heb al naar de requirements gekeken, maar snap niet echt of ik er aan voldoe om eerlijk te zijn :+
     
  12. NuclearGoat

    NuclearGoat PSN: Acrillic

    Berichten:
    3.465
    Leuk Bevonden:
    632
    Ik denk het wel, ik speel hem op mijn MacBook 13 inch uit mid 2010. Die heeft maar 4gb werkgeheugen, intel core duo 2.4ghz en een Geforce 320M 256mb. Als je de lightning en shadows uit zet is die prima te spelen bij mij :).
     
  13. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.900
    Leuk Bevonden:
    529
    Damn! Hoe krijgen jullie al die hoogbouw?!
     
  14. PyamaManNL

    PyamaManNL Active Member

    Berichten:
    560
    Leuk Bevonden:
    0
    Hoe draai je hem dan op je mac? Die versie komt toch pas later?
     
  15. NuclearGoat

    NuclearGoat PSN: Acrillic

    Berichten:
    3.465
    Leuk Bevonden:
    632
    Bootcamp ;).

    Op een gegeven moment valt er toch niks meer aan je stad te doen? Alles is hoogbouw, heb een processor factory, trade depot, trade HQ etc.
     
    Laatst bewerkt: 10 mrt 2013
  16. RemcoM

    RemcoM EMOTIONAL KUSH SHAWTY

    Berichten:
    4.175
    Leuk Bevonden:
    1.420
  17. McSparkle

    McSparkle Gamertag: Epiloque NL

    Berichten:
    6.830
    Leuk Bevonden:
    1.028
    Godver nou al de 4e keer. Na 2 uur spelen stort m'n hele stad in. Ik plemp alles vol met parken en krijg allemaal villa's, maar de winkels etc. blijven leeg. Alle wegen ook al een upgrade gegeven. Ben nu in 30 minuten van 15000 inwoners naar 5000 terug gegaan.

    Wtf doe ik fout :confused: De lol is er zo snel vanaf als je elke keer opnieuw kan beginnen...

    /Edit: Nu loopt mijn inkomen ook nog eens terug van 10.000 naar 3000 per uur. :mad:

    Ok... Nu massale leegstand. Duidelijk geen game voor mij dit. Snap er geen hol van.
     
    Laatst bewerkt: 10 mrt 2013
  18. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    17.492
    Leuk Bevonden:
    2.929
    Ik schommel nu tussen 75.000 en 125.000 inwoners, moet echt even bezuinigen, dit loopt uit de hand :+

    Even in die specialisaties verdiepen.
     
  19. Peter_Aragorn

    Peter_Aragorn Peter AragornNL

    Berichten:
    4.793
    Leuk Bevonden:
    1
    Ik ben er ook echt nog ongelofelijk ruk in...

    Wisten jullie dit al btw?
     
    Laatst bewerkt: 10 mrt 2013
  20. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    17.492
    Leuk Bevonden:
    2.929
    Jep, al eerder gemeld :+
     

Deel Deze Pagina