1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Dragon Age: Origins [Deel 2]

Discussie in 'Algemeen' gestart door Yellow 13, 16 nov 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  23.225
  Leuk Bevonden:
  2.963
  Informatie - Screenshots - Trailers - Achievements - Boxart - Officiële website - Opmerkingen

  [​IMG]

  [gb]Dragon Age: Origins[/gb]

  [​IMG]

  Platforms:
  Xbox 360, PS3, PC
  *
  Uitgever:
  Electronic Arts
  *
  Developer:
  BioWare
  *
  Genre:
  Real-time role-playing
  *
  Release datum:
  6 november 2009

  [gb]Informatie:[/gb]
  ^top

  [gb]Screenshots:[/gb]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  ^top

  [gb]Trailers:[/gb]
  [gt]45936[/gt]
  [yt]6SuJ5T9sfAA[/yt]
  ^top

  [gb]Achievements:[/gb]

  [​IMG]

  ^top

  [gb]Boxart:[/gb]
  [​IMG]

  ^top

  [gb]Officiële website:[/gb]
  http://dragonage.bioware.com/

  ^top

  [gb]Opmerkingen:[/gb]

  Deel 1: Klik

  ^top

   
  Laatst bewerkt: 16 nov 2009
 2. Ruben III

  Ruben III Rando

  Berichten:
  379
  Leuk Bevonden:
  0
 3. Samwise

  Samwise Kaas komt van melk

  Berichten:
  326
  Leuk Bevonden:
  0
  Vond dit, net voor de Brood Mother.. en het heeft naar mij enige referentie naar Mass effect, ik begrijp alleen niet helemaal wat er mee bedoeld word =P jullie enig idee?

  "Mass will have an effect," he says.
  as long as it lifts us out, i figure.
  Should have specified "within my lifetime"
  "Give us time to talk", he says,
  "how's a dwarf get named Shepard?"
  Up yer shaft
  "No really, because blah, blah, blah."
  Axe answers, but i still hear him.
  Drip... ground.
  Drip... ground.
  Worse than his talking.
  Think i'll drop out for some air.

  Excerpt: Dwarven Verse in One Volume
  Selection: Load Limit Reached
  Anonymous scratching recovered from
  a cage hoist... eventually


  Overigens kom ik niet verder bij de eindbaas. ik heb in mijn party: Ik(human warrior shield mastery) Leliana (archer) Alistair ( shield mastery ) Wynne (healer )
  ik heb van alle legergroepen nog wat over, behalve bij de templars maar 9.
  meestal red ik het wel tot de eerste groep darkspawn komt, dan lopen mijn mannetjes continu heen en weer en gaan wynne vaak dood.. wel, als ze dood is kan ik het wel schudden, dat is nl mijn healer en reviver..

  iemand een goeie taktiek?
   
  Laatst bewerkt: 16 nov 2009
 4. Named

  Named Named

  Berichten:
  619
  Leuk Bevonden:
  7
  Je kan dalijk met Mass Effect terug in de tijd om een wat te veranderen in Dragon Age wereldje. Dus ook een uitbreiding dat je space armor dalijk hebt met shotguns in Dragon Age :)
   
 5. Samwise

  Samwise Kaas komt van melk

  Berichten:
  326
  Leuk Bevonden:
  0
  Door een Stargate die word onderbroken door een enorme solar flare right? Stargate universe? :p
   
 6. Ashavan

  Ashavan Guest

  Gebruik de ballista's en de trappen er van als bottleneck om inkomende troepen neer te maaien. Als de blight zijn aanval op jouw focused bij de ballista's ga dan full op heal over tot het voorbij is.

  In het begin ga niet op de Blight af, maar ga direct naar de dichtsbijzijnde ballista en gebruik het om op hem te schieten. Roep de hulp van de mages in. Zij kunnen heel lang op de blight knallen. Zodra er darkspawn komen roep zo snel mogelijk de dwergen in om ze in toom te houden. Blijf knallen met de ballista's op de blight en iedere spawn die de trappen op durft te lopen maai je neer.

  Ik stel voor dat je de melee personages bovenaan de trappen zet en dat je die nutteloze archer leliane de balista laat bemannen.
   
 7. Named

  Named Named

  Berichten:
  619
  Leuk Bevonden:
  7
  Hij heeft geen mages, maar de templars ;) maar inderdaad ballista's gebruiken. Eindbaas is piece of cake vergeleken met die dikzak met haar tentacles, ze lijkt eigenlijk wel op die badwitch van Ariel de kleine zeemeermin.
   
