Versus Gaming zoekt leden!

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door Versus DeadLock, 2 dec 2011.

 1. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Battlefield 1 is nu een weekje uit en onze clan is dringend opzoek naar nieuwe gemotiveerde leden die met ons op het slagveld willen vechten. Zoek jij nog een actieve clan met extra features naast het ''gewoon'' gamen? Neem dan een kijkje bij Versus Gaming. :)

  www.versusgaming.nl
   
 2. Stoempfel

  Stoempfel @Dyonko

  Berichten:
  404
  Leuk Bevonden:
  128
  Een recruiter, verplichtingen, verboden en een proeftijd van twee weken? Je neemt jezelf wel heel serieus.
   
 3. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Ja, wij pakken het serieus aan. Een recruiter is gewoon iemand die voor ons leden zoekt, meer niet. Daarnaast vallen onze verplichtingen en verboden wel mee en het lijkt me logisch dan een clan zoiets heeft om alles goed te kunnen regelen. ;)
   
 4. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Al een tijdje geen updates meer gepost. :)

  Gebruikers die ons topic al vaker hebben gelezen zullen vast weten dat onze clan jarenlang gebruik heeft gemaakt van community features zoals een XP-systeem, dagelijkse events en uitdagende challenges. Deze week is er besloten om deze community features aan te kant te zetten omdat onze leden minder geïnteresseerd waren in deze mogelijkheden, maar dit wel onwijs veel tijd en energie kost om te organiseren. Versus Gaming zal over een tijdje teruggaan naar de basis: Samen gezellig online gamen. En dat is iets wat onze leden nog dagelijks doen op verschillende games.

  Zeer binnenkort zal onze website een complete make-over krijgen en vanaf dan is aanmelden weer mogelijk. Ben jij dus opzoek naar een actieve groep gamers die actief zijn op verschillende games? Neem binnenkort dan een kijkje op onze website!
   
 5. Hadouken001

  Hadouken001 New Member

  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  zijn jullie nog steeds actief?
   
 6. Versus DeadLock

  Versus DeadLock Versus Gaming

  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  0
  Hey Hadouken001 :)

  Onze clan is nog steeds actief. We hebben een vaste groep gamers die nog dagelijks met elkaar spelen, voornamelijk Rainbow Six Siege. Echter zijn we op dit moment bezig onze website te vernieuwen en is het aanmelden daarom tijdelijk niet mogelijk. Je kan ons wel altijd toevoegen. Neem een kijkje in onze Xbox Club om onze gamertags te bekijken en misschien zien we je online! :) https://account.xbox.com/nl-NL/clubs/profile?clubid=3379852125799954
   

Deel Deze Pagina