Versus Gaming zoekt leden!

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door Versus DeadLock, 2 dec 2011.

 1. Sky Hawk

  Sky Hawk Sky W4rrior

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Versus,

  Fifa, Max Payne 3, Battlefield 3...
  Qua games zitten we al wel op 1 lijn.

  Ik zoek nog een leuke clan en jullie post zag er wel interessant uit.
  Maar ik heb nog wel een paar vragen voor jullie.

  Wat is de gemiddelde leeftijd ongeveer?
  Ik ben zelf 25 jaar. Met alle respect naar de wat jongere gamers, maar als iedereen 12 is dan gaat het toch vaak mis met de communicatie.

  Zijn dit alle games die jullie spelen? Komen er in de toekomst ook nog andere games bij?
  Ghost recon is een heel goed spel en perfect voor clans. (denk ik) Doen jullie hier nog iets mee? En binnenkort komt splintercell black list. Die heeft ook een online modus die waarschijnlijk heel gaaf is om met een paar mensen van een clan te spelen.
  Dus in hoeverre staan jullie open voor nieuwe games?

  Leggen jullie de nadruk op serieus met een vlaag humor en kletsebetsen, of leggen jullie de nadruk op heeel veel kletsen en een beetje serieus spelen?
  Hoewel ik zelf ook wel van een lolletje hou, ben ik ook erg competief...
  En als jullie serieus gamen, betekent dat ook tactiek! jammie!


  Zouden jullie mij hiervoor kunnen mailen of een berichtje via de 360?


  Groeten,
  Sky W4rrior
   
 2. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo Sky Hawk,

  Bedankt voor je interesse in Versus Gaming. Ik zal je vragen hieronder even beantwoorden.

  De gemiddelde leeftijd van onze leden ligt tussen de 14 en 24 jaar. Leden met een hoge stem hebben we niet echt.

  We spelen de laatste tijd vooral Battlefield 3, FIFA 13 en GTA IV. Uiteraard is er ook ruimte voor de andere games zoals Max Payne 3 (deze worden wel minder gespeeld). Ik moet wel eerlijk zeggen dat we wel een clan zijn die zich vooral focust op de voor de hand liggende games zoals Battlefield en Call of Duty. In de toekomst komen er zeker weer nieuwe spellen bij. Welke dit precies zijn durf ik nog niet te zeggen (gezien de next-gen consoles). Maar je kan de nieuwe Call of Duty, Battlefield en uiteraard GTA verwachten.

  Leden kunnen uiteraard ook zelf spellen voorleggen als clan games. Met de Ghost Recon serie ben ik zelf (en naar mijn weten veel leden in onze clan) niet echt bekend mee. Maar als hier interesse voor is zouden we het uiteraard een kans kunnen geven.

  Bij Versus Gaming houden we ons vooral bezig met het plezier tijdens het gamen. Dus hoe je speelt (serieus/niet serieus) laten we eigenlijk aan de leden zelf over. Maar meestal is het bij ons afhankelijk van het spel. Battlefield 3 wordt bijvoorbeeld serieuze gespeeld met meer communicatie en tactiek dan bijvoorbeeld GTA IV.

  Hopelijk heb ik je vragen goed beantwoord. Uiteraard zijn verdere vragen welkom. :)

  Tevens is onze website vandaag erg slecht bereikbaar vanwege een storing op de server. Hopelijk is dit morgen verholpen.

  Versus DeadLock
   
  Laatst bewerkt: 17 jun 2013
 3. JvSpaendonk

  JvSpaendonk Member

  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  0
  Is het competitief gamen nog steeds in of is dat al minder geworden op de Xbox 360?

  En als dit er zou zijn waarom gaan jullie die kant dan niet op?

  - goede site
  - mooie presentaties

  Heb net even terug gelezen en zie dat jullie arena's gaan maken maar is het niet leuker om ergens voor te spelen dan om punten?
  Jullie zouden veel meer kunnen. Het is nu alleen even afwachten op de Xbox one maar misschien dat jullie je daar dan op kunnen gaan richten?
  Zijn er trouwens nog wel clans die dit doen eSports etc, of is dit er niet meer?

  Hoor het graag,,
   
  Laatst bewerkt: 24 jun 2013
 4. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Bedankt voor je reactie. :)

  Er zullen uiteraard nog vele clans/teams zijn die competitief spelen. Wij zijn er sinds 2010/2011 mee gestopt omdat onze interesses in het competitief gamen verdwenen waren.

  Als je het topic verder terug leest zie je dat we het begin 2012 nogmaals opnieuw hebben geprobeerd. We hadden de clan opgesplitst in twee kanten: community (fun) en competitief. Helaas was dat geen succes en hebben we een paar maanden later besloten de competitieve kant stopt te zetten. De reden hiervoor was dat onze interesses totaal niet op dat gebied liggen en de meeste competitieve leden alleen voor de naam/organisatie spelen en wat er verder binnen die organisatie gebeurd of mogelijk is interesseert ze niet ( bijvoorbeeld clan evenementen waarbij onze ex-competitieve leden nooit aanwezig waren). En omdat wij toch wel willen dat onze leden zich bezighouden met de mogelijkheden (Versus Features) zoals evenementen hadden wij geen reden om er mee door te gaan.

  Sinds dien hebben we het eigenlijk nooit meer gehad over een competitieve kant o.i.d. We zijn het dus voorlopig niet van plan mede omdat onze huidige leden er totaal geen interesse in hebben. Maar misschien dat als we over een tijdje overschakelen naar de Xbox One dat we weer zoiets zullen proberen.

  Competitieve clans zijn er al genoeg. Wij proberen juist een unieke community clan te zijn met mogelijkheden die je niet overal ziet.

  Die Arena's waar je het over had was een nieuwe Versus Feature voor onze multi-gaming community. Maar die community hebben we tijdelijk op pauze gezet vanwege de nieuwe Xbox en dus is dat idee nog niet van toepassing. Uiteraard wordt die later ingevoerd zoals de meeste ideeën van de vorige drie/twee pagina's.

  Nogmaals bedankt voor je reactie. :)
   
 5. JvSpaendonk

  JvSpaendonk Member

  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  0
  Oke dat is duidelijk maar misschien dat je kunt gaan splitsen straks tussen competitieve gamers en fun gamers om toch een beetje actief te zijn op dat gebied zodra de Xbox one er is?
   
 6. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Dat zouden we inderdaad kunnen gaan proberen. Er komen straks weer veel nieuwe spellen uit die goed competitief gespeeld kunnen worden. Dus misschien is er een kans dat we het opnieuw gaan proberen.

  Tevens stappen we als clan niet direct over naar de nieuwe Xbox. We blijven tot ongeveer het einde van het jaar actief op de Xbox 360 gezien we eerst goed gebruik willen maken van de mogelijkheden op Grand Theft Auto V die in september uitkomt. :)
   
 7. JvSpaendonk

  JvSpaendonk Member

  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  0
  Oke dat is slim maar hebben jullie verder nog andere plannen in de clan wat zouden jullie in nog meer willen als clan?
   
 8. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Om dit moment zijn we tevreden. We willen het met de clan voor nu rustig aan doen. Wel willen we vele nieuwe leden krijgen dus nieuwe aanmeldingen zijn meer dan welkom.

  Straks met de nieuwe Xbox lanceren wij (niet direct) onze multi-gaming community en komt de clan ernaast.
   
 9. JvSpaendonk

  JvSpaendonk Member

  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  0
  Succes ,heb jullie bericht gestuurd op de site.

  Ben wel geintresseerd om jullie verder te helpen met de clan alleen ben ik al wel even er uit geweest maar als jullie me erbij willen helpen zou ik mijn kennis met jullie wel willen delen en er samen iets leuks van maken. Zag namelijk dat jullie opzoek waren naar een manager en wil me graag beschikbaar stellen.

  Als je interesse hebt stuur even een mailtje naar jvspaendonk@live.nl
  Dan hoor ik het graag!
   
  Laatst bewerkt: 25 jun 2013
 10. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Nu de zomervakantie bijna voorbij is beginnen we aan een nieuwe periode. Er is inmiddels al een clan update (van augustus) doorgevoerd die een aantal veranderingen omtrent de clan met zich mee heeft gebracht.

  We zijn dringend opzoek naar actieve gamers die straks erg actief worden op Grand Theft Auto V. Versus Gaming zal namelijk een eigen role-play thema hebben waarmee (bijna) al onze Versus Features verboden staan.

  Ben jij dus geïnteresseerd in een clan die zich actief bezig gaat houden met GTA V, dan kan je jezelf nu alvast aanmelden (aanmeldingen worden vanaf 1 augustus behandeld).

  Met vriendelijke groet,
   
 11. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  De hoofdpost is zojuist aangepast met (nieuwe) informatie.

  Versus Gaming legt de komende periode de focus op Grand Theft Auto V. Ga jij dit spel halen en ben je nog opzoek naar een clan? Twijfel dan niet een neem een kijkje bij Versus Gaming.

  Met ons unieke role-play thema die wij vanaf 1 oktober zullen hanteren op Grand Theft Auto Online hebben wij voor ieder wat wils! :)
   
 12. JJNL77

  JJNL77 Let's have fun

  Berichten:
  761
  Leuk Bevonden:
  12
  Moet je voor uwe gamer tag echt versus hebben?
   
 13. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  We hebben al een heel tijdje geen update omtrent onze clan gegeven, vandaar dit berichtje.

  Allereerst zijn we nog altijd opzoek naar actieve, gezellige en gemotiveerde GTA Online spelers die onze clan kunnen versterken. Zoek jij nog een clan voor GTA Online, neem dan even een kijkje op onze website of meld je direct aan!

  Nu de Xbox One steeds dichterbij komt in Nederland en België hebben we al het een en andere moeten bespreken en beslissen binnen de crew van de clan. Wat zouden we gaan doen met de clan als de next-gen er inmiddels is?

  We hebben dit aan de leden gevraagd met behulp van een enquête. En om eventuele nieuwe leden die we vanaf XWB werven ook op de hoogte te brengen plaats ik hieronder even een update met de beslissingen die gemaakt zijn omtrent onze clan en de Xbox One.

  Overgangsfase
  We geven alle huidige clan leden de mogelijkheid om binnen twee maanden de beslissing te maken om over te stappen naar de Xbox One. Omdat vele nog niet zeker wisten of ze een nieuwe console zouden gaan kopen hebben we dit besluit genomen. Zo kunnen ze die twee maanden dus even alles uitzoeken over de Xbox One om hem eventueel alsnog te gaan kopen.

  Dat betekend dat we die twee maanden zowel de Xbox 360 als de Xbox One gaan ondersteunen (voornamelijk met evenementen).

  De leden die achteraf besluiten niet over te stappen naar de Xbox One zullen helaas de clan moeten verlaten aangezien we nadat de twee maanden zijn verlopen het Xbox 360-gedeelte compleet laten vallen. De leden die wel overstappen maar dat niet direct (binnen twee maanden) kunnen bijvoorbeeld vanwege de kosten, daarvan zal het lidmaatschap op ''afwezig'' gezet worden. Zodra ze de Xbox One hebben zijn ze alsnog clanlid.

  Team-play
  We hebben gevraagd aan de leden wat ze ervan zouden vinden als we team-play centraal gaan zetten binnen de clan. Dit wilt zeggen dat wij zoveel mogelijk Versus Features (de clan mogelijkheden zoals evenementen) in het teken van samenspelen als een team zetten. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld vriendschappelijke clanmatches spelen tegen andere clans. We zijn het hele team-play binnen onze clan nu al druk aan het uitwerken.

  Clan games
  We hebben de leden laten stemmen op alle Xbox One games die ze eventueel als clan games zouden willen zien. De onderstaande games zullen vanaf dag 1 of vanaf de release van het spel ondersteund worden binnen de clan:
  • Call of Duty Ghosts
  • Battlefield 4
  • FIFA 14
  • Minecraft
  • Eventueel GTA V mocht deze alsnog een next-gen release krijgen
  Uiteraard worden hier in de loop van tijd andere clan games aan toegevoegd wanneer ze in de smaak vallen bij onze leden.

  Website
  De website zal ook een update ondergaan en we zijn inmiddels al bezig met het schetsen van een nieuw design. Waarschijnlijk wordt er ergens in januari een start gemaakt aan het aanpassen van onze huidige website.

  ----

  Tot zover een kleine update omtrent Versus Gaming. We willen nog wel even mededelen dat we tot de release van de Xbox One een GTA Online clan blijven.

  Met vriendelijke groet,
  Versus DeadLock
   
 14. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Versus Gaming is nog altijd opzoek naar leuke, gezellige en actieve nieuwe leden. Heb jij interesse om lid te zijn van een hechte clan? Neem dan een kijkje op onze website.

  Sinds deze week hebben wij voor de liefhebbers ook weer Call of Duty challenges online geplaatst die je uiteraard kunt voltooien voor VSXP en Awards. Een voorbeeldje staat hieronder. Ook voor GTA Online en Battlefield 4 hebben wij zelfgemaakte challenges klaar staan.

  Tot snel! :b:

  [​IMG]
   
 15. cpt.dave

  cpt.dave Crew Lid

  Berichten:
  41
  Leuk Bevonden:
  0
 16. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  [​IMG]

  Volgende maand is het dan zover, de release van de Xbox One!

  Wij als multi-gaming clan kunnen haast niet wachten om over te stappen op deze nieuwe console. Voor ons zal het een nieuwe uitdaging worden om door te blijven groeien op deze next-gen console.

  De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het verbeteren van onze clan. Zowel op het gebied van de organisatie, onze Versus Features en onze website. Onze checklist is bijna afgewerkt en dat wilt zeggen dat wij bijna helemaal klaar zijn voor de Xbox One. Het is nog enkel de puntjes op de i zetten.

  Onze website is grotendeels al voorzien van nieuwe informatie. Ook onze hoofdpost van dit topic is al voorzien van informatie. Lees alles gerust even door. Zeer binnenkort zullen wij een laatste Xbox One clan preview online plaatsen om iedereen op de hoogte te brengen van alle updates omtrent onze clan.

  Versus Gaming zal straks twee doelgroepen ondersteunen:
  - Casual gamers
  - Competitieve gamers

  De twee bovenstaande factoren zijn zo goed mogelijk verwerkt in onze Versus Features zodat er voor ieder wat wils is.

  De afgelopen maanden is ons aanmeldforum gesloten geweest. Maar vanaf september gaan wij weer opzoek naar leuke, gezellige en gemotiveerde Xbox One leden. Heb jij dan interesse, aarzel dan niet om jezelf aan te melden voor onze clan. We zullen ook opzoek gaan naar leden die geïnteresseerd zijn om een taak uit te voeren binnen de clan, bijvoorbeeld recruiter en game redacteur.

  Vragen en suggesties voor onze clan zijn uiteraard van harte welkom! :)
   
  Laatst bewerkt: 8 aug 2014
 17. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Wij hebben gisteren onze tweede Xbox One clan preview online geplaatst. Hierin staan allerlei clan updates die van toepassing zullen zijn op de Xbox One.

  Mochten er mensen zijn die interesse hebben: lees hier het artikel. :)
   
 18. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Over 4 dagen lanceren wij onze Xbox One clan!

  Op 5 september gaat ons aanmeldforum weer open en zijn wij dringend opzoek naar gezellige gamers die lid willen zijn van een clan die het anders aanpakt dan de meeste clans.

  [​IMG]
   
 19. B Tender

  B Tender Robot Unicorn

  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  1.405
  Hmm, iets om in de gaten te houden! :)
   
  Versus DeadLock vindt dit leuk.
 20. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt: 29 apr 2015

Deel Deze Pagina