 8. Ashavan

  Ashavan Guest

  Geen mages, maar templars terwijl er al meer dan genoeg melee aanwezig is
  Leliane in de party...
  hoeveel fouten kun je maken :p
   
 9. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  23.225
  Leuk Bevonden:
  2.963
  Pff, die klote Broodmother nog niet verslagen. Snap ook geen hol van hoe ik die goede tactics moet krijgen om dat mens te verslaan. Heb al van alles geprobeerd, wapens enzo veranderen, armor, maar het wilde allemaal niet.

  Heb Morrigan, Alistair en die roodharige dwerg in mijn team. Opzich allemaal best sterk nu, zo rond level 12/13, maar dat ellendige mens krijg ik niet verslagen.
   
 10. Samwise

  Samwise Kaas komt van melk

  Berichten:
  326
  Leuk Bevonden:
  0
  ik wist niet eens dat je de mages kon recruiten O-)
  anyhow, ik heb net weer geprobeerd. het werkt goed als je het leger gewoon laat aanvallen en zelf ergens stil gaat staan en met leliane, die beter is als je denk ;) op hem gaat staan schieten, en met wynne, die amper damage doet.. als dan de darkspawn komen terugtrekken naar die plek met 2 ballista's..
  alleen het is me nog steeds niet gelukt.. hoe kon ik weten dat ik de eindbaas zo moest verslaan? xD
  niet ofzo dat je vantevoren nog even je party kan kiezen.. deze party deed het bij mij altijd prima..
   
 11. Samwise

  Samwise Kaas komt van melk

  Berichten:
  326
  Leuk Bevonden:
  0
  daar heb ik inderdaad ook hevige frustraties op geuit :p .. punt is alleen met de eindbaas dat elke poging ong 10x zo lang duurt .. tip, blijf vooral uit de buurt van de tentakels met je morrigan, of zet oghren bij haar en laat hem haar beschermen
   
 12. Named

  Named Named

  Berichten:
  619
  Leuk Bevonden:
  7
  Balen lukte me niet om met de werewolves te siden, leek me gaaf om met werewolves de blight in te rennen.
   
 13. Le Lastpak

  Le Lastpak (◕‿◕✿)

  Berichten:
  6.574
  Leuk Bevonden:
  793
  Het lukt me maar niet om verslaafd te raken aan deze game. De hele tijd gaat het makkelijk, maar dan kom ik op een zwaar lastig stukje, ga ik dood, en haak ik af omdat ik niet meer in de flow zit. Erg vervelend. :'-(

  Ben trouwens wel opnieuw begonnen en een mage gemaakt, dat is zoveel leuker! Lekker healen en DPS tegelijk.
   
  Laatst bewerkt: 17 nov 2009
 14. Ashavan

  Ashavan Guest

  Met een mage is er minder lol aan vind ik. Het is namelijk TE gemakkelijk en zit nu op moeilijkheidsgraad "insane" te spelen om het uitdagend te houden. Met me melee dwerg vond ik Normaal al lastig genoeg om even het verschil aan te geven.

  Heb ook een aantal lastige gevechten gehad, maar gewoon herladen en opnieuw proberen. Alleen bij de Blight, Broodmother en nog 1 had ik meerdere pogingen nodig waardoor ik even wat anders ben gaan doen. En toen ik DA:eek: weer opstartte wilde het opeens wel lukken.

  Tactics instellen bij Broodmother is lastig tenzij je in een hoger level zit en meerdere tactic slots hebt bij ieder personage. Dan kun je alles prima instellen tot aan een heal poultry als ze onder de 25% health zakken. Maar mages hebben zoveel spells tot hun beschikking dat je ze onmogelijk allemaal goed kunt instellen bij tactics. Daarom moet je in de grotere battles het LT-menu gebruiken om ze opdrachten te geven en Lyrium potions laten zuipen om ze te laten casten.

  Zo was Wynne niet alleen de heal specialist, maar had ze ook nog Earthquake voor area control en Petrify wat erg handig is tegen boss battles. Morrigan met haar mass Paralysis en glyphs. En dan heb je zo heel de groep onder controle die de broodmother oproep om je van achter aan te vallen.

  Bij de Broodmother moet je eerst de tentakels voor zijn neus weghalen voor je die bitch zelf gaat meppen. Halverwege haar health bar komen haar hulpjes en dan moet je terug trekken weg van de broodmother. Neem een positie in weg van haar en mep op die plek de paar tentakels neer. Dan kun je concentreren om haar hulpjes op te ruimen. Zorg dat je healer aan het werk blijft. Zodra alles opgeruimd is kun je weer tentakels meppen en een weg vrij maken om die broodmother neer te halen zonder interuptie.

  Het zijn eigenlijk hele simpele gevechten, maar je moet er de tijd voor nemen en er niet in rushen. En veel defensieve middelen opzetten zoals glyphs, buffs zoals hero aura/defence/offense, telekenetic weapons etc.

  Het probleem van verslaafd raken heb ik met de game Risen. Heb er al zo'n 10-12 uur in zitten en loop nu nog in een klooster rond te banjeren na het doorlopen van de swamp. En er gebeurd nu nog niks interesants. Wat een traag verloop en een kut game is dat zeg :confused:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 nov 2009
 15. Named

  Named Named

  Berichten:
  619
  Leuk Bevonden:
  7
  Klopt met eigen mage is het echt te simpel, vergeleken met me roque hiervoor. Al moet ik ook zeggen let nu veel beter op wat de spells in houden dan toen met mij roque. Alleen al omdat ik natuurlijk uber sterk wil zijn.

  Zou denk als ik weer een mage aanmaken net wat andere dingen doen en dan nog een stuk sterkere hebben. Toch deze eerste keer paar kleine foutjes gemaakt.
   
 16. Ashavan

  Ashavan Guest

  De eerste en tweede play through heb ik al bijna elke tree gehad icm met zelf en morrigan/wynne. Denk dat me volgende play through met de Dalish Ranger is. Maar mocht ik weer een mage maken dan zal het waarschijnlijk een Fire/Lightning mage worden omdat ik die nog niet gehad heb...of dat stuk met Grease + Fire :p
   
 17. Pegas

  Pegas XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  8.799
  Leuk Bevonden:
  22
  Net Flemeth verslagen na een gevecht van 10 minuten en wat een voldoening dat dat geeft :cool:. Straks dan maar eens lang die High Dragon bij die Urn en zien of ik haar de baas kan :+
   
 18. Zifnap

  Zifnap Cool and collected

  Berichten:
  12.507
  Leuk Bevonden:
  2.074

  Leliane is goed. Als je zelf geen dief bent is zij een aanbevolen companion voor in de party IMO. Daarnaast is ze ook nog een Bard, met bijzonder handige continue buffs.
   
 19. Ashavan

  Ashavan Guest

  Ik vind rogues vrij nutteloos. Als tank heb je er niks aan en zelfs al flanken ze moeten ze nog steeds kunnen tanken in veel gevechten waar je door hordes besprongen wordt, als ranged met pijl/boog heb je er niks aan...enige reden om zo iemand in de groep te hebben is om dozen te openen. Zoveel boeiends zit er nu ook weer niet in dat je per se elke doos en deur moet openen. Voor de buffs kun je nog wel alternatieve vinden waardoor ze ook niet echt een gemis is.

  Net met me Dalish Ranger gespeeld. Vond er niks aan. Het tempo ligt ook meteen een stuk lager omdat je voorzichtiger moet zijn. Dus nu even me dwerg dual weapon reaver gepakt om wat lvl's op te bouwen :)
   
 20. Ruben III

  Ruben III Rando

  Berichten:
  379
  Leuk Bevonden:
  0
  Rogues zijn zwak. Ik heb er twee in mijn party en - hoewel ik geen andere ervaringen heb - lijkt het me een suboptimale samenstelling.

  Stealth is aardig, maar kost veel tijd en biedt vrij weinig voordelen. Backstabben is sterk, toegegeven, maar vergt micromanagement. Leliane is archer met bard/hunter specialisaties. Helaas is de bow damage zwaar onder de maat: tegen het idee aan dat het misschien bugged is. Haar liedjes zijn handig en de dieren zijn een extra meat shield, maar ik overweeg haar in te ruilen voor een mage of warrior zodra we gesekst hebben.

  Mijn main is assassin/duelist. Goede damage, maar vrij breekbaar en intensief in gebruik.

  Handig is wel dat je veel andere skills hebt. Max praten, max herbs, max poison, max combat tactics etc.

  Volgende playthrough wordt in ieder geval zonder rogues.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina