[Algemeen] Harry Potter [Deel 3]

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door DulleNL, 22 jul 2011.

 1. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  37.120
  Leuk Bevonden:
  314
  "Hogwarts will always be there to welcome you home."


  Pottermore

  [​IMG]

  [​IMG]
  Goedendag. Welkom bij het 3e deel van het officiële Harry Potter topic op XBW! Een flinke prestatie aangezien dit topic maar de release van 1 boek heeft meegemaakt (De Relieken van de Dood. Moet je nagaan hoe ver we waren als we al veel eerder een topic hadden!

  Je vraagt je nu misschien af, waar kunnen we het nog over hebben? Laatste film is uit. Er komen geen boeken meer. Het Harry Potter leventje is saai geworden...
  Nou... Nou... Je hebt dus geen gelijk! :mad: Harry Potter is nooit saai, en er is altijd wel wat te zeuren/bespreken. En met de aankondiging van Pottermore zullen er ook weer wat nieuwe dingen te bespreken zijn.

  En anders lullen we toch gewoon door over de boeken? Het is niet alsof die opeens niet meer leuk zijn!
  Of misschien komen er mensen langs die HP pas voor het eerst meemaken en wat vragen hebben. We vinden wel wat.

  !!EN LET OP SPOILERS!!

  We hebben niet voor niks die mooie spoilertags!


  [​IMG]

  [​IMG]
  (1998)
  Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap.

  Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry’s hele leven: hij wordt gered door een woest figuur op een vliegende motorfiets en hij komt erachter wie zijn ouders werkelijk waren.

  Met een speciale trein die vertrekt van Perron 9¾ belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters.

  En uiteindelijk moet Harry het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.​


  [​IMG]
  (2000)
  Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus.

  Maar alleen al om daar te komen blijkt een ware heksentoer te zijn, waarbij een vliegende auto Harry en zijn vriend Ron uitkomst biedt.

  Na alle avonturen van het vorig schooljaar denkt Harry zich rustig aan zijn lessen - Toverdranken, Transfiguratie, Bezweringen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten - en zijn favoriete sport Zwerkbal te kunnen wijden.

  Maar dan hoort hij een mysterieuze stem, vinden er aanslagen plaats en ontdekt hij een wel heel bijzonder dagboek...​

  [​IMG]
  (2000)
  Voordat Harry Potter aan zijn derde jaar op Zweinstein kan beginnen, moet hij de zomervakantie bij zijn gemene oom en tante doorbrengen.

  Door een magisch ongeluk komt hij ‘s avonds laat op straat te staan. Dan blijkt dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van Jeweetwel, uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt. Hij is op de vlucht en heeft het wellicht op Harry gemunt.

  Er volgt een enerverend schooljaar met nieuwe vakken als Dreuzelkunde en Zorg voor Fabeldieren, spannende Zwerkbalwedstrijden en griezelige voorspellingen.

  De school wordt bewaakt door Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, en Harry zal zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig hebben.​

  [​IMG]
  (2000)
  Harry kan niet wachten tot hij terug mag naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, om aan zijn vierde schooljaar te beginnen. Maar voor het zover is, wordt hij door de familie Wemel op spectaculaire wijze bij de Duffelingen opgehaald, om mee te gaan naar de finale van het WK Zwerkbal!

  Harry weet dan nog niet dat er dat jaar op Zweinstein een nog groter en spannender evenement zal plaatsvinden. Ondanks alle opwinding en magische gebeurtenissen, probeert hij zich toch op zijn lessen te concentreren.

  Ondertussen zijn er allerlei tekenen die er op wijzen dat Voldemort, met behulp van Duistere tovenaars, weer aan kracht begint te winnen. De angst dat Hij Die Niet Genoemd Mag Worden opnieuw zal toeslaan, wordt steeds groter...​

  [​IMG]
  (200:cool:
  Harry's verplichte zomervakantie bij oom Herman en tante Petunia op de Ligusterlaan is dit keer nog erger dan alle voorgaande jaren: niet alleen wordt hij door de Duffelingen weer vreselijk behandeld, ook zijn beste vrienden lijken hem deze zomer totaal te negeren. Harry vindt dat hij iets moet doen, maakt niet uit wat, om zo snel mogelijk te kunnen terugkeren naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maar dan krijgt de vakantie een onverwacht einde en wordt het zelfs onzeker of Harry nog wel aan zijn vijfde schooljaar op Zweinstein mag beginnen. Vreemde gebeurtenissen stapelen zich op en Harry doet ontdekkingen die het hem onmogelijk maken kalm te blijven…​

  [​IMG]
  (2005)
  Het land wordt geteisterd door vreemde rampen en aanslagen, en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige, onheilspellende mist.

  In de Ligusterlaan zit Harry Potter ’s avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. Wat kan er zo belangrijk zijn dat Perkamentus hem bij de Duffelingen op komt zoeken en dat niet wachten kan tot Harry’s terugkeer naar Zweinstein? Zou het iets te maken hebben met de oude profetie die Harry aan het eind van zijn vijfde schooljaar gehoord heeft?

  Harry’s zesde jaar op Zweinstein begint ongebruikelijk, als Voldemort opnieuw aan kracht wint en de werelden van Dreuzels en tovenaars zich steeds meer met elkaar vermengen...​

  [​IMG]
  (2007)
  Eindelijk...de finale! Harry Potter en de Relieken van de Dood is het zevende en laatste deel van de serie die miljoenen lezers over de hele wereld al jarenlang geboeid houdt.

  De zomervakantie is voorbij, maar Harry Potter keert dit jaar niet terug naar Zweinstein. Hij staat voor de gevaarlijke en haast onmogelijke opdracht van Perkamentus: de overgebleven Gruzielementen opsporen en vernietigen. Zal hem dat lukken?​  [​IMG]
  (2009)
  De Vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts Gruzielementen.
  De vijf toversprookjes zijn uit de oorspronkelijke runen vertaald door Hermelien zelf en geïllustreerd door J.K. Rowling.
  Professor Perkamentus voorzag de vertelsels van uitgebreide aantekeningen.

  Dit boek verscheen vorig jaar (2008) oorspronkelijk in een oplage van zeven handgeschreven exemplaren en werd vorig jaar geveild ten behoeve van een goed doel, waarna fans wereldwijd druk uitoefenden op schrijfster J.K. Rowling om De Vertelsels ook voor een groot publiek beschikbaar te maken.​


  [​IMG]
  (2001)
  Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden is in vrijwel ieder toverhuishouden te vinden. Nu hebben ook Dreuzels, met deze eenmalige editie, de kans om erachter te komen waar de Quintapad leeft, wat de Pulkerik eet en waarom je geen schoteltje melk buiten moet zetten voor een Knarl.

  De totale opbrengst van dit boekje is gedoneerd aan de Engelse liefdadigheidsinstelling Comic Relief.


  Niet meer leverbaar

  [​IMG]
  (2001)
  Als u zich ooit heeft afgevraagd waar de Gouden Snaai vandaan komt, hoe Beukers zijn ontstaan en waarom de Wigtown Wanderers een afbeelding van een hakmes op hun gewaad hebben, moet u Zwerkbal Door de Eeuwen Heen kopen. Deze beperkte oplage is een facsimile van het boek uit de schoolbibliotheek van Zweinstein, dat vrijwel dagelijks door jonge Zwerkbalfans wordt geraadpleegd.

  De totale opbrengst van dit boekje is gedoneerd aan de Engelse liefdadigheidsinstelling Comic Relief.


  Niet meer leverbaar

  | | Niet van JK Rowling, maar een aanrader als je een insight in het fandom wilt | |

  [​IMG]
  (2008)
  Melissa Anelli can truly say that Harry Potter changed her life. An unemployed graduate when she first fell under the boy wizard's spell, her growing passion for the books opened the door to a career which must surely be the envy of every Potter fan, giving her privileged access not only to J.K. Rowling but to all the VIPs of the Potterverse. Now, looking back in the aftermath of the seventh and final instalment of the saga, Harry: A History is both a thoroughly entertaining study of the global impact Potter has had on popular culture, and an engaging personal account of Melissa's own journey as a fan. As well as knowing everyone who is anyone in the world of Harry Potter -- from the agent who first took a leap of faith in an unknown chidren's author to the stars, big and small, of the Harry Potter films -- Melissa is ideally placed to write about how it feels to be enraptured by an invented world. Anyone with the least interest in how Harry Potter became the cultural phenomenon of its time will welcome her insights into its rise and rise; while Potter fans will love her book -- because she is one of them. ​


  Toekomstige boeken

  J.K. Rowling heeft een paar jaar geleden gezegd bezig te zijn aan het 'Scottish Book'. Een uitgebreide encyclopedie over de Harry Potter wereld.
  Wanneer het uitkomt is niet bekend. Maar reken er maar op dat het voorlopig nog niet zal komen. Vooral nu Pottermore eraan komt is de kans groot dat het voorlopig niet zal komen. Áls het al ooit zal komen.

  En of er ooit nog een volwaardig Harry Potter boek uitkomt...? J.K. Rowling heeft gezegd van niet. Maar vaak genoeg zegt ze 'zeg nooit nooit'.
  Al zou ik er de komende 10 jaar niet op rekenen. Daarna eigenlijk ook niet. Maar hopen mag altijd!  [​IMG]

  Warner Bros had vrij vroeg de rechten op de verfilming van de boeken genomen. Maar ook zij konden natuurlijk niet voorstellen wat voor gigantisch succes het zou worden.

  Een van de eisen die JK Rowling (volledig terecht) had was dat de cast etc volledig uit Britse mensen moest bestaan. Nog een iets waar je aan ziet hoe beschermend Rowling is over Harry Potter. En ik durf te zeggen dat de films daardoor des te beter zijn geworden.

  Op dit moment zijn alle 8 films uitgekomen. 8? Ja, 8. Het laatste deel (Deathly Hallows / De Relieken van de Dood) was opgesplitst in 2 delen om het boek wat meer recht aan te doen. Waar er in de eerdere boeken veel weg te knippen was kon dat bij het laatste boek niet omdat daar zowat alles belangrijk is.

  • Harry Potter en de Steen der Wijzen (2001) - Trailer
  • Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) - Trailer
  • Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) - Trailer
  • Harry Potter en de Vuurbeker (2005) - Trailer
  • Harry Potter en de Orde van de Feniks (2007) - Trailer
  • Harry Potter en de Halbloed Prins - Trailer
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010) - Trailer
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) - Trailer

  En we vinden allemaal feitjes leuk. Ja? Dan heb ik er een paar voor je:
  • Harry's scar has been applied by the makeup department 5,800 times (approximately 2,000 times on Daniel Radcliffe; the rest on his stand-ins and stunt doubles).
  • Weasleys' Wizard Wheezes Shop has 120 different products in it, and a cash till purchased on eBay.
  • 40 kittens were filmed for the decorative plates in Dolores Umbridge's office.
  • Radcliffe has used 160 pairs of glasses in the course of making the films, and worn out between 60 and 70 wands.
  • The 1/3-size model of the Weasley home, The Burrow, created for the fire scene in "Harry Potter and the Half-Blood Prince," took 14 weeks to make and 6 minutes to burn down.
  • Robbie Coltrane, who plays Hagrid, has gotten numerous things caught in his character's beard over the years; among them, a portable fan and a live fruit bat.
  • 250 paintings were created for the staircase at Hogwarts; among them portraits of producers David Heyman and David Barron.
  • The Great Hall, the first set created for the "Harry Potter" movies, is large enough to hold 22 London double-decker buses. Its tables are covered with graffiti that the young cast has added over the years, and its floor is made of real York stone — the better to withstand the trampling of thousands of feet.
  • The Shell Cottage has 4,500 individual scallop shells on its roof.
  • The Hogwarts Express train has a steam engine built in 1937, and its four carriages date from the 1950s.
  • 588 separate sets have been created for the films, of which the largest was the Ministry of Magic.
  • 250,000 articles of clothing have been used in the series, including 600 school uniforms.
  • The Hospital Wing at Hogwarts, whose design was inspired by the Oxford School of Divinity, began life as the fountain end of the girls' bathroom in "Harry Potter and the Chamber of Secrets."
  • 14 offices were built in the atrium of the Ministry of Magic, constructed on scaffolding and only able to bear a limited amount of weight. Most of what can be seen in those offices are photographic images; only stuntmen are allowed in the offices for filming.
  • Emma Watson says that her favorite prop in all the movies is the Time Turner; Rupert Grint says that his favorite is the Deluminator; Radcliffe says that his is Harry's glasses.

  [yt]R5rF89a3Cr0[/yt]

  [yt]DKXuOj9d5o8[/yt]

  [yt]8coMsohDCS0[/yt]

  [​IMG]
  :eek:

  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]

  Op dit moment zijn er 10 Harry Potter games uitgegeven. En is er een 11e aangekondigd.
  • Harry Potter en de Steen der Wijzen
  • Harry Potter: WK Zwerkbal
  • Harry Potter en de Geheime Kamer
  • Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
  • Harry Potter en de Vuurbeker
  • Harry Potter en de Orde van de Feniks - XBW topic
  • Harry Potter en de Halfbloed Prins - XBW topic
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - XBW Topic
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - XBW Topic


  Helaas is de kwaliteit meestal niet om over naar huis te schrijven. Met de Deathly Hallows Part 1 als dramatisch dieptepunt (Metacritic van 35). Helaas heeft Harry dus nooit de games gekregen wat hij verdient!
  Niet dat er geen vermakelijke games tussen zitten, maar we hoopten allemaal natuurlijk op meer.

  [yt]8AnhPaKMnhU[/yt]

  Maar misschien komt er nog meer. Met Lord of the Rings ging EA bijvoorbeeld ook door nadat de films uit waren, dus wie weet! (ik hoop op een open world RPG! *fingers crossed*
  )​

  [​IMG]


  Pottermore is een gratis 'online reading experience' Het is dus geen nieuw boek of een nieuwe film, maar een toevoeging op de bestaande boeken. Een nieuwe manier om ze te ervaren. JK Rowling heeft zelfs ook volledig nieuw materiaal geschreven voor deze site.

  Can you please explain what you mean by 'online reading experience'? How much will I, as a Pottermore user, be able to affect the story? After all, hasn't Harry's story already been told?
  The best way to think of Pottermore is as an interactive, illustrated companion to the books. J.K. Rowling wanted to create a site where her stories could live on and where readers could explore them in a new way. In addition to discovering new material from J.K. Rowling about Harry’s world, you’ll be able to interact with key story Moments (the Sorting Hat sequence, for example) and upload your own comments, thoughts and artwork for all the characters, objects and places that you come across.​

  In het begin alleen te ervarin het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar later komen er ook meer talen aan. Pottermore zal in oktober 2011 april 2012 geopend worden.

  [yt]LIApkyunK9Y[/yt]
  [yt]wMypbhXzci8[/yt]

  UPDATE Pottermore is sinds vandaag (14 april 2012) geopend voor iedereen!
  Schiet op en ga je registreren! En kom dan natuurlijk hier ook weer vertellen over je avonturen. Welk house ben je in gesorteerd? Heb je een awesome toverstaf gekregen? Weer eens een ketel opgeblazen?

  Of weet je niet waar die laatste chocolate frog card is? Vraag maar.

  Als men mee wilt werken wil ik hier ook bijhouden wie hier lid is van Pottermore, wat je username daar is en in welk house je zit.


  [​IMG]

  [​IMG]
  Gryffindor

  Conquistador - StoneGold11623
  Peter_Aragorn - FrogWizard17671
  Cybeln - GlowBlade24610
  Jorrie - HeartIce602


  [​IMG]
  Hufflepuff

  DulleNL - ThestralStrike51
  Melanie - LumosKnight23239
  Yellow 13 - SwordFang24538
  Lizza11 - SpiritCat11391  [​IMG]
  Ravenclaw

  Grub - AccioFelicis17178
  Hoosie - SparksProphecy8065
  Cyndris - WizardCloak9000
  oeloeimanu - GalleonElm21886
  serialdrifter - SkyDream24755


  [​IMG]
  Slytherin

  Dyonko - LightSickle31125
  Modder-Eter - HexChaser25265
  Seh - ShadowAsh5586
  Nukem 007 - HexGhost22054
  AraXiS - WizardJinx31338


  [​IMG]
  Nog niet gesorteerd

  Fiasco - CatQuest18751

  Belangrijke gebeurtenissen:

  31 Juli 2011: 'Registratie' voor de beta dmv het beantwoorden van Potter gerelateerde vragen is 7 dagen lang mogelijk.
  29 Augustus 2011: DulleNL krijgt, als enige XBW-er, eindelijk toegang (:+)
  4 September 2011: Eerste indrukken en beschrijving van de site komen binnen.
  28 Oktober 2011: Pottermore wordt uitgesteld

  8 Maart 2012: Aankondiging van de releasedate
  14 April 2012: De site opent voor iedereen. Sorcerer's Stone is het enige boek wat op dit moment beschikbaar is
  5 juli 2012: Uitreiking van de eerste House Cup. Winnaar: Slytherin!
  11 Juli 2012: De eerste hoofdstukken van Chamber of Secrets (Boek 2) komen uit. Hoofdstuk 1 t/m 4
  25 Juli 2012: Badges worden geïntroduceerd. Pottermore's vorm van Achievements.
  19 September 2012: Het volgende deel van Boek 2 staat nu online. Hoofdstukken 5 t/m 11
  31 Oktober 2012: De resterende hoofdstukken van Boek 2 zijn uitgebracht. Het boek is nu dus volledig te exploren.
  21 November 2012: Uitslag van het 2e seizoen van de Pottermore House Cup is bekend. Deze keer wint Gryffindor!
  20 December 2012: Prisoner of Azkaban (Boek :cool: begint. De eerste lading hoofdstukken is t/m 7

  10 April 2013: Het heeft lang geduurd, maar hoofdstukken 8 t/m 15 van Prisoner of Azkaban zijn er nu dan toch.
  25 April 2013: De winnaar van de 3e House Cup is bekend. Het is helaas weer Slytherin
  31 Juli 2013: Pottermore krijgt een facelift. De homepage is vernieuwd, en er zijn nu meer mogelijkheden om de content van de moments bij te houden.
  31 Juli 2013: Samen met de facelift wordt ook gelijk het laatste deel van Boek 3 online gezet. Het wachten op boek 4 begint!  [​IMG]

  J.K. Rowling... De alleenstaande moeder die zonder geld in een trein op een ideetje kwam over een tovenaarsleerling. De vrouw waarbij haar idee en manusscript van het eerste boek tientallen keren werd afgewezen. De vrouw die miljoenen mensen wist te boeien met haar verhaal over een tovenaarsleerling.

  De vrouw waaraan we Harry Potter te danken hebben.
  [​IMG]
  Feitje: Waarom wordt haar naam steeds in initialen vermeld? Omdat ze in het begin bang waren dat jongens de boeken niet zouden lezen als ze wisten dat het door een vrouw was geschreven


  [​IMG]


  [​IMG]
  Zelf ben ik relatief laat begonnen met HP. Als ik zo terug kijk zal het rond de release van de 3e/4e film zijn geweest. Maar ik kan voor mezelf wel zeggen dat ik aan die boeken ben begonnen omdat ik dat wilde. Ik wist niks van Harry af en kreeg ook helemaal niks van de hype mee. Ooit alleen De Steen der Wijzen op VHS gezien.

  EN TOEN. OPEENS. Kwam ik op internet een Harry Potter boek tegen. Werd gelijk verliefd op de beschrijving en bestelde ze allemaal (die op dat moment uit waren tenminste).
  No regrets, dat mag duidelijk zijn. Enige wat wel jammer is dat ik te gemakkelijk ben te beïnvloeden en als er een film uit is het mijn eigen voorstelling een beetje overneemt. Gelukkig zijn zowat alle acteurs (bijna) perfect gecast en maakt het verder niet veel uit. En natuurlijk zijn de boeken zo vol met content dat 3/4 niet eens in de films voorkomt, dus uiteindelijk heb je toch altijd je eigen voorstelling. Of je de films nu eerst hebt gezien of niet.

  De Harry Potter boeken zijn ook de enige boeken die ik meerdere keren heb gelezen. Het blijft een heerlijke magische wereld om je in te verliezen. Bij niet veel boeken is het zo dat de 'down-time' ook heerlijk is om te lezen. Lekker naar de lessen gaan, beetje Zwerkbal spelen...

  Ook de audioboeken luister ik nog steeds regelmatig. (voor iemand die het wilt weten; Jim Dale is de beste voorlezert. Stephen Fry daarna en als laatste de Nederlandse versie). Dat is het enige waar ik mijn cute MP3 spelertje voor gebruik; een kwartiertje even chillen met Harry en vrinden.


  De Boeken
  [​IMG][​IMG]

  [​IMG]

  De Films
  [​IMG]

  De Games
  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt: 1 aug 2013
 2. Jeffer

  Jeffer Pearl Jam

  Berichten:
  473
  Leuk Bevonden:
  0
  Mooie openingspost ;) Had zelf ook niet verwacht dat we een derde deeltje zouden halen. Ik zag trouwens op je foto's dat groene boekje over zwerkbal. Dat boekje heb ik nog in het Nederlands thuis...zo jammer dat ik toen die rode over fabeldieren niet heb gekocht. Voor de rest heb ik alles!
   
 3. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  21.643
  Leuk Bevonden:
  2.101
  Jij hebt echt geen leven he Dulle? :+
  Mooie startpost, maar toch.
   
 4. jordo

  jordo Active Member

  Berichten:
  1.109
  Leuk Bevonden:
  1
  Dulle, ik had het ook echt niet erg gevonden als je een thread had gestart met als onderwerp Emma Watsen :)
   
 5. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  37.120
  Leuk Bevonden:
  314
  Yellow, dat jij mijn leven denkt te bepalen aan de hand van de startposts die ik maak is leuk voor jou, maar wil je dat aub uit je posts te houden.
   
 6. Zeepsop

  Zeepsop BRO BEANS

  Berichten:
  2.623
  Leuk Bevonden:
  385
  Ik vind het een toffe start post. Zit er aan te denken om alle boeken nog een keer te lezen, maar ken echt alles uit mijn hoofd.
   
 7. Lizza11

  Lizza11 Active Member

  Berichten:
  490
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb ze allebei niet, nooit gelezen ook. Zijn ze nog een beetje de moeite? Zou natuurlijk wel mooi staan in mijn collectie :)

  Mooie openingspost trouwens ook :thumbs:
  Heerlijke collectie heb je trouwens ook, maar wat zijn die bovenste dingen op de foto met films? Ooh wacht! Dat zijn zeker die stukjes films die je bij deel 6 kreeg als je reserveerde bij Bol? (die heb ik trouwens nooit gekregen, terwijl ik wel al vrij snel had gereserveerd :mad:)
   
  Laatst bewerkt: 22 jul 2011
 8. Willem

  Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

  Berichten:
  13.177
  Leuk Bevonden:
  686
  STFU fool!

  Mooie startpost dude! Harry Potter verdient het. :thumbs: Verder juist gesproken, op deze uitspraken betrap ik Yellow wel vaker.
   
 9. Kaasstengel

  Kaasstengel Never, ever give up!

  Berichten:
  504
  Leuk Bevonden:
  0
  Geweldige startpost DulleNL.
  Maar!
  Een typo ontdekt. Bij Pottermore heb je in plaats van ervaren ercaren getypt. ;)

  Zat trouwens deze week door Zwerkbal/fabeldieren te bladeren. Hilarisch die eerste paginas :lol:

  MESTBOMMEN AAN DE MACHT! :D
   
  Laatst bewerkt: 22 jul 2011
 10. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  21.643
  Leuk Bevonden:
  2.101
  Een grapje maar tegenwoordig niet meer? :cool:
  Geen wonder dat men de betekenis van :+ niet snapt.

  STFU yourself Willem, het was bij Dulle al duidelijk. :mad:
   
 11. Jeffer

  Jeffer Pearl Jam

  Berichten:
  473
  Leuk Bevonden:
  0
  Het is een leuk verzamelitem. Het is geschreven op een manier dat het een echt boek uit die wereld lijkt. Ik ga nu eens op jacht naar het fabeldierenboekje. Wil mijn boekenplank compleet hebben.

  Vanavond naar de bios! Ben benieuwd met al die positieve reacties. Heb maar 1 trailer gezien dus ik ben echt benieuwd naar de film.
   
 12. Yerewn

  Yerewn Active Member

  Berichten:
  1.135
  Leuk Bevonden:
  113
 13. dakar

  dakar Juve Forever

  Berichten:
  548
  Leuk Bevonden:
  1
   
  Laatst bewerkt: 26 jul 2011
 14. xRichardX

  xRichardX Nieuw Noord

  Berichten:
  1.433
  Leuk Bevonden:
  2
  Komt hij klaar op draco ofzo8)
   
 15. Lizza11

  Lizza11 Active Member

  Berichten:
  490
  Leuk Bevonden:
  0
  Hij mag best in een spoiler, voor diegene die deze film nog niet hebben gezien hoor. 8) (Ook is dit echt zo'n dom filmpje, het geeft toch wat weg van de film ;))
   
 16. dakar

  dakar Juve Forever

  Berichten:
  548
  Leuk Bevonden:
  1
  Het heeft anders wel al 66000+ hits :+.
   
 17. Zeepsop

  Zeepsop BRO BEANS

  Berichten:
  2.623
  Leuk Bevonden:
  385
  Wtf, is dat filmpje 8)
   
 18. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  37.120
  Leuk Bevonden:
  314
  www.pottermore.com

  I'm in. Alleen nog geen bevestigingsmail gehad. =(

  edit: Voor de mensen die niet weten waar dit over gaat:
  http://insider.pottermore.com/2011/07/7-books-7-days-7-chances.html

  Als dit een van de moeilijkere is... 8)
   
  Laatst bewerkt: 1 aug 2011
 19. Lizza11

  Lizza11 Active Member

  Berichten:
  490
  Leuk Bevonden:
  0
  Oeh, lijkt me leuk.

  Weet jij het antwoord dan? ;)
   
 20. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  37.120
  Leuk Bevonden:
  314
  Ja. :+ Inmiddels ook mijn bevestigingsmail gehad. Early access ftw. :cool:
  Maar het kan al niet meer. Morgen weer een kans. (antwoord was hoofdstuk 14, nee dat wist ik niet uit mijn hoofd. :p Heb het boek erbij moeten nemen)
   

Deel Deze Pagina