1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Vragen over nieuwe pc en/of onderdelen [Deel 14]

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door Lenny-t, 17 jan 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Erwin van..

    Erwin van.. PSN: F1anatic

    Berichten:
    937
    Leuk Bevonden:
    6
    Zeker, laat mijn pc ook samenstellen bij Alternate, alleen een beetje jammer van de 3 weken levertijd!
     
  2. EUF-DUTCHJACKAL

    EUF-DUTCHJACKAL Active Member

    Berichten:
    660
    Leuk Bevonden:
    10
    Even een vraag,

    Ik ben een complete noob in het samenstellen van een goede gaming laptop. Ik wil graag battlefield 3 voluit kunnen draaien straks en moet voor mijn werk nog een nieuwe laptop hebben. Maar aan wat voor laptop moet ik dan gaan denken? Een groot scherm vind ik wel belangrijk maar voor de rest snap ik er helemaal niets van. Cijfertjes zeggen me namelijk helemaal niets. Iemand suggesties?

    Alvast bedankt,
     
  3. RemcoM

    RemcoM EMOTIONAL KUSH SHAWTY

    Berichten:
    4.196
    Leuk Bevonden:
    1.507
    Zoiets.
    Maar als je m echt voor het gamen koopt kun je beter een desktop kopen, want een laptop de BF3 vol kan draaien is er bijna niet.
     
    Laatst bewerkt: 9 okt 2011
  4. EUF-DUTCHJACKAL

    EUF-DUTCHJACKAL Active Member

    Berichten:
    660
    Leuk Bevonden:
    10
    Wil niet zo'n ding in m'n huiskamer ;) En moet er toch een gaan kopen ivm het werk dus 2 redenen voor deze keuze ;)

    Prijs van deze laptop valt wel mee! Had eerst ff naar alienware gekeken en wat is dat spul duur zeg.... Scheelt de helft!
     
    Laatst bewerkt: 9 okt 2011
  5. RemcoM

    RemcoM EMOTIONAL KUSH SHAWTY

    Berichten:
    4.196
    Leuk Bevonden:
    1.507
    Misschien dat je mn edit niet hebt gezien, maar als je bf3 voluit wil gaan draaien zul je toch echt veel meer kwijt zijn, en met een laptop zal dat heel moeilijk gaan worden.
     
  6. EUF-DUTCHJACKAL

    EUF-DUTCHJACKAL Active Member

    Berichten:
    660
    Leuk Bevonden:
    10
    Hmmm, maar het hoeft ook niet ultra te zijn, high settings zijn voor mij ook voldoende. Is dit dan wat voor mij? En is de grafische kaart het beste wat je kan krijgen, en zijn er al bijvoorbeeld tests met de grafische kaart met de beta?

    Krijg hier namelijk niets over gevonden....
     
  7. Lenny-t

    Lenny-t Melted Forest XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.445
    Leuk Bevonden:
    79
  8. EUF-DUTCHJACKAL

    EUF-DUTCHJACKAL Active Member

    Berichten:
    660
    Leuk Bevonden:
    10
  9. RedDevil_NL

    RedDevil_NL Ginger Kid

    Berichten:
    2.274
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb dit nu als PC:
    http://specs.tweak.to/16882

    Is alweer een tijdje oud dus veroudert.
    Nu draait hij de beta van BF3 wel, maar grafisch is het niet spectaculair te noemen. Wel beter dan op X360, maar m'n 8800GT trekt het echt niet meer.

    Vroeg ik me af, als ik nou een kleine upgrade wil uitvoeren.. Kan ik dan gewoon andere videokaart erin knallen (middelmaatje van die nieuwe Nvidia's), of heb ik dan ook gelijk meer RAM (zit nog op 2x 2GB DDR2) nodig?
     
  10. RemcoM

    RemcoM EMOTIONAL KUSH SHAWTY

    Berichten:
    4.196
    Leuk Bevonden:
    1.507
    4gb ram is genoeg, maar een nieuwe videokaart is wel slim.
    E: en als het mogelijk is upgraden naar windows 7 omdat dat minder van je pc vraagt tijdens het gamen.
     
    Laatst bewerkt: 9 okt 2011
  11. Lenny-t

    Lenny-t Melted Forest XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.445
    Leuk Bevonden:
    79
    Lol dezelfde hardware als ik heb :+
    Als je de 8800GT vervangt met een GTX560 kan je wel weer even vooruit.
     
  12. ShadoW_2k

    ShadoW_2k Active Member

    Berichten:
    918
    Leuk Bevonden:
    3
    wat vinden jullie van dit systeem?



    Behuizing : Cooler Master HAF X Geen Voeding, Zwart

    Voeding : Cooler Master Silent Pro Gold 800 Watt, 20+24 Pins

    Processor : Intel Core I7 2600K 3.40 GHz, Boxed, Incl. Videochip, Quad Core

    Processor Koeler : Scythe Mugen 2 Rev.B

    Moederbord : Asus P8Z68 DELUXE / Asus Maximus IV Extreme-Z (welke kan ik beter pakken ?)

    RAM-geheugen : Corsair Vengeance 16 GB, PC3-12800, 1600 MHz, 9, Non-ECC, Kit Of 4

    Videokaart : Asus GeForce GTX 590 3072 MB

    Harde schijf : Seagate Barracuda XT 2 TB, 7200 Rpm, 64 MB, Bulk

    Harde schijf 2 : Seagate Barracuda XT 3 TB, 7200 Rpm, 64 MB, Bulk

    Rewriter : LG BH10LS30 Super Multi Blue 10 X, 10 X, SATA, Bulk, Zwart

    Antivirus : Symantec Norton Internet Security 2011, 3 User(s), NL

    Besturingssysteem : Microsoft Windows 7 SP1 NL, Ultimate, OEM - Alleen Bij Nieuwe PC's, 64-Bit

    Assemblage : Salland Assemblage Desktop + 3 Jaar Garantie + Installatie Windows


    wat zou eigelijk beter zijn ?

    1x Nvidia GTX 590

    2x Nvidia GTX 580



    Hoor graag jullie mening !

    Gr Shadow ! :thumbs:
     
    Laatst bewerkt: 10 okt 2011
  13. Ic3DFire

    Ic3DFire Active Member

    Berichten:
    3.352
    Leuk Bevonden:
    170
    Goed dingetje, als je niks wil besparen, heb ik er niks op aan te merken! Kijkend naar die videokaart, is besparen geen optie voor die pc :+

    @Het mobo, veel overclockers pakken de Maximus, dus dat zou geen slechte keuze zijn. Maar ik heb me verder niet echt verdiept in dat moederbord, dus ik weet het niet.

    Ik zeg DOEN!
     
  14. RedDevil_NL

    RedDevil_NL Ginger Kid

    Berichten:
    2.274
    Leuk Bevonden:
    0
    Thx. Ja Windows 7 64bit heb ik al tijden erop, de info daar is beetje verouderd..
    Zal eens nadenken over zo'n nieuw kaartje dan :b:
     
  15. Peter_Aragorn

    Peter_Aragorn Peter AragornNL

    Berichten:
    4.793
    Leuk Bevonden:
    1
  16. Flix

    Flix Active Member

    Berichten:
    4.837
    Leuk Bevonden:
    2
    Lees vaak goede dingen over de maximus.
    Verder is een GTX590 een 2x 580.

    En ik zou beginnen met een SSD en één 3TB schijf. Je kan altijd nog extra schijven erbij doen.
    Met dit systeem is het zonde geen SSD te nemen.
    Zul je windows in ~14 sec opgestart hebben8)
     
  17. Pride

    Pride Active Member

    Berichten:
    4.162
    Leuk Bevonden:
    397
    weet niet of die W7 ultimate er standaard bij zit, anders als het goedkoper is kun je ook gewoon Home Premium pakken.
     
  18. Ic3DFire

    Ic3DFire Active Member

    Berichten:
    3.352
    Leuk Bevonden:
    170
    Ik denk niet dat het hem veel uitmaakt dat je Windows goedkoper kan krijgen :+. @ Wat Flix zei, zeker doen een ssd, daar had ik niet aan gedacht :9. Het is eigenlijk zonde om geen SSD in zo'n beest te drukken!
     
  19. Lenny-t

    Lenny-t Melted Forest XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.445
    Leuk Bevonden:
    79
    Waarom geen SSD van 120GB en 4x2TB schijven in Raid 1+0. Veilige opslag en nog snel ook. Als je toch geld aan het uitgeven bent :+
     
  20. Pegas

    Pegas XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    8.799
    Leuk Bevonden:
    22
    En de GTX 590 in SLI. En de SSD natuurlijk (ook) in Raid (1+)0. The faster the better!

    Al zou ik dan ook wel de anti-virus veranderen, want Norton zuigt :+.

    Maar even serieus, een SSD zou ik er inderdaad wel in gooien. Het hoort er gewoon bij in zo'n pc, andere reden is er eigenlijk.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina