1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De Grote Voetbaldraad [Deel 33]

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door Siemenn, 15 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. FR-thaan

    FR-thaan Active Member

    Berichten:
    898
    Leuk Bevonden:
    2
    Wat een grap, Verthongen 2 wedstrijden, Immers 4....
     
  2. Lizza11

    Lizza11 Active Member

    Berichten:
    487
    Leuk Bevonden:
    0
  3. Viktortje

    Viktortje Rest in pieces!

    Berichten:
    3.576
    Leuk Bevonden:
    11
    Door deze post val jij niet meer serieus te nemen :lol:
    Je zegt serieus dat een jodenjacht niks met de tweede wereldoorlog te maken heeft :emo: en vergelijkt het met een boerenjacht terwijl er nooit een boerenjacht bestaan heeft. Ga je alsjeblieft in een hoekje zitten schamen. _0/
     
  4. XiroKe

    XiroKe <font color="orange"><b>XBW.nl VIP</b></font> XBW.nl VIP

    Berichten:
    3.070
    Leuk Bevonden:
    26
    Ik snap de verontwaardiging over de hoogte van de straf en de vergelijkingen die met Vertonghen worden gemaakt volstrekt niet. Het lijkt haast wel gespeelde domheid.

    Het is aannemelijk dat Immers met "joden" alleen Ajacieden heeft bedoeld, maar de teksten zijn zo dat ze refereren naar gebeurtenissen uit het verleden om ze extra kracht mee te geven. Kan iemand daadwerkelijk beweren dat teksten als "hamas" (ook gezongen, heb ik begrepen) en "jodenjacht" naar het luchtledige referen? Onzin. Zoals gezegd, niemand heeft het over een boerenjacht, dat zou nergens op slaan. Dat de beoogde doelgroep van de kwetsende teksten Ajacieden zijn, neemt niet weg dat Joden en weldenkende personen zich zouden storen aan die tekst.

    Naast die feiten, is er een lied gezongen dat eindigt op "k*nk*r Ajacieden". Dat alleen al is een veel ernstigere en grimmerige aantijging dan wat Vertonghen zong. Daarom begrijp ik ook niet waarom alles over de 'kwetsend voor Joden' boeg wordt gegooid, alsof het wel normaal is om dit soort teksten te scanderen. Al met al genoeg reden om een zwaardere straf te geven dan in de zaak Vertonghen, domweg om het een zwaarder vergrijp is geweest.
     
  5. Goiz

    Goiz XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    4.408
    Leuk Bevonden:
    38
    Closed
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina