[Algemeen] Nieuws

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door *NERAZZURRI*, 13 apr 2011.

 1. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.691
  Leuk Bevonden:
  1.362
  ik ben immers niet degene die de inhoud ontwijkt.

  maar nogmaals: dit gekanker heb ik geen zin in dus adios
   
  Rampage vindt dit leuk.
 2. Rampage

  Rampage Active Member

  Berichten:
  8.280
  Leuk Bevonden:
  3.113

  Voor iemand die normaliter zichzelf nogal ingetogen uitdrukt door het chique gedeelte uit de van Dale aan te halen, flikker je nu behoorlijk door de mand. CTRL+C en CTRL+V werkte niet meer? Of had iemand op Facebook geen relaas meer staan wat je kon gebruiken?

  Heeft niks met inhoud ontwijken te maken maar met het respecteren van andermans mening. Iets wat jij klaarblijkelijk niet kan.
  Mensen geven hun mening, jij reageert door op met een poging deze mening onderuit te halen en te claimen dat het niet gebaseerd is op feiten. Lekker fair ook :)

  Maar, ciao!
   
  bulletproof010 vindt dit leuk.
 3. RaouLioo

  RaouLioo Active Member

  Berichten:
  2.863
  Leuk Bevonden:
  1.046
 4. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  11.064
  Leuk Bevonden:
  4.923
  Fair enough, ik was van mening dat ik iets probeer te vertellen dat het Westen verdeeld is als het gaat om vrijheid van meningsuiting: een politicus heeft klaarblijkelijk andere rechten dan een cartoonist en dat vind ik hypocriet.

  Vervolgens pak jij daar 1 regeltje uit, zegt dat ik alle Westerlingen op een superieur voetstuk zet en als ik dan die zin terugneem ben ik een clown die moet gaan fietsen en jij degene die op inhoud discussieert. Hopelijk begrijp je dat mensen daar dan ook over kunnen vallen.
   
  Jorrie, Kimi NL, bulletproof010 en 2 anderen vinden dit leuk.
 5. Dyonko

  Dyonko Duke

  Berichten:
  4.157
  Leuk Bevonden:
  3.425
  Er is maar 1 superieur ras en dat zijn de penguins. Vogels die eigenlijk niks kunnen en gewoon perfect functioneren. Kunnen westerlingen en moslims wat van leren. Proost.
   
  Scarlett, Matrix en AnubisNefer vinden dit leuk.
 6. MAD 1976

  MAD 1976 Useless info here...

  Berichten:
  8.834
  Leuk Bevonden:
  1.100
 7. L.A.

  L.A. Active Member

  Berichten:
  656
  Leuk Bevonden:
  4.870
  Holy crap! Je bent een weekendje weg en shit escaleert volledig uit de hand!
   
 8. Yellow 13

  Yellow 13 Tikkeltje teveel diversiteit XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.373
  Leuk Bevonden:
  2.494
  En nu draait het eens niet om een post van mij.
   
  Alexknl vindt dit leuk.
 9. Kevf

  Kevf Hardcore poster

  Berichten:
  16.896
  Leuk Bevonden:
  975
 10. RaouLioo

  RaouLioo Active Member

  Berichten:
  2.863
  Leuk Bevonden:
  1.046
  Het is nooit zwart wit. Beide partijen hebben bloed aan hun handen. Al leeft in Nederland vooral het beeld dat Amerika altijd de good guys zijn.
   
 11. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  11.064
  Leuk Bevonden:
  4.923
  Nee, niet helemaal natuurlijk.

  Ik heb dat filmpje ook gekregen en dacht ook, zo eindelijk iemand die eens goed de waarheid vertelt!
  Echter, deze mevrouw werkt ook gewoon voor Russia Today (propaganda zender) en bijv. haar meningen over Israël vind ik ook misselijkmakend.

  Mijn mening is wel dat USA nooit de rebellen had moeten bewapenen. Deze soennitische rebellen zijn gewoon terroristen die mensen publiekelijk executeren op straat en een strenge sharia wet naleven. Helemaal typisch is bijv. de nieuwsberichten over de evacuaties uit Aleppo: volgens CNN heeft het Syrische leger de stad verovererd op de rebellen en pleegt nu massaal executies. Daar is helemaal geen bron van... Wel worden er propagande filmpjes uitgezonden van burgers die klagen over de bombardementen.

  Het werkelijk beeld is dat de mensen de straat op gaan om feest te vieren dat de rebellen weg zijn. Rusland heeft meerdere cease fires voorgesteld om de burgers een veilige aftocht te gunnen, maar de rebellen hielden dit altijd tegen. Zo werden mensen die probeerden te vluchten gewoon neergeknald door deze milities. Ook voedseldroppings hadden weinig zin aangezien de rebellen deze opeisten en niet naar de burgers stuurden. Helemaal typisch is nu Aleppo helemaal bevrijd is iedereen een vrije aftocht krijgt. Wat gebeurt er? De rebellen vallen de bussen aan gevuld met burgers die proberen te vluchten:
  [​IMG]
  [​IMG]
  Ze hebben bijv. de buschaffeur ter plekke geexecuteerd.

  En nog steeds lees je dat Assad de boze partij is in dit conflict en dat de rebellen opkomen voor een vrije democratie? Dat is gewoon onzin. Hoe kun je als rebel steeds blijven beweren dat je de burgers wilt beschermen tegen Assad als je een bus met vluchtelingen in de fik steekt? Echt beesten zijn het.

  Syrische volk leeft liever onder Assad waar je veel meer vrijheden hebt. In dit conflict hoop ik dan ook zeker dat de Syrische overheid en het Russische leger heel Syrië bevrijden, maar dat roep ik al jaren in dit topic :)


  Rusland doet meer goeds dan de USA ja.
   
  Laatst bewerkt: 19 dec 2016
  Kevf en White Hawk vinden dit leuk.
 12. Hybrid

  Hybrid Well-Known Member XBW.nl VIP

  Berichten:
  33.413
  Leuk Bevonden:
  5.823
  Oh oh.

  "The Russian ambassador to Ankara, Andrei Karlov, has been shot and seriously injured while visiting an art gallery, Turkish media report.

  Several other people were reportedly also injured in the attack, a day after protests in Turkey over Russia's military intervention in Syria.
   
 13. WinterBase

  WinterBase #VOTEFORRECKA XBW.nl VIP

  Berichten:
  6.594
  Leuk Bevonden:
  654
 14. Azumi

  Azumi *

  Berichten:
  1.173
  Leuk Bevonden:
  25
  @Tyrant:
  Goed dat er hier niet alleen met een westerse bril wordt gekeken naar het conflict is Syrië. Toch wat nuance in je verhaal: 'de mensen gaan de straat op' nu het Syrische leger de controle heeft over Aleppo is deels waar. Maar de evacuaties zijn er natuurlijk niet voor niets. Dat zijn - zoals je zelf ook al aangeeft - niet alleen rebellen die vertrekken. Ik heb met meerdere mensen gesproken die wonen/woonden of werken/werkten in Syrie (m.n. Aleppo), die zijn gevlucht, etc., en wat steeds terug komt in de verhalen is de verwoesting door Syrische en Russische bombardementen en de (daardoor) aversie tegen hen. Dit is niet representatief voor iedereen natuurlijk, maar je opmerking dat 'het Syrische volk liever onder Assad leeft' is maar net afhankelijk van aan wie je het vraagt. Voor velen is 'Assad als good guy zien', zoals hierboven geformuleerd door Kevf, echt een paar flinke stappen te ver gezien wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft. Daarnaast schaar je 'de rebellen' wel erg over één kam. 'De rebellen' zijn geen één factie. De bussen zijn geloof ik in de fik gestoken in gebied dat onder controle is van Jund al-Aqsa en Jabhat Fatah al-Sham. Dat zijn de extremistische jihadistische groeperingen onder de rebellen en aangenomen wordt dat die laatste daarvoor verantwoordelijk is. Maar er zijn voorbeelden van andere groepen die ook tot 'de rebellen' behoren die zich hiervan hebben gedistantieerd. Just sayin'.
   
  Gyrrack, Kevf, L.A. en 2 anderen vinden dit leuk.
 15. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  11.064
  Leuk Bevonden:
  4.923
  100% waar!
   
 16. Alexknl

  Alexknl Active Member

  Berichten:
  3.591
  Leuk Bevonden:
  2.046
 17. Lethal AK47

  Lethal AK47 Well-Known Member XBW.nl VIP

  Berichten:
  10.739
  Leuk Bevonden:
  4.199
  Sowieso 9 doden, godsamme. Toevallig was m'n vriendin samen met haar zus op de kerstmarkt in Dortmund en wilde eigenlijk naar Berlijn. Schrikken!
   
 18. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  11.064
  Leuk Bevonden:
  4.923
  Je hoeft ook niet eens meer te raden naar het motief. Alle rechtse partijen weer een paar stemmers er bij...
   
 19. RaouLioo

  RaouLioo Active Member

  Berichten:
  2.863
  Leuk Bevonden:
  1.046
  Gisteren naar kerstmarkt in Aken geweest. Flink beveiligd ook en rustiger dan afgelopen jaren. Maar actie als dit valt bijna niet te beveiligen.
   
 20. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  11.064
  Leuk Bevonden:
  4.923
  Ik was in Düsseldorf en ook in staat om een menigte omver te rijden hoor. Wat een hel die kerstmarkten.
   
  Remcom00 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina