[XBOX360] Digitaalgras.nl - Right Team at the Right Time 2

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door D3M0 SoUnDz, 11 mrt 2014.

 1. D3M0 SoUnDz

  D3M0 SoUnDz Digittaalgras.nl de plek voor leuke toernooien

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  2
  [​IMG]


  Voetbal wordt vaak vergeleken met schaken, het is een spel waarbij je de zetten die je gaat doen moet aanpassen op wat de tegenstander zal gaan maken. Ga je aanvallend spelen, met het risico om in een val te lopen, of ga je juist verdedigend spelen met het risico dat je volledig wordt overlopen. Naast schaken willen we bij graag nog een ander spel linken aan dit toernooi; klaverjassen. Voor de leken:bij klaverjassen is 1 van de 4 'kleuren' troef. Dit betekend als je 1 van deze kaarten oplegt tegen een kaart die geen troef is, dat je altijd wint. Bij dit toernooi is het van belang dat je niet gelijk al je troeven speelt, maar je moet ook niet zorgen dat je het spel al verloren hebt en je al je troeven nog in je hand hebt.

  Concreter gezegd, we gaan RTatRT (Right Team at the Right Time) spelen. Dit is een toernooi waarbij elke speler een selectie heeft van verschillende teams, waarbij elk team uit een verschillende klasse komt. Zoals gebruikelijk op dit forum zal het toernooi worden gespeeld met landenteams, de selectie is verder naar onderen in deze post zichtbaar. Iedereen selecteert zijn favoriete teams, maar dit is nog maar het begin. Per tegenstander zal je moeten bepalen welk team je gebruikt, maar wees gewaarschuwd; als een team eenmaal is gebruikt mag je het team niet meer gebruiken. De persoon die thuis speelt heeft al het thuis-voordeel, dit is dan ook de reden dat we hebben besloten dat het thuis-team als eerste zijn team bekend moet maken, waarop de tegenstander zich op dat moment mag aanpassen. Hieronder zullen even kort de regels kort worden uitgelegd, verdere informatie zal later nog worden bekend gemaakt in een informatietopic.

  Algemene regels
  Pre-toernooi
  - De inschrijving staat vanaf nu open voor 16 spelers. Er zal een reservelijst komen, aangezien bij dit toernooi het erg van belang is dat alle wedstrijden worden gespeeld.
  - Een speler kiest 6 teams uit de 6 verschillende categorie├źn (teams mogen door meerdere spelers gekozen worden.). Vanaf de inschrijving kunnen deze gepm'd worden naar met onderwerpnaam 'RTatRT' naar D3M0 SoUnDz (om een pm op te stellen, klik hier). Eenmaal ingestuurd is de teamkeuze definitief en mag er niet meer gewisseld worden van teams.
  - Als de inschrijving vol is, zijn er nog 3 extra dagen om je teams de pm'en. Indien dit niet gebeurd is voor de deadline, zal de speler worden vervangen door iemand van de reservelijst.

  Tijdens het toernooi
  - De spelers worden door middel van loting verdeeld in 4 poule's van 4 spelers. De nummers 1 & 2 uit elke poule gaan door. De loting voor de K.O.-ronde hierna zal bepalen tegen wie je speelt (Nummers 1 kunnen ook tegen andere nummers 1 komen, en ook leden uit de poule kunnen weer tegen elkaar loten in de eerste ronde)
  - De poule-fase zal net als de K.O.-ronde enkelrondig zijn. Er zal worden geloot wie thuis/uit speelt.
  - Per K.O.-ronde zal er opnieuw geloot worden tegen wie er gespeeld zal worden. Dit om te voorkomen om al bewust teams te gebruiken met in het achterhoofd de volgende tegenstander.

  De medailles die te winnen zijn met dit toernooi:
  [​IMG]

  Schrijf je in nu in :http://www.digitaalgras.nl/forum/viewtopic.php?f=663&t=3256
   

Deel Deze Pagina