Voeg eenvoudig Xbox friends toe die dezelfde games spelen!

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door Sloober, 27 sep 2013.

 1. Sloober

  Sloober Active Member

  Berichten:
  2.312
  Leuk Bevonden:
  16
  Mooie timing! Toevallig ben ik daar de laatste tijd druk mee bezig :)

  Ik heb om te testen de mensen uit dit topic al toegevoegd. Met de nieuwe pagina maakt het niet uit of je een xbox one of 360 hebt. Een voorbeeldje kun je zien op http://sloeser.nl/projecten/xbwone/ Bovenaan zie je per console welke games het meeste gespeeld werden in de afgelopen maand, en onderin staat per game wie ze speelt. Deze data wordt dagelijks opnieuw ververst.

  De uiteindelijke pagina komt er natuurlijk heel anders uit te zien, dit is puur rauwe data.. Hoop over een paar weekjes een wat nuttigere page te kunnen laten zien! :)
   
  Laatst bewerkt: 14 aug 2014
 2. Sloober

  Sloober Active Member

  Berichten:
  2.312
  Leuk Bevonden:
  16
  Ik zag dat een paar mensen met een xbox one zich op de oude pagina hadden aangemeld, deze is alleen voor xbox360, de nieuwe pagina http://sloeser.nl/projecten/xbwone/ is voor beide consoles, hier kun je waarschijnlijk morgen je gamertag toevoegen.. De oude pagina komt hiermee te vervallen... Oh en sorry voor het lame design, is niet mijn sterkste punt, wordt later beter hopelijk :)
   
  Laatst bewerkt: 28 aug 2014
 3. Sloober

  Sloober Active Member

  Berichten:
  2.312
  Leuk Bevonden:
  16
  Vandaag weer wat verder gewerkt, je kunt nu zien welke games het meest gespeeld werden voor de afgelopen week, maand of altijd.
   

Deel Deze Pagina