De Grote Voetbaldraad [Deel 33]

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door Siemenn, 15 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. FR-thaan

  FR-thaan Active Member

  Berichten:
  898
  Leuk Bevonden:
  2
  Wat een grap, Verthongen 2 wedstrijden, Immers 4....
   
 2. Lizza11

  Lizza11 Active Member

  Berichten:
  487
  Leuk Bevonden:
  0
 3. Viktortje

  Viktortje Rest in pieces!

  Berichten:
  3.576
  Leuk Bevonden:
  8
  Door deze post val jij niet meer serieus te nemen :lol:
  Je zegt serieus dat een jodenjacht niks met de tweede wereldoorlog te maken heeft :emo: en vergelijkt het met een boerenjacht terwijl er nooit een boerenjacht bestaan heeft. Ga je alsjeblieft in een hoekje zitten schamen. _0/
   
 4. XiroKe

  XiroKe <font color="orange"><b>XBW.nl VIP</b></font> XBW.nl VIP

  Berichten:
  3.070
  Leuk Bevonden:
  26
  Ik snap de verontwaardiging over de hoogte van de straf en de vergelijkingen die met Vertonghen worden gemaakt volstrekt niet. Het lijkt haast wel gespeelde domheid.

  Het is aannemelijk dat Immers met "joden" alleen Ajacieden heeft bedoeld, maar de teksten zijn zo dat ze refereren naar gebeurtenissen uit het verleden om ze extra kracht mee te geven. Kan iemand daadwerkelijk beweren dat teksten als "hamas" (ook gezongen, heb ik begrepen) en "jodenjacht" naar het luchtledige referen? Onzin. Zoals gezegd, niemand heeft het over een boerenjacht, dat zou nergens op slaan. Dat de beoogde doelgroep van de kwetsende teksten Ajacieden zijn, neemt niet weg dat Joden en weldenkende personen zich zouden storen aan die tekst.

  Naast die feiten, is er een lied gezongen dat eindigt op "k*nk*r Ajacieden". Dat alleen al is een veel ernstigere en grimmerige aantijging dan wat Vertonghen zong. Daarom begrijp ik ook niet waarom alles over de 'kwetsend voor Joden' boeg wordt gegooid, alsof het wel normaal is om dit soort teksten te scanderen. Al met al genoeg reden om een zwaardere straf te geven dan in de zaak Vertonghen, domweg om het een zwaarder vergrijp is geweest.
   
 5. Goiz

  Goiz XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  4.408
  Leuk Bevonden:
  38
  Closed
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina