Xbox Game Help/Cheats wordt vervangen door permanent wisselforum

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Matrix, 15 sep 2009.

 1. Matrix

  Matrix Semi-Définie Positive XBW.nl VIP

  Berichten:
  7.588
  Leuk Bevonden:
  1.208
  Het is al vaker ter sprake gekomen of het subforum Xbox Game Help / Cheats nog levensvatbaar is. Cheats zijn niet meer van deze tijd en zijn veel sneller te vinden op speciale websites. Daarnaast neemt het aantal threads voor hulp steeds verder af. Meer en meer mensen weten de centrale topics in het Games forum te vinden.
  Daarom hebben wij besloten om per vandaag het Xbox Game Help / Cheats forum te sluiten. Alle threads worden verplaatst naar het Games forum. Voortaan willen jullie verzoeken om vragen voor hulp te plaatsen in de desbetreffende centrale gamethread, die je kunt vinden in het daarvoor bestemde forum of met de [search]zoekfunctie[/search] (tip: zoek op titel).

  In plaats van het helpforum gaat vandaag het permanente wisselforum open. Hierin zal altijd een van de meest populaire games van het moment in de schijnwerper staan. De regels zijn zoals in elk wisselforum, zoals we die al eerder hebben gehad. Als het tijd is om te wisselen, worden alle threads verplaatst naar het Games forum en beginnen we opnieuw met een nieuwe game. :)

  De eerste game die de eer krijgt om het wisselforum te vullen is Halo 3: ODST. Je kunt het forum hier vinden.
   

Deel Deze Pagina